Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.týden

21. 5. 2007

21.

Týdenní e-horoskopy pro 21.týden od 21.5. do 27.5.2007

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : NADAMAGIC.@seznam.cz

Slunce vstoupí v pondělí do znamení Blíženců.

Merkur, je ve znamení Blíženců.

Venuše je ve znamení Raka.

Mars je ve znamení Berana od úterý 15.5. a zde setrvá do 24.6. kdy ve 22:26hod přejde do následného znamení Býka.

Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená jakoby couval...Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7.8.2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr.

Saturn je ve znamení Lva.

Neptun je ve Vodnáři.

A pozor, neb tento týden ve čtvrtek 24.5.2007 se

Neptun jakoby zastaví - otočí a od 23:47:52hod začne být Neptun retrográdní

a to až do 31.10.2007 18:01:42hod

Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang.

Milí Berani, tentokrát se do nového týdne probudíte s dobrou náladou. Pravdou je ale i to, že se vám i přesto nebude chtít z postele neb si s vámi budou pohrávat hormony. Ale tím pozitiva tohoto týdne nekončí, neb uprostřed týdne ještě víc vzroste vaše podnikavost, odvaha, a pokud se budete potýkat z předešlých týdnů s nějakými zdravotnimi potížemi, citelně ucítíte jak ustupují ! Dokonce si budete s velkým gustem užívat klidu, někam si zalezete a jenom tak budete ""lelkovat", což u vás v žádném případě není obvyklé. V sobotu vás může zaskočit nějaký stesk. Díky tomu se vám nálada bude měnit z minuty na minutu. Pokud se začnete chovat příkře, jedovatě, můžete se rozhádat s lidmi, které máte rádi, zejména s intimním protějškem. Budete-li během víkendu cestovat, tak si pečlivě hlídejte zavazadla ! Jsou to pro vás i dny, kdy bude dobré vyhýbat se alkoholu. Dodržujte pitný režim, neb se dají předpokládat i migrény.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělním vstupem Slunce do znamení Blíženců se vám startuje měsíc, kdy ve větší míře budete přepočítávat každou korunu a to jak v peněžence, tak i na kontě. Pokud nepolevíte, tak se vám otevřou velmi příznivé možnosti jak rozšířit svůj finanční příjem. Bude ale velmi důležité, abyste se nezaměřili pouze na materielní jistoty. Oni vás k tomu postupně i konstelace dovedou - že jistota není jenom v penězích, ale i v klidu a pohodě domova. Ohlídat si zejména první dny týdne budete muset svoje rychlé reakce, prostě budete jednat mírně ""splašeně"...Vládkyně vašeho znamení vás bude průběžně upozorňovat, jak jsou pro váš život důležití i soutozenci, příbuzní. To je taky impulz pro ty z vás, kteří mají něco nedořešeného právě se členy rodiny nebo sourozenci, neb tento týden je velmi vhodná doba na podání ruky, a urovnání sporů. Pozor by si ale měli dávat děti - malí Býčci, neb se mohou dostávat do konfliktů s vrstevníky.

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Všem Blížencům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlpeší !

Vstupem Slunce do vašeho znamení se vám začne zvyšovat sebevědomí, začnete doslova vyčnívat z "davu", budete nepřehlédnutelní, neb úsměv na vaší tváři vyloudí Slunce ve vašem znamení. 

Slavíte-li tento týden narozeniny, nezapomeňte si najít chvilku, zapálit svíčku a v duchu projít celým předchozím životem. Najdete odpovědí na to proč se událi některé věci a z toho negativního si vemte ponaučení, abyste např. stejné chyby neopakovali...A zejména ti, co slavíte narozeniny tento týden to budete dalších 365 dní potřebovat, neb mnohé ukazuje na to, že v roce, který je před vámi se budete muset vyrovnávat s nějakými dávno zapomenutým problémemy, které se najednou před vámi objeví. Budete muset také notně kontrolovat svoje rekace, neb vás stále něco bude popohánmět dopředu, ale za vámi by díky tomu mohlo zůstat sposta nedodělků. Víc by vám prozradil váš osobní Solární horoskop na tento rok.

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Tak takové probuzení do nového týdne už tu dlouho nebylo milí Raci ! Pozitivní naladění vám vydrží celý den a nejen to. Budete vyhledávat svůj protějšek, neb konstelace posílí i vaši sexuální aktivitu. Venuše ve vašem znamení přeje lásce, navazování nových vztahů , tak to nepromeškejte ! Ale otočka nastane s příchodem víkendu. Budete velmi citliví na jakýkoliv podnět, vše vás okamžitě rozruší, znajistí. Jsou to pro vás i dny, kdy bude velmi obezřetné volit lehčí jídelníček, vyhýbat se smaženým a ostrým jídlům, jinak se vám nevyhne nějaký žaludeční problém. A pokud vás třeba napadne, že to vyřešíte kapičkou ostrého moku, tak na to rychle zapomeňte ! V případě cestování si ohlídejte peněženku i zavazadla, neb budete roztržití, a díky tomu se kapsářům a malým zlodějičkům budete přímo podbízet jako snadná kořist.

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pondělní probuzení bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení a setrvá zde do středy podvečera.

Už se znáte milí Lvi, že to je pro vás vždy období, kdy chcete být středem pozornosti, obdivováni, chváleni. Výhodou je pro vás energické vystupování, prostě Lev je ""král" a tak je jasné, že na okolí budete dělat dojem autority. Jsou to pro vás ale i dny, kdy budete citově otevřenější a vstřícnější, takže máte-li cokoliv např. ve vztazích či na úpracovišti, etc... nedořešeno, využijte dny do středy ! Ohlídat si ale v těchto dnech budete muset sklony i banální stuace vyhrocovat k dramatičnosti ! Od čtvrtka ucítíte´ jak ustupují všechny problémy, do těla se vám začne doslova vracet oheň, a zejména si budou libovat ti z vás, kteří se potýkají s nějakými zdravotními problémy, neb ty začnou viditelně ustupovat. Na víkendové dny se pořádně vyspěte ! Čeká vás cestování , návštěvy, prostě se během víkendu nezastavíte !

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - Yin

Vstupujete do týdne, ve kterém budete překvapovat sami sebe. Konstelace vám totiž budou dodávat velkou intuici a svým způsobem šestý smysl, který vám i dovolí "číst myšlenky" jiných lidí. Můžete mít i předtuchy, v každém případě budete mít tento týden vynikající vizuální paměť. Ve středu v podvečer vstoupí Luna do vašeho znamení a dá vám prostor k dořešení jakýchkoliv restů. Vzroste vaše pečlivost ještě víc než je obvyklé, vše budete podrobovat pečlivé analýze, zvýší se vaše schopnost vnímat maličkosti, detaily /prkotiny/ alias pro strom nebudete vidět les. Pokud studujete, budete si snadněji pamatovat cokoliv. Sobotní ráno již bude Luna v následném znamení Vah, a vy se začnete potýkat s neschopností přesně vyjádřit co chcete, co cítítte. To může u mnohých Pannen vyvolat podrážděnost, špatnou náladu. Snažte se zklidnit, nedávejta zelenou netrpělivosti. Jedná se o víkendové dny, a ty byste měli věnovat odpočinku, a né sami sebe neustále popohánět k nějaké aktivitě.

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

První dny týdne se budete probouzet odpočatí, hned vám bude jasné co musíte ten který den udělat, nic nenecháte náhodě. Je to pro vás týden náhlých setkání, ale zde se dá i předjímat že náhlých lásek..! Postupně ale začnete u sebe sledovat jakési napětí, neschopnost ustoupit i v banálních záležitostech. Mars v protilehlém znamení Berana začne zrychlovat vaše reakce a dodá jim notnou dávku bojovnosti. S tím byste si možná ještě poradili, ale jeho postevení začne podněcovat vaši nervozitu, nerozvážnost, a u mnohých Vah i stres. Proto se raději mírně stáhněte ze scény, protože vaše nervozita a netaktnost by mohla například zhoršit kvalitu vztahů s lidmi ve vašem okolím. Pozor na zbrklost, neuváženost, neb takto postavený Mars by vám mohl přivodit i úraz. Z divných nálad a pocitů vám začne pomáhat od sobotního rána Luna., která vstoupí do vašeho znamení. Opět se vám začne vracet cit pro spravedlnost, budete schopni víc než jindy uzavírat kompromisy. Díky Luně budete mít i kultivovanější emoce a silně pocítíte potřebu vztahu - budou vás velmi lákat osoby druhého pohlaví. Takže víkendové dny budou i mírně romantické !

 

 H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pondělní ráno bude jedno z mála za posledních několik týdnů, kdy se budete usmívat i sami na sebe. Nedivte se, když se vám i přes velkou energii nebude chtít vstávat, neb kromě dobré nálady budete mít velkou potřebu něžností a dotyků. Uprostřed týdne se vaše energie ještě citelně zvýší, a k tomu se přidá notná dávka intuice. Což jsou samé klady, ale vy si ohlídejte, abyste až příliš druhým nekoukali ""do kuchyně""... Budete navíc tak rozjařeni tím, jak se vám daří, že byste lehce mohli sklouznout k nějakému podvůdku, či lži, když to bude zapotřebí. Potýkat se začnete i s nedostatkem logiky a to je jenom krůček k hádavosti a prudkým váměnám názorů, pokud vás někdo upozorní, že jste ""vedle jak ta jedle"".. Od soboty si budete muset kontrolovat svoje citové projevy. Víkendové dny se snažte skutečně odpočívat a nepřepínat se. Mnohé Štíry asi potrápí bolest hlavy , ale viníky budete vy sami, neb zapomenete dodržovat pitný režim. Nedá se vyloučit ani zvýšená teplota. 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V pondělí se probudíte do týdne, který vás svojí rozmanitostí nenechá v klidu. První dny vám půjde na ruku praktičnost, vytrvalost. Od úterka si jasně začnete uvědomovat tu spoustu příležitostí, které vám začnou přihrávat i náhody. Jenže tím se aktivuje vaše touha růst, ale současně to bude provázet i mírné připomenutí, že jsou určité limity na co skutečně máte, tedy co opravdu můžete dělat....Vaše rozpínavost může být velká, ale strhnout vás zpátky na zem může nějaká nepříjemná událost ve vztahu k písemnostem. Jsou to navíc pro vás dny, kdy se vám velmi vyplatí o nikom nikde nemluvit. Pokud budete tento týden něco podepisovat, raději si sebou vezměte právníka. Uran se postará o zbrklost, budete rychleji jednat než myslet, a to by vám mohlo způsobit taky problémy. V neděli mějte napaměti, že svoje přání a touhy musíte druhým dát najevo !

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Stávající týden mírně prozkouší vaši odolnost, trpělivost. Proto na nic nespěchejte, nepochybujte o sobě a svých schopnostech. Nebojte, nebude vám chybět ani notná dávka zdravého rozumu, přidá se k tomu i kousíček štěstěny, budete naprosto přesně vědět co dělat, prostě žádné zmatky, ale je tu opozice planety Neptun na vládce vašeho znamení Saturna, která vás bude trošku nutit vážně se zamýšlet nad svým dosavadním životem. Což má i svoje pozitiva, neb se vám odkrývají ty oblasti, kde není všechno v pořádku a vy dostáváte možnost vysmějčit svůj život od toho, co se přežilo, co vás brzdí, omezuje, překáží v ´rozletu. V pátek se asi nevyhnete nějakému náhodnému setkání. Ale ničemu, co se vám dotyčný bude snažit namluvit nevěřte a nedávejte tomu žádnou důležitost. Také vy dostáváte tento týden - zejména se to týká nezadaných - příležitost k milostnému setkání, ale obávám se, že se bude jednat jenom o krátkodobý flirt.

K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Mějte milí Vodnáři na paměti, že pokud se tímto týdnem budete prokousávat hádkami, slovním napadáním, není to vina nikoho okolo vás, ale pouze jenom vaší záležitostí. Vyhýbejte se jakýmkoliv impertinencím na adresu vašich sousedů, sourozenců, nejbližších příbuzných, neb jste tento týden schopni okolo sebe nadělat pěknou slovní paseku ! V případě cestování si hlídejte zavazadla i peněženku, a to se týká i nákupů v supermarketech, neb budete velmi snadnou kořístí pro zlodějíčky ! S blížícím se víkendem budete mít pocit, že necítíte pevnou půdu pod nohama, nebudete rozumět sami sobě. Obrátka planety snů a klamu Neptuna ve vašem znamení rozbouří stojaté vody a vaše emoce se jako na malé loďce ve vlnách začnou vzdouvat nahoru - dolů - nahoru - dolů....Díky zpětnému pohybu této planety vám začíná delší časové období, které bude mít podobný efekt jako jarní úklid, ale týkat se bude vašeho života !

L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Ani tento týden nenecháte sebe ani své blízké na pochybách, že umíte vydělávat peníze. Neponecháte nic náhodě, a s každým dalším dnem se bude zvyšovat vaše odvaha, dokonce budete mít i radost z rizika, neb si budete naprosto jisti, že vlastně neriskujete neb máte krytá záda ! Prostě co se týče financí, sebeprosazení, uplatnění talentu a vloh, jste v báječném období ! Důležité pro vás ale bude dodržovat pravidla hry, a sem patří i paragrafy ! Ostražitost vám začne snižovat otočka vládce vašeho znamení, Neptuna. Na druhou stranu se dá napsat, že budete virtuelně doslova nepolapitelní, tajmní...Po dobu retrográdního pohybu této planety vás okolnosti nejednou nasměrují k nějakému úniku ""do samoty"" kde si budete v klidu a nikým nerušeni užívat svých snů i vizí...Pamatujte ale po celou dobu na jednu věc - pokud jste se v minulém období potýkali s nějakým nepřátelstvím, teď vypluje opět napovrch a bude velmi intenzivní, tak buďte Rybky připraveny !

.