Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. týden 2011

19. 5. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 21. týden od 23.5. do 29.5. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce

putuje znamením Blíženců

kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

putuje znamením Býka

Zde setrvá do 2.6.2011

 

Venuše

je v Býku.

Do znamení Blíženců vstoupí 9.6.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 4.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana

kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha.

Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

V tomto týdnu Luna ubývá.

V úterý 24.5. v 20:53 hodin nastane poslední

Lunární čtvrť v Rybách

 

 

 

  

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.


V první polovině týdne bude vašim největším nepřítelem nuda. Tak se snažte zabavit, protože v opačném případě se budete zaobírat sami sebou a namlouvat si problémy, které neexistují. Na víkend si někam schovejte peněženku. Ono vám to ale patrně stejně nebude nic platné, protože děti budou mít tak pádné argumenty, že jim dáte kapesné vyšší, než je váš týdenní osobní rozpočet.
 

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Velmi prospěje zpytovat svědomí v první polovině týdne těm, kteří se honíte poslední týdny za vyššími výdělky, a ani si jich neužijete, protože když nejste v práci, tak odpočíváte. Uvědomíte si, že vám život utíká pod rukama, a začnete zvažovat, že ukončíte nějaký vedlejší pracovní poměr. Na víkend si moc neplánujte dopředu, co všechno uděláte na zahrádce a doma. Rodina vás sedět mezi čtyřmi stěnami nenechá, a je možné, že během volna nachodíte tolik kilometrů, že si v neděli večer řeknete, že jste snad našlapali svůj osobní rekord.
 

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V úterý proběhne poslední Lunární čtvrť v Rybách. Pokud okolo tohoto dne slavíte narozeniny, máte před sebou 365 dní, ve kterých nebudete tápat, a tam, kde se vám nebude dařit, uděláte změnu ve svůj prospěch. Navíc budete umírnění, vždy se pustíte jen do aktivit, o kterých budete vědět, že je zvládnete. Naopak ti kteří slaví narozeniny v druhé polovině týdne, si budou muset hlídat impulsivní rozhodování. Hurá akce vám neprospějí!


 

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Spíše mlčet a nepouštět se v rozhovorech do vážnějších témat vám prospěje v první polovině týdne. Budete totiž velmi často mimo, lidé vás budou poopravovat, dokonce se můžete dozvědět, že vědomostmi pouze lavírujete po povrchu. Je ale pravdou, že vám to prospěje, protože se nejdřív naštvete, potom vás to ale doslova nakopne a vy se rozhodnete zvýšit svoje vědomosti dalším studiem. V druhé polovině týdne můžete mít pocit, že se proti vám spikli nadřízení i kolegové, nebudete spokojeni se svou kariérou, ale horoskop vám doporučuje nedělat unáhlená rozhodnutí, protože situace se otočí v dalším týdne, a nepromyšlená výpověď by vás mrzela!


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud vlastníte s dalšími členy rodiny vy nebo vaše drahá polovička nějaký majetek, mějte se na pozoru v první polovině týdne. Někdo se může pokoušet připravit vás o majetek, ve hře může být i dědictví, anebo může nastat i varianta, že úplnou náhodou zjistíte, že vám nebo intimnímu protějšku člověk, kterého jste měli za dobrého známého, škodí. Budete-li během víkendu cestovat, mějte po ruce dostatek tekutin a svačinu. S velkou pravděpodobností budete nuceni někde déle čekat například na vlak, autobus, a dehydratace organizmu by vám mohla působit zdravotní problémy ještě v dalším týdnu.




  

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Snažte se v první polovině týdne nekroužit okolo své drahé polovičky a řekněte hned, co máte v plánu. Jinak budete nervózní a neklid přenesete i na všechny okolo sebe. Rozhovorům o své kariéře se stejně nevyhnete, a když vše řeknete hned v zárodku, dostanete příležitost situaci otočit ve svůj prospěch. Intimní protějšek vás totiž přesvědčí, že situaci, kdy vás někdo pomlouvá, není důvodem ke změně zaměstnání, ale že byste se měli vzbouřit a klepům ustřihnout tipec!
Víkend strávíte akčně, tedy nebudete sedět doma, což vás tak fyzicky vyčerpá, že v neděli odpoledne prospíte někde ve stínu, protože vás zmůže únava!
 
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Překvapovat budete v tomto týdnu rodinu, ale i známe a spolupracovníky, prostě lidi, kteří vás dobře znají, svou tvrdohlavostí a neústupností. Když bude třeba, řeknete si svůj názor a klidně přidáte i na razanci hlasu, aby vás nikde nepřeslechl. Uprostřed týdne noste jenom pohodlné boty, protože vám mohou otékat nohy. Pokud berete vitamínové nebo potravinové doplňky, můžete zaznamenat alergickou reakci. Během víkendu se nikým nenecháte omezovat, a když se vaše drahá polovička nepodvolí vašemu přání, klidně vyrazíte za zábavou nebo do bazénu sami.
 

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
Při sportování si dejte pozor v první polovině týdne. Budete mít tendenci riskovat, takže bez chrániče loktů, kolen a helmy byste vůbec neměli například sednou na kolo. Nezadaným vytvoří hvězdy nejednu příležitost k seznámení. Jenže si s vámi budou pohrávat hormony tak intenzivně, že skočíte do náruče i mimozemšťanovi, a na to pozor, protože nelze vyloučit otěhotnění! Ke konci týdne a ve dnech víkendu se snažte dodržovat pitný režim, jinak vám dny volna pokazí pobolívání hlavy, nelze vyloučit ani náhlé zvýšení teploty.
 

 

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Protože budete v první polovině týdne roztěkaní a nepozorní, rozumné bude nesedat za volant. Pozor si dávejte i při vaření, protože vám budou věci padat z rukou, ať ke konci týdne nemusíte nakupovat nové talíře či skleničky! V závěru týdne si nenecháte utéct žádnou zábavu.  Protože převážnou část víkendu bude Luna v Beranu, neměly byste přeceňovat své schopnosti, prostě neriskujte, protože i mistr tesař se občas utne!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne se snažte vytvořit si zejména ráno časovou rezervu. Jinak díky zvonícímu telefonu nebo sousedům, kteří v tu nejméně vhodnou dobu budou něco potřebovat, přijdete opakovaně se zpožděním do práce či na jednání, a trošku si pošramotíte pověst spolehlivých pracovníků. Od pátku do neděle se snažte nekomandovat rodinu, nediktovat druhým co mají dělat, protože je to brzo přestane bavit a hádka na domácí půdě na sebe nenechá dlouho čekat. Pokazit si víkend slovními půtkami by bylo zbytečné!
   


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Ujasnit si finanční situaci v rodině bude nutné v první polovině týdne. Pokud máte například děti, jejich finanční nároky na kapesné totiž budou tak vysoké, že je budete muset usměrnit, a vysvětlit jim hodnotu peněz. Horší to bude u těch, kteří nedávno navázali vztah. Vaše nová láska se bude brodit finančními problémy, a vy možná zjistíte, že když nejste spolu, vaše láska tráví čas u herního automatu. Během víkendu buďte opatrní při cestování autem, ale i při procházkách v přírodě. Vaše tempo bude hektické, pozornost minimální, a tak snadno někde můžete najet do díry, nebo upadnout v lese přes spadlou větev.

  

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V úterý ve vašem znamení nastane poslední Lunární čtvrť. Přinutí vás zamyslet se, kde, v které oblasti svého života pouze klopýtáte. Tím mohou být i rodinné vztahy. Nebojte se ozvat nahlas, pokud s něčím nesouhlasíte, protože když budete mlčet, tak si ostatní mohou myslet, že bedra domácnosti či starost o seniory rodiny jsou jenom vaší povinností! V druhé polovině týdne se neuštvěte, protože vydělávání peněz vás může připravit nejen o všechnu energii, ale i o krásné dny jara, které utečou jako voda v řece, a nikdy je už nedohoníte!