Jdi na obsah Jdi na menu
 


44. týden 2008

27. 10. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 44. týden od 27. 10. do 2. 11. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Štíra
V tomto znamení setrvá do 22.11.2008

Merkur
setrvá ve znamení Vah až do 4.11.2008.

Venuše
je ve znamení
Střelce
kde setrvá do 12.11.2008

Mars
je také ve znamení Štíra, kde setrvá do 16.11.2008.

Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....

Do tohoto týdne vstupujeme s dorůstající Lunou
neb v noci z pondělí na úterý krátce po půlnoci 00:14 hod nastane
NOVoluní.
Luna se Sluncem se virtuelně obejmou ve znamení Štíra

Luna při Novu není na obloze vůbec vidět
a snad i proto jí vládne bohyně Hekate,
nejtemnější měsíční bohyně....

Znamení Štíra je o hloubokých citech...ale také regeneraci..
Mnozí z nás si patrně ""sáhnou hluboko do podvědomí"
a díky tomu si uvědomí vlastní zranitelnost,
podkryje se nejcitlivější oblast našeho života
a tím dostáváme příležitost najít příčiny případných problémů...
Poodhalí se ale i naše touhy, sny...které v sobě ukrýváme jako osobní tajemství.
Neb se jedná o NOvoluní, nebojte se této skryté energie,
naopak tento NOV berte jako odrazový můstek a snažte se naplánovat změny, které by zkvalitnili váš život.
Je to totiž skvělá příležitost udělat si pořádek jak v životě,
tak sami v sobě...
Proto je toto NOVoluní jedno z nejdůležitějších tohoto roku...
Dává nám totiž skvělou příležitost získat kontrolu nad svým životem,
protože i jedna malá změna může v důsledku změnit celý náš život.

V neděli 2.11....nezapomeňte zapálit svíčku a zavzpomínat na ty,
kteří odešli za světlem.... 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne případné podpisy smluv odložte na jindy a to se týká i jednání na úřadech. Vy sice budete v pohodě ale i váš úsměv na tváři a chování že nic není problémem může zvyšovat hladinu adrenalinu úředníkovi se kterým budete jednat !
NOVoluní vás doslova popostrčí hledat a najít nový zdroj financí. Ti kteří v posledním období řešili např. pojistnou událost, nebo žádali o půjčku..etc.. nenecháte se odbýt a dostanete celou finanční částku.
Vaše city během víkendu budou velmi intenztivní a tak je jasné že se přimknete ku svému partnerovi, abyste se s ním o vše podělili ! Budete mluvit tak moudře, že se vám protějšek občas podívá přes rameno zda náhodou necitujete úryvky z nějaké knihy !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Sami sobě byste si měli udělat nějakou radost zkraje týdne - kupte si drobnost do pokoje nebo aspoň kytičku za okno ! Ale hlavně nečtěte noviny a neporovnávejte jak opět něco zdražili a co to udělá s vašim domácím rozpočtem
Díky NOVoluní získáte konečně odvahu hovořit o budoucnosti vašeho vztahu ! Nebudete se  bát otevřít témata nejen okolo společného života, ale rozhovor mnozí stočíte i na děti, a prostě vše co k partnerství - manželství patří. Pro mnohé Býky může být tento NOV doslova"pamětní"neb předání zásnubního prstýnku se neděje každý den !
Pokud jste s někým rozhádaní tak se to během víkendu ještě přiostří,pokud jste s někým v soudním sporu, asi budete zklamaní že se nic nehýbe kupředu ve váš prospěch. S intimním protějškem se můžete dohadovat jako malé děti.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne se přesvědčíte na vlastní kůži že ikdyž něco moc chcete - překážkou mohou být finance. Budete si muset něco odepřít nebo dětem vysvětlit že jejich nároky jsou přemrštěné. Jedná se pouze o krátkodobou záležitost tak neklesejte na mysli !
NOVoluní vás přiměje si naplánovat na další období nový denní režim. Někteří si předplatí posilovnu či tělocvičnu, ale v každém případě uděláte sami pro sebe vše aby se vaše tělo zbavilo napětí a váš běžný den dostal nějaký pevný řád. Příčinou může být i daleko větší vytížení na pracovišti v posledním období - a někde si protáhnout tělo prostě musíte !
Během víkendu uděláte i práci kterou jste odkládali několik dní !  Dokonce mnozí z vás se rozhodnou pro generální úklid svého pracovního stolu, dílny, etc...V každém případě budete neuvěřitelně pracovití což může vzbudit podezření že se snažíte "vyžehlit" nějaký průšvih...



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud se zkraje týdne rozhodnete pro nákup nábytku nebo nějakých doplňků do domácnosti, budete nuceni ubrat ze svých nároků či trošku krotit hýření a extravaganci. Jinak vyluxujete rodinné konto a ještě se pohádáte s intimním protějškem, neb nic nebude odpovídat jeho vkusu !
Mnohé vylepší NOV neb zvýší váš sexapeal, charisma z vás bude vyzařovat na dálku..a tak je jasné, že to mezi vámi a protějškem  bude eroticky jiskřit! Pokud plánujete přírustek do rodiny, tento NOV je naprosto ideální!
Víkend věnujte svému koníčku, zálibám, prostě tomu co máte rádi ! V tom totiž budete úžasně dobří a mnozí Raci dokonce získají mnoho obdivovatelů ! Obzvláště mladí lidé k vám budou vzhlížet s respektem a obdivem !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pocit že soused má víc než vy může počátkem týdne vyvolat vaši žárlivost. Se sourozenci raději nechoďte na nákupy neb se budete snažit ukázat "že na to máte" a začnete utrácet za věci které nepotřebujete !!!
Na domov a co nejlepší pohodlí "u rodinného krbu" soustředí vaši pozornost NOVoluní. Nemusí se jednat pouze např. o rekonstrukci bytu či domku, ale můžete se také sejít s realitním makléřem a popřemýšlet nad koupí nového domu či bytu...
Během víkendu se budete cítit skvěle, usmívat se budete na rodinu "jako Sluníčko"...! Konečně se pustíte do realizace nápadů z předchozích dnů...Nedivila bych se kdyby mnozí Lvi např. přestavěli nábytek v celém bytě....

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Máte-li rozjednán nějaký obchod či transakci a spoléháte se že vám někdo půjčí - budete počátkem tohoto týdne zklamaní. I jednání s bankou ohledně úvěru - půjčky raději odložte na konečs týdne neb s úředníkem za přepážkou byste se nedohodli naprosto na ničem..!
NOV vám dá rychlost, švih, rozhodnost - a hlavně schopnost se velice snadno dohodnout na kompromisech. Skvěle se  budete vyjadřovat ! Rozumné bude svolat setkání s nejbližšími příbuznými - poslední dobou mají pocit že je zanedbáváte !
Víkend je jako stvořený věnovat se dětem ! Možná že vám plány zkříží návštěva příbuzných, ale ani to vás nevyvede z míry ! Pouze vás naštve to, když někdo ve vaší přítomnosti začne ubližovat slabšímu člověku - tak to si nebudete brát servítky a dotyčnému to pěkně vytmavíte !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Luna bude v pondělí ve vašem znamení, proto skvělou obranou jak se vyhnout malým zdravotním potížím je dodržovat pitný režim, omezit kávu. Pokazit si počátek týdne můžete i nějakou lží...Anebo se můžete dostat do situace, kdy přesně budete vědět že někdo z kolegů nejedná férově, a atmosféra na pracovišti začne houstnout...
NOV vám dá impulz a dodá kuráž, takže se nebudete bát zaklepat na dveře nadřízeného a požádat ho o informace okolo vzýšení platu ! Pokud zazní negativní odpověď, bude to pro mného signál začít si hledat nové zaměstnání !
Víkendové dny vám dají příležitost předvést i svým kritikům a oponentům jaký talent ve vás dřímá ! Nepůjde ani tak o uznání či aby vám někdo zatleskal, spíše půjde o vaše ego, dokázat si že jste v něčem dobří ba nejlepší !



H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne si hlídejte ukvapenost ! Něco popletete, změškáte a začnete obviňovat všechny okolo sebe z vlastních chyb a selhání ! Zejména s nejbližšími příbuznými jednejte opatrně, a když něco vyvedete raději se přiznejte neb překrucováním byste mohli odstartovat nějaké nepřátelství !
Slavíte-li ale v pondělí nebo v úterý narozeniny, součástí ročního horoskopu bude NOVoluní. Pro mnohé to znamená důležitý potažmo zlomový rok. Proto přemýšlejte o sobě, o svém životě, o svých cílech. Novoluní vám pozvedne sevevědomí, a věřte - co si v tento den uvaříte či zasejete -> budete sklízet další rok ! Tak plánujte, jednejte, nezůstávejte laxní, ať máte další rok nějakou "úrodu"..!
Ikdyž se během víkendu dostanete pod tlak, přesně budete vědět jak se prosadit, a jaké kroky udělat abyste okolo sebe měli klid a pohodu ! Skvěle se vám bude komunikovat a díky tomu rozhovory budou mít lehkost, nadhled !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V pondělí hned poránu se můžete dostat do časového presu a je jasné že na schůzky či do zaměstnání...etc..přijdete pozdě. Budete mít tendenci kličkovat, a je i možné že něco zalžete. Tím si ale nepomůžete, neb vaše lež bude příliš průhledná a byť jen něco zkreslíte, každý hned pozná že skutečnost je jiná !
NOV vás inspiruje i vy začnete osamotě vymýšlet "tajné plány"...
Ačkoliv to není vašim zvykem, držet se budete jakoby v pozadí, neb si uvědomíte nějaké události z minulosti které vás držely zpátky a nedovolily vám se plně projevit. To bude skvělé neb jen tím že rozpoznáte co vašemu životu škodí se můžete zbavít konkrétního neegativníhu vlivu.
Během víkendu se vám možná splní sen neb konečně dostanete zprávu že finance které tak dlouho očekáváte jsou na cestě ! Povšechně se připravte na to, že vám jen tak mimoděk něco spadne do klína !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Nedejte v pondělí na řeči kolegů. Zejména začnou-li klepařit ztraťte se. Je sice možné že properou "prádlo i vám""ale to přežijete a hlavně budete mimo hru neb s největší pravděpodobností se kolegové pustí i do nadřízených a ti vše "tajně" vyslechnou..!
Formou snů se mnohým připome během NOVu nějaký neuskutečněný sen.  Mohou se ozvat i některé zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch". Pokud vás zavalí spousta povinností a aktivit, nic nepodceňujte, neb vám vše v budoucích týdnech bude velmi ku prospěchu !
Během víkendu nebude váhat ani chvilku a zastanete se někoho z přátel. Překvapíte sami sebe jak jste připravení bránit někoho kdo sám sebe a svoje názory není neschopen obhájit, protože postrádá potřebné informace nebo nenajde přesvědčivé argumenty. Rádi je dotyčnému poskytnete !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V pondělí se mnohokráte opakovaně podívate na nějaký dokument či zprávu, abyste se přesvědčili, zda vás nešálí zrak. Objeví se tam totiž informace, která evidentně bude lživá. Řádně si vše prověřte a raději zprávu "neposílejte" dál neb by vás v zápětí někdo obvinil ze zkreslování skutečnosti.
NOVoluní vám přesně ukáže kam byste měli v oblasti kariéry soustředit veškerou energii. Do popředí se dostane vaše profesní specializace, a mnozí si výsknou radostí neb nabídka kterou dostanete bude skvělá a vy budete šťastní že jste nevzali v předchozích dnech nějakou podřadnou práci v zoufalství. Máte skvělou příležitost ""zasadit semeno"" pro vaši kariéru v budoucnosti...
Vaše velkorysost a neúnavnost z předchozích dnů během víkendu začne nést své "plody"...Okolo kariéry můžete být překvapeni zprávou, že postoupíte na vyšší post. Bude to důvod k oslavě a potkání se s kolegy - takže sobotní či nedělní večer bude hlučnější..a delší...

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Optimismus vás počátkem týdne přejde v momentu až uvidíte na kontě odměnu za provedenou zakázku. Částka totiž bude daleko nižší než jste si dohodli. Asi si na několik dní budete nuceni utáhnout opasek,než se vše vysvětlí...
Úsilí které jste v nedávné době vynaložili do nějaké práce začne během NOVu přinášet ovoce. Můžete získat například bezplatnou reklamu vačí práce - činnosti. Velká šance se naskytne i těm kteří se snaží dostat na zahraniční trh.
Během víkendu bude stačit malé popostrčení potažmo nasměrování někoho z přátel a vy se bez zaváhání rozhodnete, že prohloubíte svoje znalosti a intelektuální rozhled. U každé Rybky to může znamenat něco jiného - počínaje vyplněním přihlášky na nějaký kurz či plánováním cesty do zahraničí na stáž konče !