Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. týden 2011

25. 7. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 30. týden od 25.7. do 31.7. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce
putuje znamením Lva
a setrvá zde do 23.8.




Merkur
putuje znamením Lva.
Zde setrvá do 28.7.2011.
Opět se ale do tohoto znamení vrátí díky retrográdnímu pohybu,
a to 8.8. a setrvá zde do 9.9.2011.


Venuše
je v Raku,
kde setrvá do 28.7.2011



Mars
je v Blížencích,
kde setrvá do 3.8.


Jupiter
prochází znamením Býka.


Saturn
je ve Vahách,
a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 5.10.


Retrográdní
Uran
je v energickém znamení Berana,
kde setrvá až do 6.3.2019


Neptun
je retrográdní a
putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.
5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře.
Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.



Pluto
je retrográdní ve znamení Kozoroha.
Do přímého směru se otočí 16.9.2011.



V tomto týdnu Luna ubývá.

V sobotu 30.7. v 20:40 hodin
nastane Novoluní ve Lvu.

 
 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
 
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
 
Na nic nečekejte, a pokud jste zadaní, udělejte si v následných sedmi dnech pravidelně čas, nešetřete sladkými slovíčky, pochvalami a uznáním. Svou drahou polovičku tím překvapíte. Věnujte se povšechně daleko víc než v předchozím období lidem, které máte rádi, protože v tomto týdnu pro vás platí, že čím víc lásky projevíte, tím víc lásky se vám od okolí bude vracet! V druhé polovině týdne se obloukem vyhýbejte alkoholu, prospěje vám dietnější jídelníček.
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
 
Dostat vás ven z bytu bude počátkem týdne problém. Ale prospěje vám to, protože se okolo sebe pořádně rozhlédnete a zjistíte, že některé věci se už dosloužily. Přístroje, které nefungují tak jak mají, odnesete do opravny, něco vyhodíte, a hlavně zlepšíte u vás doma prostředí. Může to být od koupě nového zrcadla až po květiny cokoliv. Co je ale důležité, zlepší se vaše vztahy v rodině povšechně, a pokud máte konflikt s rodiči, ke konci týdne se usmíříte. Jediné, co vám může kalit pohodu budou hádky s vaší drahou polovičkou v druhé polovině týdne, ale to zvládnete sebekontrolou. 
 
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
V tomto týdnu strávíte většinu času rozhovory s příbuznými a sousedy. Probudí se i vaše vrozená zvědavost a je možné, že se přihlásíte do nějakého kurzu, nebo večerní školy. Důvodem může být i zjištění, že začínáte mít v určitých oborech vědomostní mezery. V druhé polovině týdne si připravte kbelík a úklidové prostředky, protože je možné, že vás vytopí soused.
 
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
 
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Investujte v tomto týdne veškerou energii k financím, k jejich vydělávání. Možná se nezastavíte, ale mnohým se konečně podaří vyrovnat skóre dluhů, někteří si díky velkému pracovnímu nasazení konečně splníte svůj sen, a koupíte si věc, na kterou jste v minulých týdnech neměly dostatečnou hotovost. Od čtvrtka si dávejte pozor na nové lidi, se kterými se budete seznamovat. Do hry se dostanete opozice Merkura s Neptunem, a vy se můžete stát snadnou kořistí podvodníků, pokud budete cestovat, dejte si pozor na zlodějíčky!
 
 
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
V tomto týdnu vám nebude chybět energie ani odvaha udělat ve svém životě radikální změny. Můžete například začít tím, že změníte svůj účes, styl oblékání. Možná způsobíte šok svým nejbližším a přátelům novou barvou vlasů, ale to neberte vážně, oni si zvyknou! V druhé polovině týdne vám prospěje opatrnost při nákupech, větších investicích. Peněženku si hlídejte ostřím zrakem, při výběrech peněz z bankomatu si ověřte, že vám nikdo nekouká přes rameno!
 
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Dopřejte si v následných sedmi dnech klid, relaxaci, když budete ospalí, nebraňte se tomu, a klidně si jděte lehnout uprostřed odpoledne. Využijte tyto chvilky a zamyslete se nad tím, zda máte dostatek duševní svobody, zda pouze nepapouškujete cizí názory jenom proto, abyste měli klid a nemuseli jste se hádat. Od čtvrtka nic neslibujte své drahé polovičce. Díky chaosu a zmatkům na slib zapomenete, a následovaly by konflikty, hádky.
 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
 
Přátelé pro vás v tomto týdnu budou svým způsobem důležitější, než rodina. Budete totiž toužit po nových zážitcích, a intuitivně vycítíte, že máte příležitost splnit si svoje mnohá přání. Využijte proto první polovinu týdne, a ujasněte si, čeho byste chtěli v budoucnosti dosáhnout. V druhé polovině si zvyšujte imunitu, nepijte alkohol, jinak budete až do neděle pořád unavení, ospalí, což by se mohlo negativně odrazit i na vaší psychice!  
 
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
Štěstěna se na vás bude usmívat v první polovině týdne. Díky člověku s autoritou, kterého si vážíte, dojde k pozitivnímu posunu ve vaší kariéře. Zpozornět by měli chronicky nemocní, protože za přispění nové léčby patrně dojde ke zlepšení vašeho zdravotního stavu. V druhé polovině týdne držte dál svou drahou polovičku od přátel. Díky pomluvám může dojít ke konfliktu, a vy se dostanete do situace, že nebudete vědět, komu máte vlastně věřit.
 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Krédem pro vás v tomto týdnu bude pohyb, protože nevydržíte sedět doma, a to vám přinese do života spoustu příjemných zážitků. Například k cestování nebo odjet na dovolenou se můžete rozhodnout nečekaně, zejména pokud vaše drahá polovička nebydlí ve stejném městě jako vy. Dokonce budete ochotni cestovat mnoho kolimetrů, klidně i do zahraničí, abyste se se svou láskou setkali. V druhé polovině týdne na sebe neupozorňujte nadřízené, a držte se stranou všech klepů. Když něco popletete, přiznejte to, protože lež ani podfuk vám neprojdou, a vy si pošramotíte svou pověst. 
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
V následných sedmi dnech patrně nebudete poznávat sami sebe. Zvýší se totiž vaše touha po něžnostech, a je pravdou, že do okolí budete vysílat obrovský sex appeal, takže jste-li sami, určitě to platit v následném týdnu nebude, protože váš horoskop ukazuje na seznámení! Zadaní by ale měli svou vášeň nasměrovat na svou drahou polovičku, protože snadno zaměníte sexuální touhu za stabilitu, a vyměníte perspektivní vztah za skvělý sex. V druhé polovině týdne se vám vyplatí co nejméně cestovat, a když máte naplánováno odjet od čtvrtka do neděle na dovolenou, ověřte si všechny spoje, pojedete-li autem, kupte si pořádnou mapu. 
 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Zadaní by si v tomto týdnu měly dát budík k telefonu, protože můžete se svou drahou polovičkou protelefonovat astronomickou částku! Povšechně budete daleko víc upovídaní, takže si můžete hodiny s někým povídat i formou internetu. Až do čtvrtka máte skvělé dny k podpisu smluv, dohod, nevyjímaje manželskou či předmanželskou smlouvu. Druhá polovina týdne prověří, zda jste mysleli v minulém období na zadní kolečka. Pokud nemáte finanční rezervu, můžete se dostat do úzkých, protože nebudete mít dostatek financí na nečekaný výdaj. 
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
Díky skvělé organizaci se vám konečně podaří vyrovnat pracovní resty z minulých týdnů, což se týká hlavně podnikatelů. Myslet byste měli i na svoje zdraví, a pokud máte nějaké problémy, užitečné bude zajít na preventivní lékařskou prohlídku. Snažte se i více hýbat, choďte plavat, pravidelně si vyjděte do přírody, prospějí vám i masáže. Prostě udělejte všechno k posílení svého zdraví. V druhé polovině týdne se snažte jak v intimním, tak i obchodním vztahu neblafovat, nevymýšlejte si, můžete jednou malou lží vyvolat krizi, nedůvěru!