Jdi na obsah Jdi na menu
 


49. týden 2009

30. 11. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 49. týden od 30.11. do 6.12.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Střelce
Do následného znamení Kozoroha vstoupí 21.12. v 19:03hdo


Merkur
je ve znamení Střelce, kde setrvá do 5.12. kdy v 18:22hod vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Venuše
putuje znamením Štíra, kde setrvá do
do 1.12. Tento den v 23:02hod vstoupí do znamení Střelce.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočí do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran putuje znamením Ryb
a v úterý 2.12. se jednu minutu po půlnoci otočí do přímého směru.

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.


Událostí týdne bude Úplněk
který nastane ve středu 2.12. v 8:30hod.
Proti Slunci ve Střelci bude stát Luna v Blížencích.
Skvělé na tomto Úplňku bude to, že začneme s chutí komunikovat,
scházet se s příbuznými, rozhněvaní opět najdou "cestičku" jak spolu komunikovat, což se týká zejména znesvářených sourozenců, sousedů !
Jedná se o první Úplněk tohoto měsíce,
neb tento prosinec je z astrologického hlediska zvláštní a vyjímečný tím,
že proběhnou Úplňky dva,
druhý nastane večer na Silvestra, tedy poslední den v roce 2009.
V angličtině je pro dva Úplňky v jednom měsíci velmi výstižný výraz "once in a blue moon", který odpovídá českému "jednou za uherský rok".
Navíc nenastane obyčejný Úplněk neb na Silvestra dojde k částečnému Lunárnímu zatmnění.

Co nám přinese středeční Úplněk v Blížencích se dočtete u svého Slunečního znamení.   

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Jakékoliv dodržování pravidel, tedy i zákonů, může být ve vašich očích naprosto nepodstatná záležitost počátkem týdne. Vaše nápady i reakce budou nepředvídatelné, takže se nedá vyloučit konflikt s přáteli. I ve společnosti se kontrolujte, jinak si uděláte ostudu před větším množstvím lidí. Ve středu v 8:30hod nastane Úplněk v Blížencích, což se neobejde bez mírného napětí. Zdrojem antinálady může být někdo ze sourozenců, například bratr vašeho intimního, manželského protějšku. Navíc budete mít daleko méně trpělivosti se sousedy či s  příbuznými. Sice to, co vám okolo středy sdělí bude pravda, ale mentorovat nějaký váš postoj začnou v nesprávnou dobu a na na nesprávném místě. Ve dnech víkendu hodíte za hlavu starosti. Mnozí si v sobotu hned po obědě pustíte koledy a jste-li hudebně nadaní, překvapíte okolí i vlastní produkcí. Pokud budete večer trávit s dětmi v ulicích, dokonce své ratolesti podpoříte v rošťárnách !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne vám nadřízení předvedou, kdo je na napracovišti či v kanceláři opravdovým pánem. Ačkoliv budete mít věcné připomínky a poukážete na zcela evidentní chyby či omyly, vaše rady budou přehlížet. Malým varováním pro vás bude středeční Úplněk v Blížencích. Svými paprsky si totiž posvítí na vaše finance. Upozorní vás na to, že jste již mnozí dosáhli svého pomyslného vrcholu, ale že to neznamená, že si nemůžete sáhnout na dno, pokud nezačnete v následných dnech šetřit! V sobotu věnujte větší péči dříve narozeným a svým nejbližším. Budou totiž pro vás mít neobvyklé Mikulášské překvapení ! Nelze vyloučit peněžní dar, nebo se stanete dědici nemovitosti po předcích.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Malou lekci vám hvězdičky uštědří počátkem týdne. Díky tomu vám dojde, že bez dostatečného vzdělání se úspěchu v kariéře nedočkáte. Navíc si díky své zažité uspěchanosti neověříte nějaké informace, termín a sklidíte menší ostudu, protože přijdete na jednání či schůzku pozdě, či v jiný termín. Středeční Úplňková Luna ve vašem znamení vás upozorní, že ani vy byste neměli podceňovat menší zdravotní problémy, a že bude rozumné začít víc pečovat zejména o kostru, zuby, nehty a vlasy. Budete se muset krotit i ve svých reakcích a nechat intimního partnera, aby se vymluvil či vymluvila. Obvykle jste totiž vůdčími konverzace vy, ale ve dnech okolo Úplňku se začnete mnohdy divit, co vše má na srdci vaše drahá polovička. Je dokonce možné, že se vaše role obrátí, a váš intimní protějšek či obchodní partner nepřipustí ke slovu vás, či vás nenechají ani dokončit větu ! Jste-li nezadaní, večer na Mikuláše může být počátkem velmi romantického vztahu, a k seznámení dojde v blízkosti vašeho bydliště!



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne si dejte pozor při podpisu jakýchkoliv listin, smluv, zejména pokud v tom sehrají nějakou úlohu přátelé či se bude jednat o velkou společnost. Zdánlivě nepodstatná větička by vás v budoucnu mohlo připravit o slušnou sumičku peněz ! Ve středu se nedivte, když vaše gesta i jednání budou plná citu. Úplněk vás totiž může překvapit zprávou, že někdo koho máte rádi je v nesnázích. Horší variantou může být nemoc někoho blízkého a jeho nutná hospitalizace v nemocnici. V sobotu na Mikuláše obdarujete své nejblížší bohatou koledou neb při nákupech šetřit nebudete ! Mnozí obdarujete i kolegy v zaměstnání, a a jste-li nezadaní, Venuše naznačuje, že právě s někým ze zaměstnání prožijete romantický večer i noc...


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Dostatek financí vám počátkem týdne zvýší notně sebevědomí. Jenže utrácet budete bez rozmyšlení a někteří se dokonce začnete předvádět před kolegy. Doporučuji vám brzdit, protože další dny budete potřebovat větší hotovost ! Již středeční Úplněk v Blížencích vás může zaskočit velkými výdaji. Je možné že vyrazíte někam do společnosti a tam se nestačíte divit nad cenami..etc...Hlavně se nesnažte své přátele ohromit drahými dárky,  jinak si další dny budete muset opatřit nějakého sponzora, abyste ten největší nápor Vánoc finančně zvládli. V sobotu vpluje Luna v 18:09hod do vašeho znamení a trigon na Venuši ve Střelci je příslibem, že si Mikuláše užijete opravdu skvěle ! Romantika, mystika a vše tajemné vás bude přitahovat doslova jako magnet, takže večer může být opravdu plný kouzel !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

Zkraje týdne budete oprávněně rozladění. Někdo vám něco slíbí, ale slib nesplní a ještě vám bude lhát, tvrdit, že se mýlíte vy. Mnozí díky tomu něco prošvihnete. Může se jednat o termín zkoušek, podání žaloby či odvolání k soudu, dokonce ve hře může být cizina a váš pobyt v zahraničí. Cokoliv se okolo středy vynoří okolo vaší kariéry díky Úplňku v Blížencích, okamžitě řešte a nic nenechávejte náhodě ! Hlavně ve středu nedopusťte, aby vás přetrumfnul například kolega či kolegyně, prostě ti kteří mají ostřejší ramena než vy ! Nebojte se postavit takovému člověku a ukažte mu, že i vy jste autorita ! Ve dnech víkendu nebudete muset ani mluvit či dokonce dávat nějaké příkazy. Lidé totiž vždy podvědomě vytuší co chcete a tak dostanete to, na co jen pomyslíte ! Pěkné - což..?? Jen abyste ale vy v sobotu nezapoměli, že je Mikuláš, můžete se totiž lehce u sousedů či na návštěvě u dříve narozených při dobrém moku zapovídat !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Minulost vás může potrápit počátkem týdne. Pokud např, váš ex-partner či ex-partnerka měli nějaké dluhy, můžete být šokování tím, že soud či inkasní společnost budete vyžadovat od vás, abyste dluh uhradili. Doporučuji vám najmout si advokáta, protože daný problém sami nevyřešíte ! Středeční Úplněk v Blížencích vám může přinést zklamání v případě, že se spoléháte na nějaký rozsudek nebo právní rozhodnutí. Zklamání mohou prožít i ti, kteří pracovali dlouhodoběji na nějakém projektu, ale neměli jste nic zajištěno řádnou smlouvou. Víkend bude přát zejména umělecky nadaným jedincům. Zejména v sobotu budete doslova zářit, a budete-li vystupovat např.na veřejnosti, dostanete se druhým do podvědomí, prostě budete mít úspěch ! Pro některé Váhy může sobotní Mikuláš dokonce sloužit jako odrazový můstek pro budoucí kariéru!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne dejte na rady intimního partnera potažmo partnerky. Ochrání vás svým důvtipem, ale hlavně znalostmi před problémy s příbuznými či komplikacemi okolo bydlení. Středeční Úplněk v Blížencích vás upozorní že dluhy se mají splácet. Můžete  ale mnozí narazit na neproplacené honoráře či provize, které vám měla firma zaplatit. Spoléháte-li se na nějakou finanční částku z cizích zdrojů, Úplňková Luna v Blížencích vám posvítí na problém, kvůli kterému stále finance nejsou připsány na vašem kontě, a tak dostanete šanci danou situaci řešit. Sobotní Mikuláš vám přinese romantické zážitky. Jste-li nezadaní, máte skvělou příležitost pro seznámení, a to všude tam, kde bude znít hudba ! Zadaní navštíví nějakou kulturní akci, a návrat pozdě v noci vám přihraje nějaký velmi dobrodružný zážitek !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne si dejte pozor na nereálné sliby, neb během minuty zapomenete, ale dotyčný či dotyčná nikoliv a za několik dnů budete pod palbou dotazů, kdy slíbené splníte ! Prostě si nevymýšlejte a nepřehánějte. Dny okolo středečního Úplňku v Blížencích si posvítí na vaše vztahy. Můžete cítit mírné napěti nejen v chování a slovních reakcích partnera či partnerky, ale je samozřejmé, že se divná atmosféra přenese do nálady v rodině povšechně. Pokud podnikáte, mohou se objevit problémy s vašim obchodním společníkem ! V sobotu Merkur opustí vaše znamení. Protože bude přecházet tkzvn.Anaretický stupeň, můžete se dostávat do situace, kdy vám lidé nebudou rozumět. Vy si totiž budete celý víkend vymýšlet slova ! Doporučuji vám často pobývat na čerstvém vzduchu, občas si zacvičte, největší pozornost věnujte rukám, ramenům.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne sami sebe trošku rozmazlujte, neobracejte každou korunu v dlani, udělejte si něčím radost ! Optimismus a pevné nervy totiž budete potřebovat v následných dnech. Možná bude příčinou napětí a rozruch v zaměstnání, který okolo vás během středy díky Úplňku v Blížencích nastane, ale povšechně se nebudete hlavně zdravotně cítit jako v jiné dny. Na nic nečekejte a budete-li mít problémy, navštivte lékaře. Preventivně se vyhýbejte zakouřeným místnostem, jste-li kuřáci, omezte počet vykouřených cigaret, pijte zelený čaj a zvyšte přísun vitaminu C ! V sobotu v podvečer v 18:22hod vstoupí do vašeho znamení planeta komunikace Merkur. Až do 10.2. budete slovně perlit a ostatní převyšovat svým intelektem ! Je to skvělé období pro ty, kteří studují, protože informace budete vstřebávat snadno a vše si okamžitě zapamatujete.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Dejte si pozor počátkem týdne, někdo vás bude chtít podvést ! Pracujete-li dlouhodoběji na nějakém projektu, okolo středy vás může zaskočit informace, že jste překročili rozpočet, náklady. Úplněk v Blíženích může přinést mnohým z vás rozčarování, zejména pokud jste se na nějakou práci soustředili jako na jedinou a nemáte rozhráno více aktivit. Bude to pro vás ale ponaučení, že i pro vás platí pravidlo "důvěřuj, ale prověřuj" ! V sobotu vpluje Luna v 18:09hod do vašeho domu manželství, partnerství. Vaše upřímnost a něha, která z vás díky trigonu Venuše začne vyzařovat, nenechá nikoho z přátel, se kterými budete slavit Mikuláše, na pochybách, že k sobě s intimním protějškem prostě patříte !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne budete velkorysí k lidem, které byste neměli pouštět ani přes práh bytu. Povšechně si zakažte cokoliv půjčovat, neb se s penězi či věcmi již neshledáte. Podepíšete-li nějakou smlouvu či dohodu, může vám místo zisku přinést problémy, nepřátelství, soudní při. Okolo středy vás může zaskočit naprosto nečekaná zpráva ve vztahu ku vaší rodině, bydlení. Pokud bydlíte v nájemním bytě, majitel vám například může oznámit, že musíte opustit byt neboť dům dostal havarijní výměr. Pokud sami vlastníte nemovitost, Úplněk poukáže například na protékající střechu nebo vadnou elektřinu - a vy budete nuceni velmi rychle sjednat nápravu, aby nedošlo k větší škodě. V sobotu nenecháte nikoho na pochybách, že jste vždy připraveni svým nejbližším pomoci, když to bude třeba. Ani nemusíte kupovat pro své přátele a nejbližší dárky, neb to, jak se k nim budete chovat pro ně bude tím nejlepším darem !