Jdi na obsah Jdi na menu
 


51. týden 2008

15. 12. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 51. týden od 15. 12. do 21. 12. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
setrvá ve znamení
Střelce
do neděle 21.12.2008
neb tento den v 13:14 hod vstoupí
Slunce do znamení Kozoroha
tedy nastane
Zimní Slunovrat
To znamená, že Slunce doputuje k bodu obratu,
virtuelně otevře dveře Slunci aby se mohl vrátit jeho sluneční jas
a nastane nejdelší noc v roce,
o které staří hvězdopravci píší,
že může být plná tajemství...
Zimní Slunovrat také ohlašuje příchod astronomické zimy
a vládu přebírá moudrý Saturn.
Odstartuje se nám tím období,
kdy bychom si měli položit otázku,
co všechno jsme chtěli v roce 2008 dokázat
a Saturn nás taky popostrčí zejména před Silvestrem
zamyslet se nad tím,
kam chceme směřovat svoje aktivity a svůj život,
čeho chceme dosáhnout v roce 2009...


Merkur
setrvá ve znamení Kozoroha,
kde setrvá do 1.1.2009.


Venuše
je ve znamení
Vodnáře
a setrvá zde do 3.1.2009...


Mars
ve znamení Střelce setrvá do 27.12.2008.


Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vaše váhavost zkraje týdne vám může být na škodu ! Budete mít z něčeho strach, což vás bude notně blokovat - a tak je jasné, že u mnohých se objeví i pocit bezmocnosti. Prospěje vám když se budete držet stranou zejména od lidí, o kterých víte že vám nefandí - nepřátelství by vám dali otevřeně najevo a to nemáte zapotřebí !
Uprostřed týdne vás mohou rozrušit informace, které se dozvíte "z druhé ruky".  Svádět vás to bude udělat nějaké okamžité rozhodnutí - ale to by bylo chybou neb byste jednali na základě citového rozpoložení - takže nejednejte dle momentálního popudu ! Navíc budete nesoustředění, a vlastnímy chybami byste situaci ještě přiostřili !
Pokud máte s intimním protějškem či někým z rodiny mezi sebou jakékoliv tajemství, vše v klidu rozeberete během víkendu. Zejména Adventní neděle bude vhodná k povídání a smiřování ! Uleví se všem neb svědomí občas ""může bolet" !!! Napadne-li vás si ale večery zpříjemnit alkoholem, zůstaňte pouze u jedné skleničky !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nic nepodceňujte ve vztahu k daním, platbám pojištění etc....počátkem týdne. Vaše apatie a lhostejnost by se vám v dalších dnech mohla vymstít. Máte-li nějaký závazek vůči bankám a nemáte potřebnou částku k uhrazení platby např. úvěru, oznamte to bance, ať si nezaděláte na nějaké sankce !
Od středy podvečera se snažte rozhodovat dle vlastního rozumu a nedejte na kybicování druhých. Po nikom nic nechtějte neb s největší pravděpodobností nebudou druzí dobře rozumět o co vám jde a dostanete úplně něco jiného než potřebujete či budete chtít ! Prostě zmatek.
Během víkendu se jen tak mimochodem mnozí dozvíte o změnách na pracovišti a následně se můžete potýkat s bolestí krční páteře jak budete nevěřícně kroutit hlavou. Splní se vám totiž sen...Povýšení a renovaci vaší kanceláře určitě oslavíte !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ačkoliv jste normálně výřeční, počátkem týdne budete mlčenliví, zamyšlení. Komunikace vám bude dělat problémy i s obchodními partnery ! Mnozí začnete i přemýšlet, zda stávající intimní partnerství vás nějak nebrzdí.    
Ačkoliv vábnička polepšit si v kariéře uprostřed týdne bude velmi lákavá - s rozhodnutím posečkejte neb se může jednat o krátkodobější záležitost ! Může to následné dny dokonce vaši kariéru nějak ohrozit neb se situace vyvine úplně jinak než se vám kdosi bude snažit namluvit !
Sentimentální a citliví budete během víkendu. Luna s Neptunem probudí vaši fantazii, což zejména těm kteří se živí nějakou formou umění přijde vhod, neb to bude nepřeberné množství inspirace - tak si vše zapisujte ať pro jedno nezapomenete na druhé



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud jste zaměstnanci - zamkněte pusu na zámek počátkem týdne jakmile vstoupíte na pracoviště. Požadavky nadřízených mohou být připodobnitelné k sci-fi, ale i s kolegy se vám bude velmi obtížně spolupracovat. Budete-li ve stresu, brzděte svoje reakce neb není vyloučen pracovní úraz !
Divoké sny a bujná fantazie vás budou nadnášet od čtvrtka ! Pokud budete nuceni dělat nějaká důležitá rozhodnutí, několikrát se přesvěčte zda jsou vám ku prospěchu - můžete totiž odsouhlasit něco, čím sami sobě "podřežete větev" !  Mnozí také nečekaně změní svůj názor na nějaké dění ve světě !
Slunce v neděli započne svoje ""putování""znamením Kozoroha které leží naproti vašemu znamení. Může to vynést na světlo problémy, které působily skrytě a to může být nepříjemné. Na stranu druhou je dobré vědět kde sami sobě škodíte, takže máte šanci zbavit se ""odpadu" ve svém životě a tím i případných problémů, napětí.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Ačkoliv to zejména vaši potomci asi velmi ztěžka budou vydýchávat, počátkem týdne budete mnozí nuceni udělat nějaká omezující finanční opatření. Pokud jste čerstvě zamilování, začnete vidět na svém nedávném idolu i chyby, které nemá !
Pokud někdo bude zvonit uprostřed týdne u vašich dveří - může to být kontrola finančního úřadu. Překontrolujte si - pokud vlastníte nemovitosti - zda na ně není uvalena nějaká blomba či závazek bankovního ústavu, etc...Pokud máte ve hře nějaké dědictví - je možné že nastane nějaká nepříjemná změna.
Během víkendu budete tak citliví, že neodmítnete žádnou prosbu. Je dokonce možné, že budete pomáhat sami ze své iniciativy tam, kde vás o to nikdo nepožádá. Ohlídejte si proto, aby se někdo z blízských příbuzných na vaší pomoci nestal závislý ! Rušit Advent vám může bujaré veselí linoucí se od vašeho soused, který přebere..

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne vás může zaskočit nějaká porucha ba dokonce havárie doma ! Pokud jste v nedávné době řešili něco okolo bytu - zejména nejasnosti okolo vlastnictví či jste nehradili nájemné etc...měli byste být celý týden v pohotovosti, neb vám hrozí soudní vystěhování !
Pokud s někým společně podnikáte, uprostřed týdne zjistíte, že kolega si začal osvojovat práva o mnohém rozhodovat sám bez toho, aby vše s vámi dle dohody konzultoval. V trvalém vztahu to také může mírně bouřit než váš protějšek se začne chovat tak nevázaně, že začnete mít pocit že mu v rozletu překážíte !
Během víkendu budete tak velkorysí, že půjčíte peníze i nepříteli ! Problém může vzniknout pouze více cilivějším Panenkám a Panáčkům, neb si můžete začít stavět doslova vzdušné zámky...V každém případě vzroste vaše sexuální touha a sex v těchto dnech bude doslova "mystický"...!

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte držet od těla blízké příbuzné neb hádka před Vánocemi by neprospěla ani jedné straně. Ohlídejte si i vše co budete kde podepisovat. Pokud máte rozepsanou nějakou práci - např diplomku - můžete nadělat ve spěchu chyby, které vyplujou napovrch až za několik dní !
Na kolegy v zaměstnání se nespoléhejte uprostřed týdne, neb mnozí budou nespolehliví ba falešní ! Může dojít i např. ke sloučení kanceláří, což se vám líbit nebude. Nervozita a nespokojenost se může odrazit i zdravotně - zejména máte-li citlivější žaludek, zejména ve čtvrtek vás může pěkně pozlobit !
Luna bude od pátečního odpoledne a celý víkend ve vašem znamení, to je upomínka nezapomínat na pitný režitm ! V nedělu bude v trigonu na mystickou planetu Neptun, tak se snažte držet nohy na zemi neb vás to bude zanášet do světa snů a fantazie ! Poslouchejte během víkendu svoje tělo - naznačí vám zda nemáte nějaký zdravotní problém.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Finance se stanou středobodem celého týdne. V něčem se prostě budete muset omezit, příčinou mohou být platby se kterými jste nepočítali, dokonce je možné, že pokud jste někomu ručili za úvěr, dotyčný ho nesplatil a banka bude požadovat urazení od vás. Anebo zaměstnavatel nebude mít dostatek finančních prostředků a vy nedostanete výplatu...etc..
Uprostřed týdne mezi vámi a intimním protějšek budou doslova létat elektrické jiskry ! Budete se velmi problematicky ovládat, neb sex se vám bude prolínat do všeho co budete dělat. Jakékoliv finanční transakce odložte na jindy - i  Vánoční nákupy ! Pozlobit vás mohou i děti neb si budou nárokovat pozdější příchod, vy jim stanovíte pevný čas ale oni to budou brát jako omezení !
Víkend je skvělý pro všechny Štíry, ale ti kteří se živí hudbou nebo nějakou formou umění, mohou udělat velký profesní skok ! Co je skvělé - naprosto otevřeně budete hovořit o svých citech, snech, a nebude vám ani vadit že domácnost není úplně ze škatulky - prostě dáte přednost posezení s lidmi které máte rádi před mytím nádobí...etc..


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ačkoliv jste normálně rychlí a pohotoví, počátkem tohoto týdne si nejednou vykoledujete kritiku, že jste jako šneci !  Příčinou bude vaše malá sebedůvěra. Ale je pravdou, že díky tomu si ujasníte kdo vás nesnáší neb posměšky dotyčného budou nepřeslechnutelné !
Doma budete neposední os středy večera. Pokud žijete pod jednou střechou s dříve narozenými, můžete mít pocit že vás nějak omezují a k balení kufrů budete připraveni hned ! Mnohým Střelcům mohou tyto dny přinést stěhování, či pocit, že ztrácíte rodinné kořeny.
Slunce v neděli 13:14 hod opustí vaše znamení - tak pokud jste to ještě neudělali - bez klapek na očích si přiznejte své ambice, cíle... ale také se zamyslete zda se nesoustředíte až příliš pouze na své touhy, sny a povinnosti nepřehazujete na druhé !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Chcete-li počátkem týdne proplout v klidu - říkejte hned co se vám nelíbí, s čím nesouhlasíte,etc...Jinak se ve vás začnou hromadit negativní emoce! Dokonce by to mohlo u některých zajít tak daleko, že začnete mít fobii z většího množství lidí a odmítnete vycházet ven !
Někdo z blízkých příbuzných, sourozenců...vám uprostřed týdne tak zvýší hladinu adrenalinu, že se rozhodnete s nimi přerušit kontakt. Pěkně naštvat vás může také soused, který se začne chovat tak, jakoby mu patřily všechny volné prostory v domě, takže se klidně můžete potýkat s tím, že se velmi problematicky budete dostávat do svého bytu.
Slunce v neděli v 13:14 hod vstoupí do vašeho znamení. To je skvělý čas připravit se na symbolický nový začátek. Vyčistěte si stůl, hlavu i celý organismus. Můžete být často zabráni do sebe,neb se vám jako film může přehrát posledních dvanáct měsíců - to pozitivní i negativní...



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Spoléhat se v tyto dny na sliby přátel by bylo pošetilé - co si sami nezařídíte mít nebudete. Máte-li nějaký příslib od větší firmy - i zde by mohl nastat nějaký zádrhel, výmluvy, a je pravdou, že se po delší době můžete mnozí cítit bezradně.
Pokud vlastníte nějakou nemovitost, překvapit vás mohou roční náklady na její provoz. To může mnohé vést uprostřed týdne k rozhodnutí prodat například garáž či chatu, neb zjistíte, že náklady na provoz převyšují vaše nynější možnosti.
Během víkendu si uvědomíte, jak nepostradatelný je pro vás domov, kontakt s příbuznými, s rodiči, prarodiči. Dají vám najevo jak jsou rádi ve vaší blízkosti a možná i to jak je bolí, když odjíždíte do svého bytu. Uvědomíte si, že domov je pro vás nenahraditelná oáza klidu a bezpečí...i útočiště, když se dostanete do problémů.

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Celý týden bude rozumné na nic nespěchat, zejména okolo kariéry se o nic nesnažit neb byste plýtvali energií ! Je možné, že v tyto dny vás čeká hodně trvdé práce, která nemusí být oceněna tak jak si zasloužíte.
Vaše touha být nezávislí uprostřed týdne může vést k tomu, že uděláte nějakou nečekanou změnu ve svém životě. Uvědomíte si, že jste na někom příliš závislí - může se jednat jak o finanční závislost ale i citovou - že je to pro vás až nezdravé a uděláte vše proto, abyste se ""toho něčeho" zbavili !
Sny během víkendu mnozí můžete mít velmi živé...Na vlnách tajemna se ponese zejména neděle ! Dokonce mnozí začnou vyhledávat v knihovně literaturu ve vztahu ke snům a všemu nadpřirozenému.