Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. týden 2009

5. 1. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 1. týden od 5. 1. do 11. 1. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
v neděli 21.12.2008
v 13:14 hod vstoupilo do znamení Kozoroha
tedy nastal
Zimní Slunovrat
To znamená, že Slunce doputovalo k bodu obratu,
virtuelně otevřelo dveře Slunci aby se mohl vrátit jeho sluneční jas.
Zimní Slunovrat také ohlásil příchod astronomické zimy
a vládu převzal moudrý Saturn.
Odstartovalo se nám tím období,
kdy bychom si měli položit otázku,
co všechno jsme chtěli v roce 2008 dokázat
a Saturn nás taky popostrčí zejména před Silvestrem
zamyslet se nad tím,
kam chceme směřovat svoje aktivity a svůj život,
čeho chceme dosáhnout v roce 2009...


Merkur
je ve znamení Vodnáře.
V neděli 11.1. v 17:41:51 hod se otočí a začne virtuelně couvat.
Retrográdní pohyb bude mít až do 1.2.2009
a jedná se o období,
ve kterém planeta komunikace Merkur prozkouší naši trpělivost.
Při jeho zpětném pohybu totiž není radno např. podepisovat smlouvy neb snadno přehlédneme zdánlivě nepodstatnou maličkost,
velmi rozumné bude velmi opatrně nakládat s daty v našem PC neb je možné že nám počítač napadne vir nebo najednou přestane fungovat elektřina,
a v neposlední řadě - máte-li auto, zkontrolujte jeho technický stav ! Budete-li cestovat - projděte si několikrát trasu a případné spoje neb i zde nás může zaskočit nějaká nenadálá událost !


Venuše
je ve znamení
Ryb
a setrvá zde do 3.2.2009...


Mars
v sobotu 27.12.2008 v 8:21hod vstoupí do znamení Kozoroha
a zde setrvá do 4.2.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Tento týden nastanou dvě důležité Astrologické události v jeden den ! Tou první je - jak píši výše - otočka planety Merkur do retrográdního směru
a tou druhou bude
Úplněk.
Jeho vliv máte popsán u každého znamení.

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Luna bude v pondělí až do podvečera ve vašem znamení - takže nezapomeňte omezit kávu a dodržovat pitný režim ! Celý den budete umínění a když vám okolí hned nesplní to co si umanete, klidně začnete dělat scény, dokonce mnozí utečou do nemoci jen abyste druhé přinutili udělat co vy si umanete. To že s lidmi manipulujete a mírně je vydíráte vás v danou chvíli nenapadne !
Venuše zmírní váš žár a zjemná vaše vystupování uprostřed týdne. Povšechně zjeměníte přístup k druhým. Na stranu druhou můžete dělat na lidi dojem, že máte málo sebedůvěry - ale i to vám bude ku prospěchu neb to lidé mohou zaměňovat za bezbrannost a začnou se k vám chovat daleko citlivěji !
Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod vás přinutí přehodnotit nějaký postoj vůči příbuzným, zejména ženám. Mohou se postupně vynořit i témata vztahující se k rodičům, zejména k vaší matce a jejímu zdravotnímu stavu.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Vše co se týče zákonů a pravidel hry může být ve vašich očích naprosto nepodstatná zálěžitost počátkem týdne. Vaše nápady i reakce budou daleko od reality, takže se nedá vyloučit konflikt v zaměstnání, zejména je-li vaší nadřízenou žena.
Uprostřed týdne využijte možnost oživit nějaké přátelství. Pokud navážete milostný vztah, bude mít spíše prvky přátelství, a to vám po určité době začne vadit, neb vztahu bude chybět hloubka a lze předjímat že nenajdete porozumění ani v oblasti intimností.
Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod vám může přinést nějaké novinky vztahující se k sourozencům či blízkým příbuzným. Možná že situace která u nich nastala vás přinutí k cestování. Býci kteří mají prarodiče bydlící daleko od vašeho bydlište budou hledat řešení jak jim poskytnout péči kterou potřebují.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne dostanete lekci že to co moc chcete nemusí ani existovat. Jako bumerang se vám totiž vrátí váš nereálný sen. Sice mnozí prožijí zklamání, ale na stranu druhou to bude užitečné neb přestanete ztrácet čas v honbě za "větrnými mlýny".
To že vaše schopnosti a profesní um musíte umět prodat vám konstelace naznačí uprostřed týdne. To je i šance jít si popovídat s nadřízenými o vašem dalším profesním postupu. Nečekejte že vám hned nabídnou vyšší post - ale velmi takticky na sebe alespoň upozorníte !
Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod bude směřovat vaši pozornost k příjmům, ale může se jednat o peníze, které dostanete z jiného zdroje než jsou vaše pravidelné příjmy. Pracujete-li např jako zprostředkovatelé, může se jednat o provizi, u zaměstnanců o mimořádnou prémii..Je zde ale i možnost, že např. zákazník odstoupí od služby či koupě produktu, a to by mohlo ovlivnit vaše finance. Pokud máte rozjednánu hypotéku, i zde by mohl nastat nějaký zádrhel.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nadřízení vám počátkem týdne předvedou kdo je na napracovišti / v kanceláři pánem. Ačkoliv budete mít pravdivé připomínky a poukážete na chyby, vaše rady budou přehlížet. Šetřte si svoje nápady neb tento týden si svoje patrně neprosadíte !
Pokud uprostřed týdne navážete vztah, s největší pravděpodobností se bude jednat o cizince / cizinku, nebo dotyčný bude mít nějaký vztah či vazbu k cizině. Anebo se seznámíte potažmo zemilujete během cestování !
V neděli v 4:27 hod nastane Úplněk ve vašem znamení. Vaše vztahy, tedy intimní, ale i např. obchodní partneři nebo právní záležitost mohou v mnohých vyvolat nějaký nepokoj, ale během víkendu nic neřešte - počkejte cca do středy příštího týdne !  V každém případě vám tento Ůplněk  pomůže najít řešení tam kde vztahy nefungují jak mají.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Smysl pro spravedlnost vás počátkem týdne nenechá klidnými když uvidíte nějekou nespravedlnost. Bez přemýšlení se zastanete někoho komu evidentně okolí začne ubližovat. Zklamání vám ale přinese fakt, že dotyčný vám ani nepoděkuje.
Uprostřed týdne zbystřete, pokud vám intimní protějšek po probuzení sdělí, že se mu zdálo o číslech ! Okamžitě vezměte tužku, papír a zeptejte se o jaká číslo šlo - a ta vsaďte ! Ani nepodceňujte obchodní schůzku svého intimního protějšku na kterou budete přizvání - můžete navázat kontakt díky kterému si v následných týdnech sami finančně polepšíte !
Úplněk který nastane v neděli 4:27 hod vás přiměje zamyslet se, zda si dopřáváte dostatek odpočinku - tedy zda sami o sebe dostatečně pečujete. Pokud máte nějakého zvířecího domácího mazlíčka, věnujte mu nejen tuto neděli ale i následné cca 4 dny daleko větší pozornost !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud vás finanční nedostatečnost navede počátkem týdne do banky s cílem požádat o půjčku, budete zklamaní arogantním přístupem úvěrového pracovníka. Pokud bude za okénkem sedět žena, otočte se hned u vchodu neb se s dotyčnou nedohodnete ani na tom jaký je den.
Zato uprostřed týdne neštřete lichotkami ! Každé milé slovo na adresu vašeho intimního partnera vztahu velmi prospěje !  Dokonce to může u některých Panáčků a Panenek vztahově vygradovat tak, že se rozhodenete pro společné bydlení etc..
Řešit nesrovnalosti okolo nějakého přátelství vás přinutí Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod. Jestliže máte nějaký konfliktní vzah s někým z přátel, neděle a následné cca 4 dny vám pomohou udělat zásadní rozhodnutí. Ale Úplněk nese i pozitivní zprávu neb se můžete rozhodnout legalizovat svůj intimní vztah, nebo dostanete pozvání na svatbu, etc..

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

To co u svého intimního/partnerského protějšku tolerujete měsíce, vás počátkem týdne začne "pěkně" rozčilovat. Sebemenší zlozvyk budete slovně komentovat a vaše mentorování může způsobit docela hlasitou výměnu názorů !
Uprostřed týdne dáte nejednou přednost nezávaznému klábosení s kolegy neb budete oproti jiným dnům líní ale kupodivu to nadřízení budou tolerovat !  Ožijete ale v momentě, když budete přizvání k diskusi jak vylepšit prostředí vaší kanceláře - vaše nápady budou originální a prospějí všem !
Důležité kontrakty a dohody ve vztahu ku kariéře vám pomůže dokončit Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod. Nejen během víkendu ale i následné cca 4 dny mohou znamenat změnu ve směřování vaší kariéry, novou práci, etc..Může to mnohým do života přinést i nové spolupracovníky nebo nové projekty, úkoly.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Snažte se zkraje týdne vyhnout alkoholu a sladkostem ! Je fakt že vaši spolupracovníci budou v dobré náladě a nepřipojit se by mohlo na někoho dělat dojem že je nemáte rádi - ale pokud to v něčem přeženete - můžete sami sobě přivodit menší zdravotní problém !
Uprostřed týdne instinktivně budete reagovat tak, že na lidi okolo sebe uděláte vždy velmi dobrý dojem ! Velký podíl na tom bude mít i vaše vtipnost a legrácky, kterými šetřit nebudete. Snažte se předat dobrou náladu i svým dětem - díky malému problému ve škole to budou potřebovat ! 
Cestovat daleko od rodiny a domova mnohé přiměje Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod. Cestování může být spojeno s návštěvou příbuzných, ale mnozí se rozhodnou opustit teplo rodinného krbu pro vzdělávací účely. Zprávy které vám víkendový Úplněk ještě může přinést se mohou vztahovat i k médiím, soudnímu řízení nebo stěhování a nemusí se to vztahovat pouze k vám osobně, ale mohlo by se to týkat vašeho partnera nebo vašeho dítěte.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zejména čerstvě zamilovaní by si měli dát počátkem týdne krátkou pauzu neb velice ztěžka budete hledat společné téma pro rozhovor a to může způsobit mezi vámi a partnerským protějškem dusnou atmosféru. Vy se díky tomu začnete snažit o menší vtípky jenže to přeženete a protějšek vám dá najevo jak jste mu zkazili náladu.
Velice citlivě budete přistupovat k dříve narozeným uprostřed týdne. Mnozí se rozhodnou pro nějaké estetické úpravy bytu a rodinu tím překvapíte. Nedivte se, pokud častěji začnete usedat s albem v ruce a vzpomínáním na zážitky z dětství.
Jestliže dlouhodoběji řešíte něco okolo zdraví sebe nebo někoho blízkého, Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod. by mohl přinést rozuzlení. Je možné že se dozvíte že není nutný chirurgický zákrok, ale ve hře v tom pozitivním smyslu může být i těhotenství nebo se dozvíte, že váš organizmus prošel skvělou regenerací. Těch možností je mnoho. Ve hře může být i úvěr, půjčka, daně, pojištění - a to se nemusí týkat jenom vás ale i vašeho intimního protějšku.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Žijete-li ve společné domácnosti s vícero generacemi, připravte se na to že dříve narození na vás mohu mít počátkem týdne přílišné požadavky, děti budou potřebovat daleko víc citu a vy si pro sebe nevyšetříte ani chviličku.
Uprostřed týdne budete muset krotit sami sebe neb slovně budete k nezastavení ! Ale pokud jste například obchodní cestující či zprostředkovatelé prodeje nějakých výrobků - tak každého umluvíte a klidně prodáte i ""bublinku do vodováhy"..!
Trápíte-li se v partnerství -  Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod. vám dodá tolik síly, že se rozhodnete odejít. Jste-li spokojeni ve vztahu - vyvoláte diskusi nad výchovou vašich dětí. Jste-li obchodníci, Úplněk se soustředí na obchodní smlouvy, a může to být spojeno i s nějakým cestováním.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vztahy s nejbližšími příbuznými - zejména se ženami - či sourozenci mohou být zkraje týdne velmi napjaté. Nic ale neřešte protože i vy budete nadskakovat s pocitem že oni k vám nejsou spravedliví ale je otázkou kdo z vás poruší pomyslné hranice slušnosti.
Ačkoli se vám uprostřed týdne nabídne šance k seznámení a třebas i nezávaznému flirtování, kupodivu vezmete nohy na ramena a poběžíte domů. Uvědomíte si totiž, jak stabilní zázemí vám rodina a partner poskytují !
Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod by mohl některým Vodnářům přinést výsledky nedávné zdravotní prohlídky - vaší nebo vašeho partnera či dětí. To by mohlo znamenat i  uzdravení, pozitivní výsledky testů nebo plán nové léčby. Změna může nastat ve vašem zamestnání, ale ve hře by mohl být i domácí mazlíček - třebas si koupíte pejska !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne se vyhněte nákupům a pokud to půjde - peněženku nechte doma. Vaše marnotratnost bude nabírat na síle a dokonce můžete začít nakupovat pochutiny, které doma následně vyhodíte ale zbytečnostmi překročíte svůj finanční rozpočet.
Uprostřed týdne nejedna Rybka zamíří do kadeřnictví, nebo si nakoupíte nové oblečení - v každém případě uděláte něco pro zlepšení svého vzhledu a image. Dokonce je možné že budete chtít zvýšit svoji přitažlivost neb  se platonicky zamilujete !
Nový projekt nebo rozšíření vašich stávajících aktivit by vám mohl přinést Úplněk který nastane v neděli v 4:27 hod. Dokonce je možné, že dostanete nějakou nabídku ve vztahu k nějaké zájmové skupině - může se to vztahovat i např.k hudbě - prostě se to může týkat i umělecké oblasti, tvořivosti. Ale pozor Rybky - nevylučuji ani nabídku k sňatku !