Jdi na obsah Jdi na menu
 


45. týden 2009

2. 11. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 45. týden od 2.11. do 8.11.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Štíra
a setrvá zde do 21.11. kdy v 3:38hod vstoupí do znamení
Střelce


Merkur
je v znamením Štíra.

 

Venuše
putuje znamením Vah, kde setrvá do
do 8.11.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
Díky retrográdnímu pohybu se ale opět vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha.


Do nového týdne se probudíme s dorůstající Lunou
a to znamená že se Luna blíží k Úplňku...
který nastane v pondělí večer 2.11.2009 v 20:14 hod.

Trpělivá
Luna ve znamení Býka
bude stát naproti roztouženému a velmi intenzivnímu
Slunci ve Štíru...
Když jsem přemýšlela, co k tomuto Úplňku napsat, pomohla mi náhoda...
Byla jsem nakupovat v jednom supermarketu...a bylo to přesně jako v loňském roce...
Opět se na mě za každým rohem usmívala hora Mikulášů
a regály se třpytivými konfetami a ozdobami na Vánoční stromek...
Okolo mne vždy někdo prolétl s plným vozíkem...
ale hlavně...
maminky museli děti doslova násilím odvádět od nabídky ""Vánoc""....
Nu...a tento
Úplněk
nás lehce upozorní, že naše emoce a instinkt jsou nám obvykle ku pomoci
ale když je jich příliš - mohou i škodit...
Že naše touhy a etika
by měly být v souladu se shovívavostí...
Že náš život nemusí být až tak moc intenzivní..uspěchaný.
Úplněk
nás nasměruje ke klidu, teplému a hezky zařízenému, provoněnému domovu,
vybídne nás, 
abychom měli potěšení nejen z věcí, ale i z rodiny a přátel...
Abychom se nehonili jen za dobrou stravou a krásným prostředím,
ale občas si poslechli i hudbu,
večer si třebas s rodinou zazpívali nějakou písničku,
prostě abychom ve svých domovech vytvářeli atmosféru,
která nás uklidní a zažene, či alespoň zmírní starosti....

Ve hře bude i bájný asteroid Ceres,
který společně s Merkurem mohou v tento den, ale i následných 14 dní doslova rozpoutat diskuse o tom, jak o sebe pečujeme, ale zda se staráme ba pečujeme o Gaiu, matičku zemi !

Síla Slunce ve Štíru proti Luně v Býku se projeví i tím,
že si uvědomíme, co se v našem životě přežilo, čeho bychom se měli zbavit, ale upřímně si sami sobě přiznáme i to, po čem v hloubi duše toužíme, což se týká zejména vztahové oblasti, intimností.

Tento Úplněk bude umocněn ještě tím,
že budeme vzdávat hold památce těch, kteří odešli za světlem.
Nezapomeňte si proto tento den zapálit svíčku,
neb právě díky Úplňku budeme s těmi, které nosíme stále v srdci ale již nejsou mezi námi propojeni jakousi virtuelní stříbrnou nitkou, neb o Slunci ve Štíru staří hvězdopravci píší, že je jakousi spojnicí, mostem, mezi životem a smrtí.

 

 

 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
Pondělní Úplněk v Býku vám dá odpověď, jak se další období bude vyvíjet vaše finanční situace. Pro některé to může znamenat zvýšení platu, některé Berany odmnění zaměstnavatel zvláštní odměnou / prémií - no a některé Berany nadřízení zavalí spustou práce, zvláštním úkolem...Uprostřed týdne se obňte trpělivostí, protože jakékoliv nešvary nebo neshody s blízkými příbuznými, kam patří i vaši sourozenci nabudou obřích rozměrů ! Bude vám vadit jejich žoviálnost a hlavně to, že si k vám chodí, kdy se jim zachce. Jenže podobné pocity můžete zažívat i vůči sousedovi, který s každou prkotinou běží za vámi, a vy mu radíte desetkrák týdně ! Začnete-li mít pocit, že okolo sebe máte málo prostoru, během víkendu se to změní. Například vám soused či majitel domu poskytne další místnost, anebo někdo z rodiny (sourozenců?) oznámí, že se bude stěhovat a vy si hned zaberete jeho pokoj, etc. Takže důvod k oslavě ve vaší rodině bude během víkendu větší prostor pro bydlení !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

dnes je váš velký den neb ve vašem znamení proběhne večer Úplněk. Mnozí z vás si zkraje týdne konečně uvědomíte, že jste připraveni dát partnerský slib, možná začnete plánovat dokonce svatbu, zasnoubení. Ale některým přinese pondělní Úplněk ve vašem znamení podpis lukrativní smlouvy s novým obchodním partnerem. Vztah který ve dnech okolo Úplňku zvtrdíte svým slibem vám v budoucnu přinese štěstí. Uprostřed týdne vás začne opanovat pocit, že vás svazuje nějaký majetek. To může u mnohých z vás vést k rozhodnutí prodat například zahradu nebo chatu. Prostě si spočítáte, že náklady jsou daleko větší, než jaký vám nemovitost nese či skýtá užitek. Nerozhodujte se ale unáhleně, neb za nějakou dobu byste transakci brali jako velmi ztrátovou a samozřejmě by vás to mrzelo. Ve dnech víkendu narazíte na informace, které vás mohou úplně pobláznit! Doma tím způsobíte rozruch, ale příjemný, neb to bude mít souvislost s bydlením. Vy totiž začnete uspořádávat byt dle nějakého návodu, tak, abyste všichni v případě potřeby měli soukromí, což zejména vaše děti přijmou s výskotem


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pondělní Úplný měsíc v Býku může mnohým přinést malou depresi a velkou potřebu odpočinku. Přinutí vás k zamyšlení, zda život v posledních dnech neberete moc vážně. Mnohých se zeptá, zda se umíte uvolnit, odpočívat, či zda jste v posledním období nezapoměli na to, že smích je kořením života ! Uprostřed týdne můžete prožít nějakou nestandartní sitaci ve vztahu k ženám ve vaší rodině, k matce, ale může se jednat i o osobu, která má nějaké propojení na vaši kariéru. Pokud začnete mít ale pocit, že musíte utéct od svého domova co nejdál, nebo od dané osůbky na druhý konec republiky, zasmějte se tomu a nic nepodnikejte. Tlak postupně poleví a vy se na vzniklý problém budete již ve dnech víkendu dívat daleko objektivněji !.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne se mnozí potkáte s letitými přáteli, kteří vás seznámí s novými lidm. Navážete spoustu nových, a velmi užitečných známostí, kontaktů. Uprostřed týdne budete bloudit sami v sobě - vůbec vám nebude jasné, kde se ve vás berou negativní emoce a hlavně budete velmi nerozhodní. Máte-li nějaké dluhy, během víkendu dostanete geniální nápad jak získat peněžní obnos a půjčku uhradit. Nějaké peníze dokonce mnohým nečekaně "spadnou do klína" ! Vůbec nevylučuji například výhru, anebo "zapomenuté" dědictví. Pro jistotu si kupte v sobotu i v neděli alespoň los !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud jste v posledních dnech zatoužili po nové či lepší pozici v kariéře, pondělní Úplněk je pro vás poslem dobrých zpráv ! Mnozí obdrží nabídku na prestižní práci, povýšení, samozřejmě to bude spojeno s vynikající finanční odměnou. Uprostřed týdne vám začne vadit, že se v jistých záležitostech musíte spoléhat na přátele. Uvědomíte si, že díky tomu nejednáte svobodně, že čekáte na popud zvenčí a vlastně jste na některých lidech závislí ! A to je něco, co vám začne bytostně vadit ! Fantazie a sny vás ve dnech víkendu mohou zanášet mimo realitu. Nejvíc vás bude lákat vše exotické, nepoznanené, tajemné, a když po večerech nebudete sedět doma, lze předjímat že prožijete opravdu něco, co si vysvětlit racionálně nedokážete !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V noci z neděle na pondělí budete ve snu balit kufr a kouzelný virtuelní koberec Úplňku vás přenese na nějaké hodně vzdálené místo. Ale nemusí to být pouze sen !!!Fantazie vám totiž v pondělí bude pracovat na plné obrátky a vy si konečně můžete naplánovat dovolenou do nějaké velmi exotické země ! Uprostřed týdne si dejte pozor na lákavé nabídky na skvělou kariéru. Co bude platit v tomto týdnu, nemusí totiž platit za týden ! Mnohé z vás prostě bude lákat ""hrnec plný zlata"", ale následně zjistíte, že to bylo kamení ! Vyčkejte do dnů víkendu neb dostanete nabídku nadřízených, která vám v prvopočátku přijde jako nereálná a mnozí si dokonce řeknete, že se asi spletli. Ale při rychle sjednané schůzce vás přesvědčí, že to myslí vážně a vy si již další týdne nejenže sednete na vyšší židli, ale navíc dostanete přidáno !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne mnozí poputujete do banky pro novou kreditivní či úvěrovou kartu, mnozí se dozvíte, že dostanete stipendium ku studiu na vysoké škole, a ti co se rozhodli koupit nemovitost, dům, konečno dostanou příslib na úvěr, hypotéku. Uprostřed týdne vaše představivost poběží mnoha směry a velmi těžko se budete orientovat. Dokonce svoje názory a postoje budete měnit tak rychle, že ani vám samotným nebude jasné co vlastně chcete! Společenská událost na kterou vyrazíte během víkendu s intimním protějškem vám přinese velké překvapení. Konečně se seznámíte s lidmi, se kterými vaše drahá polovička tráví spoustu volného času. Navíc se tam potkáte s ex-přítelem či ex-přítelkyní partnera / partnerky. Jak zareagujete, zavisí na vašem osobním horoskopu, ale lze předjímat, že vás to nikterak nerozhodí.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vaše schopnost sdělit co vám leží na srdci bude počátkem týdne přímo kouzelná !  Pustíte se do diskuze o všech bolavých tématech a mnozí konečně najdete odvahu dát závazný slib milovanému protějšku ! Nezadaní mohou použít energie pondělního Úplňku k navázání trvalého vztahu, což se ale týká i obchodních záležitostí. Ti kteří v pondělí slaví narozeniny, mají před sebou rok  naplněný mnoha novými začátky!
Uprostřed týdne zazvoní u vašich dveří jistý člověk a upozorní vás, že nemáte uhrazeny všechny daně, či pojištění vozu, etc..Jakékoliv jednání s úředníky zejména okolo financí, daní či majetku raději odložte až na další týden, anebo se obrňte velkou trpělivostí a sebeovládáním ! Ve dnech víkendu mnohé překvapí nečekaná informace, která svým způsobem potvrdí váš sen, který vám v posledním období ukazuje vaši kariéru v růžových barvách". Doporučuji vám ale posečkat s jakýmkoliv zásadním rozhodnutím, neb za několik dnů se mohou podmínky tak změnit, že byste možná šlápli "z bláta do louže" !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud jste pracovali v týmu na nějakém projektu, počátkem týdne vám konečně přinese své "plody". Může to být pochvala, dlouhodobá smlouva, ale povšechně milí Střelci budete cítit spokojenost v zaměstnání neb pondělní večerní Úplněk je příslibem, že budete mít zajištěnu další práci na mnoho měsíců dopředu. Nezapomeňte ale při té euforii na svoje zdraví ! Z nočního slavení můžete dostat rýmu !!!
Obvykle si velmi obratně prosadíte to, co chcete vy, ale uprostřed týdne poznáte jaké to je, když si více svobody v rozhodování a volnosti začne prosazovat intimní protějšek či váš obchodní partner. Dokonce si můžete nejednou v duchu pomyslet, že se snad váš partnerský vztah řítí k ukončení. To se budete ale velmi mýlit, protože troška volnosti vašemu vztahu neuškodí, pokud má ale pevné základy. Během víkendu nejednou ucítíte silnou touhu po intimním protějšku, jako by mezi vámi pulzovala elektřina ! Ale to vám nezabrání trávit odpoledne sami, věnovat se svým koníčkům a zálibám. To že ale večery budou plné erotiky je jasné !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělní Úplněk je jediný stávajícího roku, který doslova rozsvítí váš dům pravé lásky. Nezadaní mají šanci na seznámení, ti co žijí v pevném/trvalém vztahu si uvědomíte, jak je pro vás blízkost partnera důležitá. Ale ještě něco milí Kozorozi, pokud plánujete početí potomka, toto pondělí je ideální ! Uprostřed týdne se obrňte trpělivostí. Někdo z kolegů v zaměstnání nesplní slib a vás tím dostane do velmi ošemetné situace. Mnozí se budete muset zabývat novým kolegou či kolegyní, které vám vedení přidělí na zaškolení, ale že díky tomu začnete nestíhat svoje povinnosti nikoho nebude zajímat.
Ve dnech víkendu budete spokojeni, protože zjistíte, že rodina na vás dnes nic nechce a dá vám dostatečný prostor dělat si co chcete. Některým Kozorohům ale tento víkend přinese malé překvapení. Náhodně se totiž dozvíte, že určité období budete muset bydlet díky své práci v jiném městě.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pondělní Úplněk vám přináší nějaké důležité rozhodnutí ve vztahu k domovu, vlastnictví nebo konečně vyřešíte jakýsi problém, který rodině vadí delší dobu. Může se jednat o nové zařízení bytu, ale i například podpis nové nájemní smlouvy na jiný byt. Těch možností je mnoho, neb se může jednat i o rozhodnutí prodat nějakou nemovitost.
Uprostřed týdne bude přitažlivost mezi vámi a jistou osůbkou velmi silná, doslova elektrizující, což bude velmi obtížné zvládat ba ovládat ! Je ale otázkou, zda vášeň budete směřovat vůči vašemu stálému partnerovi či partnerce, anebo vás touha popadne na ulici, při setkání s úplněně cizí osobou opačného pohlaví. Možné je totiž všechno ! Víkend vám dává příležitost udělat si pořádek ve svém životě. Začnete tím, že otevřeně někomu dáte najevo, co k dotyčnému či dotyčné cítíte, jak ho či ji máte rádi, a je pravda že tím intimního partnera pořádně zaskočíte. Ale tím to nebude končit ! Cokoliv vám v životě vadí, tak se toho zbavíte. Je možné, že to budou i kusy nábytku o které jen klopýtáte a utíráte z nich pouze prach !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Úplňkové pondělí může být naplněno shonem ! Možná budete muset dokončit "nahonem" nějaký projekt, který ale poukáže na vaši dovednost komunikovat. Můžete být dokonce požádáni, abyste někde udělali přednášku ve vztahu ku vaší profesi, napsali nějaké články, etc...Ale dny okolo Úpňkou jsou skvělé i např. na zahájení reklamy zboží, odstartování inzerce služeb, etc...Žijete-li ve společné domácnosti s rodiči či prarodiči, uprostřed týdne si uvědomíte, jak moc jste vzájemně na sobě závislí, a vám to začne notně vadit. Hlavou vám prolétne nejednou myšlenka, že je čas na změnu, najmutí vlastního bytu. Zatoužíte totiž po něčem, co je pro ostatní naprosto přirozené - svobodně se rozhodovat v tom, jak by měla vaše domácnost potažmo rodina fungovat. Během víkendu dostanete geniální nápad, jak si svoji denní rutinu s obstaráním domácnosti usnadnit, zjednodušit. Takže to co jste dělali dříve hodiny, díky vaší chytré hlavince budete mít hotovo ""nato-tata"..!