Jdi na obsah Jdi na menu
 


39. týden 2009

16. 9. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 39. týden od 21. 9. do 27. 9. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
v úterý v 23:33hod vsatoupí do znamení
Vah
a setrvá zde do 23.10. kdy v 8:58hod vstoupí do znamení
Štíra


Merkur
je v znamením Panny.
V pondělí 7.9. v 6:47 hod se otočil do retrográdního směru a až do 29.září bude pokoušet naši trpělivost.
Ve znamení Panny setrvá do 10.10. Tento den v 5:45hod opět vstoupí do znamení Vah.


Venuše
putuje znamením Panny.


Mars
prochází znamením Raka.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

  

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zájem o vše skryté, tajemné, neznámé budete mít počátkem týdne. Využijte své schopnosti rychle se rozhodovat - můžete si totiž  "vyboxovat" práci, která vás nejenže bude bavit, ale může být dokonce spojena se studijním pobytem v zahraničí ! Uprostřed týdne se v zaměstnání moc nepřetrhnete, prostě nebudete spěchat, a tak se nedivte, že budete oproti ostatním ve zpoždění s plněním svých pracovních povinností. Navíc dobře míněné rady s vrčením odmítnete.
Rozhoudnout se během víkendu, zda dát přednost svojí kariéře a odejít na nečekanou schůzku nebo se věnovat rodině pro vás bude tvrdým oříškem. Dokonce se mnozí seberete a naoko se od rodiny vzdálíte, abyste si vyzkoušeli jejich reakce. To jak se rozhodnete nevím, ale ať se rozhodnete jakkoliv, stejně spokojeni sami se sebou nebudete..


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nebojte se v první polovině týdne dávat intimnímu protějšku otázky ""na tělo"". Konstelace vám dají schopnost odhalit vše skryté, to co jste v mileneckém vztahu doposud neměli možnost postřehnout, anebo konečně vypluje to, co jste doposud před sebou skrývali ! Jste-li nezadaní, uprostřed týdne šetřete energií, neb ať se budete snažit sebevíc, romanticky štěbetat a obskakovat jistou osůbku, s největší pravděpodobností narazíte na odmítnutí. Bude-li vám něco během víkendu vadit na vašich sourozencích či sousedech, snažte se jim to říci v klidu. Ale doporučuji vám raději mlčet, neb oni mohou, jako protiútok vše otočit, a vyčíst vám nějaký váš nešvar. Jenže to vám v konečné fázi nikterak neuškodí, neb si řeknete že mají pravdu a s nějakým zlozvykem se v neděli rozhodnete skoncovat.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Rodinné tajemství, kořeny rodiny a předci jsou témata, která se vám budou točit v myšlenkách v první polovině týdne. Je možné, že budete prohlížet stará alba s fotkami svých předků, abyste přišli na nějakou záhadu vašeho rodu. Uprostřed týdne vás rozladí hádky žen v rodině, a to tak, že se budete snažit chodit domů co nejpozději. Hlavně se snažte do hádek nezapojovat, protože se ve finále pohádáte s intimním protějškem, a stejně nic nevyřešíte. Během víkendu vám bude vadit odměřenost některých lidí. Ale to, že s intimním protějškem s nějvětší pravděpodobností nedohodnete ani na tom že je víkend vás rozčílí tak, že mnozí vztekle nejednou bouchnete dveřmi, a jako trest budete odmítat i něžnosti, sex..



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Využijte v první polovině týdne své bystrosti a schopnost jít u všeho "až na jádro pudla". Nebojte se s příbuznými či sourozenci otevřít témata, o kterých s vámi z jakéhokoliv důvodu nikdo nechtěl mluvit, možná že se dokonce bude jednat o nějakou nejasnost z vašeho dětství. Konečně si totiž ujasníte, proč setkání s nimi vždy berete jako něco osudového. Velmi napjaté budoz vaše sousedské vztahy uprostřed týdne. Doporučuji vám nikoho nepoštět přes práh bytu, protože by vás kdosi velmi rozčilil, zejména bude-li se jednat o ženu. Luna bude během víkendu procházet protilehlým znamením, a dostane se do opozice s planetou Mars ve vašem znamení. Vsaďtě proto pouze na svoje instinky neb dopředu vytušíte, že je někdo ve vaší blízkosti vzteky bez sebe a taktně se vzdálíte, Řeknete si, že nemáte zapotřebí ze sebe dělat fackovacího panáka nějakému nasupenci !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Uděláte velmi dobře, když v první polovině týdne energii, kterou budete mít tendenci investovat na kontrolu rodinných příslušníků, dokonce můžete mít snahu druhé k sobě finančně vázat, namířili jiným směrem a využili ji v něčem kreativním, např. v umění. Prostě se vrhněte na nějaký svůj koníček a rodinu nechte svobodně dýchat !
Uprostřed týdne nechoďte nakupovat, protože budete nerozhodní, navíc mírně lakotní. Ačkoliv vás například vaši potomci přesvědčí i argumenty, že potřebují zakoupit nějakou věc, třebas pomůcku do školy, jako přísloveční Skblíci odmítnete. Během víkendu se myšlenkama nejednou budete vracet do minulosti, a vzpomínat na "staré dobré časy"...Jenže budete tak nesoustředění že můžete zabloudit, a to i na nebezpečné místo !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V první polovině týdne se velmi intenzivně prohloubí vaše prožívání lásky. Jste-li nezadaní, dá se předjímat že navážete vztah, který v žádném případě nebude povrchní, naopak bude plný vášně. Pocit neporozumění ze strany rodiny můžete mít uprostřed týdne. Zejména se ženami neveďte žádné polemiky, neb se na ničem nebudete schopni dohodnout. Zato během víkendu si skvěle pročístíte svoje emoce, ale nejdřív se mnozí velmi ostře pohádáte s někým z přátel, nebo nějakou společností potažmo jejím zástupcem. Uvědomíte si, že být s každým za každou cenu zadobře nejde, neb byste ani nemohli říci svůj názor. Dejte si ale pozor, abyste svoji nenáladu následně nebrátili proti dětem či intimnímu partnerovi !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte sami sebe brzdit v momentě když něco nebude úplně tak, jak byste to chtěli vy. Můžete totiž začít "jen to svoje" prosazovat až nátlakových způsobem. Ba co víc, jakmile vám ostatní nebudou věnovat největší pozornost, můžete je začít obviňovat že vás nemají rádi ! Ve středu určitě ucítíte spoustu energie, elánu ! Slunce totiž v úterý krátce před půlnocí - v 23:33hod - vstoupí do vašeho znamení, a zde setrvá až do 23.10. V uvedeném období budete doslova vyčnívat z "davu", budete nepřehlédnutelní ! Víkend patrně nesplní vaše očekávání. Na něco se budete těšit, ale rodina rozhodne o vás - bez vás. Ale to zkousnete, a nakonec podniknete něco sami, tajně, a ani vás v neděli večer nebude trápit svědomí.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Do druhých uvidíte v první polovině týdne tak, že vám neunikne nic, na co myslí, co je trápí, co mají "za lubem". Zejména přátelé vás ničím neošálí ! Pokud se pustíte do vyjednávání s nějakou větší organizací, neproděláte, neb přesně odhadnete, kam až můžete zajít a například svoji odměnu za provedenou práci stanovíte naprosto přesně!
Uprostřed týdne raději seďte doma, zejména schůzkám s přáteli se vyhněte obloukem. Nalákají vás totiž na nějakou zábavnou akci, kde budou utrácet jako o závod. Vy se jim samozřejmě budete chtít vyrovnat, a pěkně si tím rozkolísáte týdenní finanční rozpočet.
Ve dnech víkendu vsaďte na přírody, výlety, a hlavně se vyhýbejte rádoby duchaplným diskusím, např. o UFO. Někdo vás totiž svými tezemi může pěkně naštvat, a bude-li to někdo ze sourozenců, tak s ním dokonce odmítnete v příštím týdnu komunikovat.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Intuitivně budete v první polovině vnímat okolní atmosféru. To vám dá příležitost navázat spoustu nových a velmi užitečných kontaktů, které vám v dalším období mohou pomoci k úspěchu. Zato city vůči intimnímu protějšku "můžete držet pod pokličkou" neb se do mnohých vloudí stín nedůvěry..Uprostřed týdne si hlídejte, jak jednáte s kolegy v zsměstnání. Lze předjímat nějaký konflikt, a to se ženami, což samozřejmě může být i vaše nadřízená. Možná si večer před usnutím několikrát řeknete.."setsakramenstké ženské pokolení..". Než si ve dnech víkendu koupíte skvělou věc, která vás za nějakou výlohou začne lákat jako včelky med, doporučuji vám podívat se i do jiného obchodu, neb stejný výrobek seženete jinde, ale za poloviční cenu. Pokud se v koupi unáhlíte, můžete se doma rozčilovat že jste prodělali, ještě v neděli v noci.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne začnete cítit, jak jste přitahováni k cizím kulturám, což by u mnohých mohlo znamenat, že naberete kurz k jiné životní filozofii. A to vám velmi prospěje. Uvědomíte si totiž, že hlavně důvěra a láska jsou atributy, které mohou obohatit a okořenit váš život ! Uprostřed týdne se snažte nezaujímat za každou cenu ke všemu  stanovisko, neb se vám tendence být za chytré ba nejchytřejší může vymstít. Zapojíte se do nějaké diskuse, ale o daném tématu budete mít pouze velmi povrchní znalosti, a uděláte si pěknou ostudu neb budete hlásat naprosto zcestné teze ! Víkendové konstelace ve vás vyvolají bojovnou náladu. Můžete si v partnerství potažmo manželství začít vyčítat vše nedořešené z minulosti, a je otázkou, kolik jste toho v sobě s intimním protějškem za poslední období nasbírali a okamžitě neventilovali. Pokud hodně, může u vás doma ve dnech volna být hodně "hlasitě"..!



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne vás konstelace nenechají sedět s rukama v klíně. Začne vám být totiž jasné, že vztahy povšechně musí být založeny na poctivosti, bezúhonosti, odpovědnosti vůči vzájemným povinnostem a každý musí mít svobodný prostor pro vlastní názory.
Uprostřed týdne by si zejména muži Vodnáři měli ohlídat, zda nevěnují lidem okolo sebe více pozornosti než intimnímu protějšku. Můžete totiž svým nevázaným a až příliš přátelským chováním k ženám vyvolat žárlivost u své partnerky, manželky ! Ve dnech víkendu budete velmi hákliví na kritiku, a když vás někdo upozorní na chybu, z rozčilování se vám může dokonce udělat nevolno ! Je zde ale i možnost, že zkusíte následně vše obrátit v legraci, a pokud se vám to povede, prožijete dny volna v klidu a v pohodě.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nebuďte počátkem týdne překvapeni, když se udobříte s člověkem, se kterým již delší dobu nemluvíte anebo znovu navážete spolupráci s dřívějším obchodním partnerem. Dokonce smlouvy které byly před nedávnem zrušeny či ukončeny, mohou být znovu obnoveny ! Uprostřed týdne se snažte s kolegy komunikovat jen když to bude nutné, a zejména se ženami jednejte doslovně v rukavičkách - a je jedno, jste-li muž či žena. Bude stačit jedno slovo, kterým vyvoláte ostrou hádku a vy marně ještě budete přemýšlet, čím jste si vykoledovali nevoli kolegů či nadřízených. Ačkoliv to není vašim zvykem, žárlit ve dnech víkendu můžete na svoji drahou polovičku tak, že i přátelé vám mohou vadit, pokud se někdo z nich ocitne v blízkosti vašeho partnera / partnerky...