Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. týden 2010

3. 5. 2010

Týdenní e-horoskopy pro 18. týden od 3.5. do 9.5. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
prochází znamním Býka.
Do následného znamení Blíženců vstoupí 21.5. v 5:50hod


Merkur
je ve znamení Býka.
V neděli 18.4. v 5:52hod se otočil do retrográdního směru.
Couvat bude až do středy 12.5. kdy v 00:36hod opět nabere přímý směr.
Co může způsobovat zpětný pohyb Merkura ?
Pořádný zmatek...
Merkur je totiž planeta komunikace, intelektu, a při retrográdním pohybu se dá předjímat, že od chaosu a nedorozumění v rozhovorech se můžeme potkávat i se zmatky při cestování, může nás občas pozlobit i elektrotechnika, počínaje mobily a konče počítači.
Bude dobré si ráno i přivstat, zejména pokud jezdíte vlastnínm vozem neb když ho nenastartujete, budete muset do zaměstnání zvolit jinou alternativu přesunu...
Jak tomu předejít ?
Na nic nespěchat, provádět např. pravidelnou údržbu PC, kontrolovat  stav baterky u vozu, prověřit si spoj, či pečlivě plánovat trasu, když budeme cestovat..etc
Opatrní buďte ale hlavně při všech finančních transakcích
a při řešení majetkových záležitostí,
zejména při koupi, prodeji či renovovaci bytu, nemovitosti.
Pokud obchodujete, překontrolujte si pečlivě stav nakupovaného zboží, a nebudete-li si jisti jeho kvalitou, vyplatí se vám najmout si odborníka.
Ale období retrográdního pohybu Merkura v Býku má i své pozitivum. Dává nám příležitost přehodnotit, co má pro nás má v životě skutečnou hodnotu.
Merkur bude retrográdní až do 12.5.2010  a kromě výše napsaného, nám může znepříjemnit život, ba pořádně "zatopit", pokud se budeme spoléhat na informace z "druhé ruky"...
V Býku setrvá až do 10.6.
Tento den v 7:41hod vstoupí do znamení Blíženců.


Venuše.
je ve znamení Býka.
Do znamení Blíženců vstoupí v neděli 25.4. v 7:03 hod a setrvá zde do 20.5. kdy 3:06hod vstoupí do znamení Raka.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
putuje ve znamení Ryb 
a zde setrvá do 6.6. kdy v 6:48hod vstoupí do znamení
Berana... 
Díky retrográdnímu pohybu se opět do znamení Ryb
vrátí 9.9.2010 v 4:31hod
a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.
Na jeho opětovnou přízeň si následně budou muset Rybičky počkat až do roku 2011...
Tak se Rybky ""vzbuďte"" předčasně ze zimního spánku,
ať toto blahodárné období neprolelkujete !

 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočil do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
30.5. se Saturn v Panně v 19:59hod otočí, a opět nabere přímý směr.

 
 
Uran putuje znamením Ryb.

Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.
7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru,
a couvat bude až do 14.záři 2010...
Firmy, ale i vládní organizaci mohou zaznamenat jakési zpomalení,
takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,
obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"...
Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,
i např. okolo daňových předpisů.
Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní,
ale stát s řešením nebude pospíchat.
Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí,
a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho.
Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary...
Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si...
"...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 
Ve čtvrtek 6.5. ráno v 6:15hod proběhne třetí Lunární čtvrť ve Vodnáři.

  

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne uděláte ve své životosprávě radikální změny, ale nečekejte, že budou okamžitě patrné ! Až za několik dní si uvědomíte, že díky úpravě denního režimu a hlavně zdravějšímu stravování, se vám daří daleko lépe skloubit svoje profesní povinnosti, a přitom vám zbyde dostatek času i na rodinu, koníčky. Navíc se zdravotně začnete cítit skvěle! Ve čtvrtek ráno nastane třetí Lunární čtvrť ve Vodnáři.  Pokud jste nemysleli v minulém období na zadní kolečka, tahle bezstarostnost vám může přivodit nepříjemnou zkušenost v podobě nedostatku peněz. Nějaká událost vám dá navíc velmi hlasitě navědomí, že ani přátelé, ani vaše drahá polovička nejsou vašimi pokusnými králíky, na kterých byste si mohli zkoušet vlastní moc či autoritu.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

V první polovině týdne si ujasníte nedávné nedorozumnění s někým z přátel. Nápomocna vám bude i rada někoho staršího, anebo moudřejšího. Upozorní vás, že ani vy nejste vždy stoprocentní a tak by bylo pošetilé chtít od druhých dokonalost ! Slavíte-li okolo čtvrtka narozeniny, máte před sebou dynamický, významný a velmi důležitý rok, ve kterém mnozí přerušíte některé aktivity, a tím vznikne prostor pro nové. Tím může být i změna směru kariéry, profese, někteří dáte přednost klidu před popularitou, třebas v politice.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zejména obchodníci si počátkem týdne neužijí moc klidu ani sluníčka. Obchod, který vám bude nabídnut vás totiž nadchne, a tak klidně budete cestovat i do zahraničí, neb se bude jednat o velmi lukrativní nabídku ! Vedete-li nějakou soudní při, vše se začne obracet ve váš prospěch ! Ve čtvrtek ráno Luna v 6:15 doputuje do své poslední čtvrti a spojí svoje paprsky se Sluncem, které putuje vašim domem podvědomí. To je pro vás skvělá příležitost vyčistit si hlavu od všech negativních myšlenek a pokud jste s někým rozhádaní, tak máte šanci udobřit se. Zejména se snažte vyhladit názorové třecí plochy s intimním protějškem, a již se ke sporným tématům nevracet.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Se svojí drahou polovičkou uzavřete v první polovině týdne nějakou dohodu, a vlastně se shodnete na všem, i na tom, v čem jste ještě v předchizím týdnu nemohli najít společné řešení. Tentokrát budete postupovat tak, aby spokojenost byla oboustranná. Vnese to harmonii do vašeho partnerství, opět ucítíte jistotu a pevnou půdu pod nohama!
Naprostá otočka ale nastane v druhé polovině týdne, a vyvolá ji poslední Lunární čtvrť ve Vodnáři. Mnozí začnete mít pocit, že nemůžete nikomu, ani přátelům důvěřovat. Nepodléhejte tomu, a budete-li mít nějaké pochybnosti o loajalitě své drahé polovičky, obchodního společníka, či přátel, zejména když se začnete zamýšlet nad věrností intimního protějšku, nikomu cizímu o tom nevykládejte ! Naopak se sami zamyslete, zda v přátelství, v obchodním vztahu či intimním partnerství něco dlouhodoběji nepřehlížíte, s pocitem, že daný problém "vyšumí" do ztracena.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Bouřlivá atmosféra v zaměstnání se uprostřed týdne jako mávnutím proutku uklidní. Pozitivně to zapůsobí na vaši psychiku i zdraví. Mnozí Lvi se dokonce rozhodnou pro zdravější stravu, a věřte že i malá dieta vám velmi prospěje ! Je pravdou, že rovnocenná a úspěšná kariéra v partnerství je důležitým prvkem, vám ale v druhé polovině týdne doporučuji nezabývat se tím. Hlavně neprobírejte, zda jste úspěšnější vy či váš intimní protějšek. Sklouzlo by to totiž k nikam nevedoucím diskusím, kdo je profesně lepší, oblíbenější či populárnější mezi kolegy. To ale pro vaše partnerství, manželství, není dležité, nemyslíte..?!?

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

Pokud jste nezadaní, uprostřed týdne to již platit nemusí ! Možná vás totiž doslova uzemní "láska na první pohled " a věřte že pokud se vám podaří vztah navázet, nebude se jednat o žádný krátkodobý flirt ! Máte-li děti, udělají vám okolo středy velkou radost nějakým úspěchem! Ve sčtvrtek ráno v 6:15hod proběhne 3-tí Lunární čtvrť ve Vodnáři. Díky tomu okolo sebe následně uvidíte spoustu možností, jak byste mohli zlepšit svoji fyzičku, nezaměstnaní mohou být zahrnuti nabídkami v takovém rozsahu, že si nebudete umět vybrat. Možná to bude dobře, nechte vaši drahou polovičku ať rozhodne za vás ! Mnozí v druhé polovině týdne budete řešit i dilema, kam odjet na dovolenou, tak vašemu vztahu určitě prospěje, když o všem nebudete rozhodovat pouze vy ! Máte navíc celý víkend na to, vést věcné debaty, a najít tu nejlepší variantu.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
Počátkem týdne vám nějaká událost na domácí půdě opět připomene, jak je pro váš klid a pohodu důležitá harmonie domova, nekonfliktní vztahy s ostatními. U srdce vás bude doslova hřát pocit, že máte okolo sebe rodinu, o kterou se můžete opřít ! V druhé polovině týdne si nejednou v duchu položíte otázku, co byste vy sami měli udělat, aby váš intimní vztah byl vášnivější. A vězte, že není tak težké nalézt odpověď ! 3.Lunární čtvrť ve Vodnáři vás totiž přímo vybídne  více respektovat své touhy a  přirozené instinkty a to zejména v oblasti sexu ! Takže se držte hesla - nevaž se, odvaž se !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Každodenní práce, rutina, vám počátkem týdne půjde od ruky. Nějakou slvělou radu vám uštědří někdo z vašich starších příbuzných, může to být babička, teta. Z jejího vyprávění budete čerpat moudra ještě příští týden ! Pokud máte o svém vztahu potažmo manželství jakékoliv pochybnosti, 3.Lunární čtvrť ve Vodnáři, která nastane v druhé polovině týdne, vám dá skvělou šanci o svých negativních myšlenkách s intimním protějškem otevřeně hovořit. Mnozí díky upřímnému rozhovoru dojdete k názoru, že velmi často v partnerství, naprosto zbytečně "čerta na zeď malujete" !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Dlužíte-li někomu, zkraje týdne vám někdo starší poskytne užitečnou radu, kde a jak najít prostředky a dluhy umořit. Pokud někdo dluží vám, konečně se přestane vyhýbat zodpovědnosti, a peněžní závazek vám vyplatí do posledního haléře, minimálně vám dá závazný termín, kdy dluh umoří. V druhé polovině týdne se zejména ženy narozené se Sluncem v tomto znamení nemusí cítit ""ve své kůži""a dokonce si můžete namlouvat, že s vámi něco není zdravotně v pořádku. Lékařská prohlídka vás uklidní, tak se jí nevyhýbejte, a hlavně o svých negativních pocitech mluvte otevřeně. Oni totiž vaši sourozenci, sousedé, prostě ti, se kterými se denně stýkáte instinktivně vytuší, že se něčím trápíte ! A znáte to pořekadlo - sdělená starost, poloviční starost !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne budete mít perfektní kontrolu nad svými emocemi. Navíc máte skvělé dny i pro uspořádání financí. Minimálně si ujasníte, kde plýtváte. Hospodárnost se stane tématem nejednoho rozhovodu na domácí půdě a je možné, že dokonce zrušíte exotickou dovolenou, kterou jste si objednali v předchozích dnech. Ubývající Luna se ve čtvrtek dostane do 3.čtvrti ve Vodnáři. Pokusí se ve vás vyvolávat pochybnosti o smyslu stávajícího parterství, což se týká hlavně těch, kteří mají milenecký vztah. Ale bude to pro vás malý test, jak silná je vaše láska. Pokud vaše pochybnosti budou v druhé polovině týdne stále narůstat, zamyslete se, zda ve vztahu pouze nepřežíváte, zda by nebylo načase začít hovořit o budoucnosti. Pokud v posledním období nejste spokojeni se svými přijmy, nezdůvodňujte zejména nedostatečnými financemi odkládání početí potomka, to byste mohli pořádně narazit ! 


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nohy pevně na zemi a realistický pohled "na svět" zvýší vaši odpovědnost a spolehlivost v první polovině týdne. Konstelace vám propůjčí i schopnost dostat do rovnováhy požadavky vašeho profesionálního života, kariéry, s vašimi osobními potřebami. Bude to pro vás velmi užitečné, neb se další dny nebudete cítit stresovaně, že něco zanedbáváte, nestíháte. V druhé polovině týdne si prověří
3.Lunární čtvrť ve vašem znamení vaši rodinu, domácnost. Poodhalí všechny nešvary, a nevylučuji, že se budete muset zabývat zejména tím, co ostaním v rodině vadí na vašich zlozvycích. Ostatní v rodině vám mohou vyčítat, že se velmi často rozhodujete tak, jakoby jste ani rodinu neměli. Tak od toho začněte, a dejte ostatním nějakou akcí najevo, jak jsou pro vás důležití ! Také během víkendu neopomeňte alespoň zavolat rodičům, prarodičům, budou na to čekat !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne budete velmi klidní, vyrovnaní. Každou akcí dopředu pečlivě promyslíte. Protože si skvěle zorganizujete i práci, volná odpoledne i večery věnujete rodinným záležitostem, a nebudete se vyhýbat ani bolavějším tématům. Takže co jste během předchozích dnů pokazili či zanedbali ve vztazích, v první polovině tohoto týdne hravě napravíte ! Pokud v druhé polovině týdne zaznamenáte, že vám lidé často oponují, nesouhlasí s vašimi názory, bude to signál Luny která ve čtvrtek ráno doputuje do své 3.čtvrti ve Vodnáři, že občas říkáte hlouposti, a sourozencům, sousedům a třebas i přátelům došla trpělivost vám to tolerovat ! Nevztekejte se, spíše se zamyslete, zda ze sebe jenom proto, abyste byli zajímaví a zábavní, neděláte velmi často "Všeználky". Vlastní umanutostí si totiž můžete z osůbky, se kterou se skoro denně stýkáte udělat tajného nepřítele ! Takže spíše naslouchejte druhým, a když vás napadne nějaké "moudro" nechte si ho pro sebe !