Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. týden

30. 7. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 30. týden od 23.7. do 29.7. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Merkur  Merkur  je do 4. 8. 2007 ve  znamení Raka. Od úterý 10. 07. 2007 má opět přímý pohyb.
Venuše v sobotu 14. 7. 2007 večer vstoupila do  znamení Panny kde setrvá do 9. 8. 2007.
Mars je od neděle  24. 6. ve znamení Býka, setrvá zde do úterního rána 7. 8. 2007 kdy přejde do následného znamení Blíženců.
Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená jakoby couval...Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr.
Saturn je ve znamení Lva.
Uran je ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do  31. 10. 2007  
Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

V pondělí večer opustí Slunce znamení Raka a přesně ve 20:19hod vstoupí do následného znamení Lva.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne se budete potkávat s fajn lidmi, celkově se zklidní vaše psychika a tím pádem i jednání. S rozvahou  budete přistupovat i v případě vyskytnuvši se problémů, nic vás jen tak nerozhodí a naopak to budete vy, kdo bude uklidňovat ostatní když to bude třeba. Zlom u mnohých  nastane uprostřed týdne.  Zejména pokud netrávíte dovolenou, v práci se mohou objevit překážky, velmi nepříjemné názorové rozpory s kolegy či nadřízenými. Ale nemine to ani ovzduší u vás doma, neb se mohou z ničehož nic objevit hádky i v naprosto stabilnmích vztazích. Budete sami cítit, že občas máte tendenci nad sebou ztrácet kontrolu. Štěstí tento týden budou mít Berani narození 31.3. až 5.4. Pokud jste nezadaní, máte šnaci netrávit zbtek léta sami, v práci můžete být povýšeni anebo vám bude zvýšen plat. Bude dobré si i vsadit nebo koupit los..!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělní konstelace vám počátkem týdne dopřejí klidu. Navíc mnozí Býci zjistí, že nějaká aktivita se pohla dopředu, patrně se to bude týkat smluv či nějaké dohody, ale ve hře může být i smíření se s intimním prostějškem. Mnohým Býkům se připomene nějaká starší, zapomenutá záležitost. Ale čemu se asi Býci nevyhnete, bude pokušení...Dejte si ale v případě nevěry pozor, protože se všechno ke konci týdne může prozradit, a vám budou chybět slova na vysvětlenou...Doslova bojovnou energii a tendence vrhat se do všeho hlavou zaznamenají Býci narozeni 1.5. až 5.5. Pozor si dávejte na hádavost a to zejména na úřadech , ale opatrně našlapujte i okolo nadřízených. Na panovačnost zapomeňte zejména doma, nebo pojede na dovolenou sami...Naprosto skvělým dnem je pro vás pátek. Dokonce pro nezadané jedno setkání může skončit večeří, krásnou noční procházkou a pozorováním východu Slunce ve dvou...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Naprosto nečekané setkání ale příjemné čeká Blížence narozené 17.6. až 21.6. V úterý a ve středu budete samý vtípek, srandička,  ale když přijde na vážnou věc, projevíte zdravý selský rozum, žádný problém pro vás nebude problémem. Vaše výmluvnost a schopnost kompromisu dokonce usmíří i dlouho znesvářené strany. Budete sršet skvělými nápady, což se vám bude hodit zejména v případě dovolené, ale i v práci budete k nezastavení ! 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí Slunce opustí vaše znamení, a to se může projevit nejen divnou náladou, ale i úbytkem energie. Podrží váš vládce znamení, neb vám do středu bude dodávat notně charisma, šarmu, ale také probudí vaše city a chuť radovat se ze života, a k tomu patří i sex... Protože budete i výřeční, je to příležitost pro nezadané Raky seznámit se, neb až do čtvrtka umluvíte kohokoliv..Pokud pracujete jako prodejní zástupci, v tyto dny budete úspěšní ! Ve čtvrtek a v pátek si pohlídejte fyzičku, neb budete vydávat příliš energie, a je jasné, že večer se budete cítit vyčerpaní a s tím se pojí i špatný spánek. Přepracovanost může být způsobena i tím, že si necháte od kolegů na svá bedra nakládat jejich povinnosti. To již v zárodku utněte, protože byste neměli ani volný víkend !  A ten si překazit pracovními povinnostmi nenechte !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Od pondělního večera  začnete doslova vyčnívat z "davu", budete nepřehlédnutelní, neb úsměv na vaší tváři vyloudí Slunce které vstoupí do vašeho znamení. Všem kteří budou slavit narozeniny, přeji vše nejlepší ! A tak mám pro vás jednu radu: V den svých narozenin a celý týden poté ve "staré  Číně" lidé vyhledávali samotu, vybavovali si chvíle dětství, mládí, a procházeli se v duchu celým předchozím životem. Hledali odpovědí na to proč se událi některé věci a z toho negativního si brali ponaučení..Vy máte tuto možnost nyní, tak si ji nenechte proplout mezi skleničkou alkoholu a vyspáváním nočních návratů  ! Ale slavit bude ""co"" neb v dalších 365 dnech budete velmi snadno uskutečňovat změny, které budou prospěšné pro vaši budoucnost. Dokonce se dá předjímat, že pokud trpíte dlouhodoběji nějakým zdravotním problémeme, v tomto roce by mělo nastat razantní zlepšení..Více vám prozradí váš osobní roční horoskop.


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Venuše se bude snažit odpoutat od povinností Panny narozené v prvním dekanu. Tak se Panny a Panáčkové trošku odvažte, přestaňte být kritičtí nejen k protějšku ale k lidem okolo sebe povšechně, a možná vás překvapí, kolik lásky je okolo vás !  Další konstelace vám dodají rychlost, vynalézavost, a pokud budete někoho chtít o něčem přesvědčit, ani vás to nebude stát moc námahy. Od čtvrtka by měli zbystřit zejména nezadaní, neb vládce vašeho znamení  přeje nejen náhlým setkáním ale i zvláštním milostným dobrodružstvím..Mnozí z vás budou překvapeni zejména profesně, neb zde dojde k nějaké pozitivní změně. Může jít o zlepšení vašeho postavení, nebo zvýšení platu, etc.. Během víkendu važte slova, neb se můžete podřeknout, horší variantou mohou být sarkastické poznámky. Vyhýbejte se těžko stravitelným potravinám, nebo se ""vám nevyhne" bolest žaludku..!


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

K ostré výměně názorů si budou v tomto týdnu našlapovat Váhy narozené v druhém dekanu...Na náladě vám tento týden nepřidá ani neočekávaná návštěva...platí pro vás to co jsem minulý týden psala narozeným v prvním dekanu -> dávejte si i pozor na kapesní zloděje, osobní zavzadla. Je také možné, že vás někdo podvede či pomluví a když se začnete bránit ještě to otočí proti vám...
Ale pozitivní  je pro všechny Váhy je  zvýšená sexuální aktivita, schopnost dořešit staré záležitosti a ještě dostanete příležitost si splnit nějaké dávno zapomenuté přání !  S blížícím se víkendem se začnou uklidňovat i Váhy narozené v druhém dekanu. Doma zavládne přátelská atmosféra, a mnohé Váhy se rozhodnou během soboty či neděle  navštívit svoje rodiště, či kraj kde prožívali dětství a s tím se pojí spousta návtěv,  setkání, povídáni, vzpomínání....


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Do nového týdne vstoupíte s Lunou ve vašem znamení a to samo o sobě vás vybízí k citlivému jednání a opatrnosti. Až do úterý večera kdy Luna přejde do následného znamení mějte napaměti, že můžete nechtěně necitlivě někoho zasáhnout slovy na nejchoulostivějším místě. Od středy se budete muset ovládat, neb jednat začnete na základě instinktů, nebudete chtít ustoupit ať se bude jednat o cokoliv. Mnozí Štíři  se občas nebudou schopni ani ovládat. Tak to bude milí Štíři jasný signál že ja čas na odpočinek, dovolenou, nebo alespoň zajít někam do přírody ! Zejména v pátek a v sobotu  kroťte citlivější prožívání, emoce by totiž, pokud jim popustíte uzdičku, s vámi mohli pěkně zacvičit. Snažte se radovat i z maličkostí, a nepotlačujte v sobě touhu po svém protějšku, jinak v nestřeženém okamžiku bouchnete jak "papiňák".


Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nenechte si hned zkraje týdne pokazit náladu nepříjemným snem, ani nepodléhejte jakýmsi tušením, nebo se budete tak dlouho otáčet, až opravdu narazíte nebo někde klopýtnete...Navic první dva dny týdne budete velmi přístupní a ochotní, takže vás může lehce někdo využít. V úterý večer vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde do pátečního rána. V tyto dny váš přehnaný a možná i hraný optimismus začne nabírat na síle...Vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt bude totiž ubírat na dobré náladě lidem okolo vás, zejména když se ze všeho budete slovně vykrucovat. Vaše ""vždyť to počká..zítra je taky den..""totiž může ledaskomu zvednout hladinu adrenalinu...Během víkendovách dnů budete velmi často oponovat názory svých známých i bližních. Dejte prostor ostatním ať si řeknou svoje, neb to pro vás bude velmi poučné.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vaše zvědavost a zájem o vše neobyčejné vás počátkem týdne bude tak inspirovat, že vaše aktivity se začnou doslova ubírat "nevyšlapanou cestičkou"....Navíc spousta Kozorohů díky nějakému vnějšímu impulzu začne vyhledávat informace ve vztahu např, k telepatii, jasnovidectví, astrologii, etc..
Ve středu postupně bude nabírat na síle vaše nenálada  a vy zjistíte, že vám vadí cokoliv.  Možná přestanete mít kontrolu i nad svým jednáním, a tím si můžete okolo sebe nadělat spoustu nepříjemností. Nepropadejte splínu ani agresivitě, neb se bude jednat o jednodenní záležitost. Od čtvrtka se vám nálada vrátí do pozitivní roviny. Jenom si dávejte pozor na svoje slovní reakce, neb se budete vyjadřovat nervozně, křečovitě. V pátek ráno vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde do nedělního odpoledne. To zhladí vaši hlavu ale i city. Na stranu druhou se vám sice rozjasní mysl, ale budete vidět chyby i tam, kde nebudou, což může zvedat hladinu  adrenalinu vašich nejbližších.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Možná se vám začnou vracet nějaké nedořešené záležitosti. Ale ničeho se nebojte ! Díky otevření hříšků odložených do šuplíku začnete jako mávnutím proutku klidněji spát, daleko lehčeji budete řešit jakékoliv komplikace a problémy. I tento týden si dávejte pozor na lidi, kteří vám vstupují do života. Zejména v oblasti financí, nákupu od podomních obchodníků, etc. Od čtvtka se naprosto excelentně začnete vyjadřovat, budete jako chodící ""studna" nápadů a legrácek. Pokud se vám nedařilo v předchozích týdnech například při jednání na úřadech, tak zkuste na stejné dveře zaťukat ve čtvrtek nebo v pátek a nedbejte, zda je či není návštěvní den. Budete doslova žongléry se slovy a prostě každýho umluvíte, přesvědčíte ! Pracujete-li v reklamě, tak si nápady zapisujte, neb z nich můžete čerpat dalších několik týdnů. Půjdete-li v sobotu či v neděli na procházku, vemte si svačinu, protože s největší pravděpodobností zabloudíte !


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud jste v poslední době měli pocit, že štěstí se k vám otočilo zády, tak tento týden vám vše vrátí i s úroky ! Spoluvládce vašeho znamení vám dokonce pomůže vypořádat se s problémy z předchozích dnů. Příznivý vliv pocítíte zejména v oblasti zdraví, ale také v zaměstnání. Vaše kariéra a společenské postavení mohou zaznamenat obrovský skok dopředu.  Získáte si důvěru a dostanete  taky patřičnou odměnu za svoji solidně odvedenou práci.  U mnohých Rybek se dokonce může jednat o veřejný ""potlesk""..! Od úterý do čtvrtka se asi nevyhnete cestování. Ale jsou to pro vás také dny, ve kterých můžete "jet" doslova naplno, a díky tomu se mohou ozvat problémy z přepracování. Pocítíte-li tělesné vyčerpání, zvyšte přísun tekutin, vitaminu C, a snažte se najít alepsoň chvilku na odpočinek. Ani  dostatek spánku nepodceňujte, jinak si ráno budete připadat ještě víc unaveni, než když jste šli spát.
Během víkendu se setkáte se svými kolegy a bude to pro vás velké překvapení !