Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. týden.

18. 7. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 30. týden od 21. 7. do 27. 7. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce v úterý 22.7.2008 v 13:05 hod vstoupí do znamení
Lva
Merkur
je ve znamení Raka a setrvá zde do 26.7.2008
Venuše
setrvá ve znamení Lva do 6.8.2008
Mars
bude ve znamení Panny do 19.8.2008
Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Velmi často vysvětlovat proč děláte "to a né ono" budete muset počátkem týdne...Nenechte se vytočit ani kolegy ani nadřízenými, protože pokud se dostanete pod tlak, klidně s něčím praštíte ! Ale lidi okolo sebe pečlivě pozorujte neb mnozí Berani konečně poznají na koho se skutečně mohou spolehnout.
Od středy dopoledne až do pátku vás může pozlobit migréna, bolesti hlavy. Luna bude ve vašem znamení a skvělou obranou jak se zdravotním potížím vyhnout je dodržovat pitný režim, omezit kávu. Pokazit dny si můžete i nějakou lží...
Zato během víkendu se budete cítit skvěle a můžete být velmi úspěšní i ve finanční oblasti nevyjímaje výhru či dar ! Pro někoho to ale může znamenat i nabídku velmi lukrativní pracovní činnosti a neb je ve hře Jupiter - může to mít vazbu i na zahraničí!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne pochopíte, že dohadovat se s dětmi a snažit se jim organizovat činnost vede pouze k hádkám. Dejte si i pozor jak jednáte s intimním protějškem neb rychle ztratíte náladu a můžete reagovat ostřeji než je u vás zvykem !
Máte-li rozjednán nějaký obchod či transakci a spoléháte se že vám někdo půjčí - budete zklamaní uprostřed týdne. I jednání s bankou ohledně úvěru - půjčky raději odložte neb s úředníkem za přepážkou byste se nedohodli naprosto na ničem..!
Díky energii kterou vám začne dodávat od soboty Mars do oblasti lásek a mileneckých vztahů se za přispění Jupitera začnete cítit nějak svobodnější, rozhodnější. Víkend bude skvělý neb si konečně začnete užívat i svých koníčků a zálib!


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Neshoda na domácí půdě se dají předjímat počátkem týdne. Střety s dříve narozenými budou vznikat díky tomu že kdosi na vás bude chtít něco hned a vy zrovna budete dělat něco jiného...
Pokud se dostanete do časového presu od středy, začnete kličkovat, je možné že něco i zalžete. Tím si ale nepomůžete, neb vaše lež bude příliš průhledná a vy vlastně ani lhát neumíte, tak, aby to na vás nikdo nepoznal !
Během víkendu dostanete skvělý nápad. Úprava vašeho bytu a vylepšení bydlení se stane předmětem nejen vašich myšlenek ale  mnohé začnete okamžitě realizovat. Čáru přes rozpočet co všechno o volných dnech stihnete mnohým udělá rodinná oslava!


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zejména ženy Račice mohou mít v prvních dnech tohoto týdne pocit že je nikdo nepochápe a Raci muži si budou připadat že je každý pouze zneužívá. Ublíženecký postoj nebude k ničemu - něčím se zabavte,a nenamlouvejte si, že sklenička alkoholu vám zlepší náladu !
Na řeči kolegů nedejte od středy. Zejména začnou-li klepařit ztraťte se. Je sice možné že properou "prádlo i vám""ale to přežijete a hlavně budete mimo hru neb s nějvětší pravděpodobností se kolegové pustí i do nadřízených a ti vše "tajně" vyslechnou..!
Pokud se vám během týdne nepodaří dotáhnout do konce nějaké jednání - nepolevujte během víkendu a snažte se  připomenout ! Je totiž možné že díky dovoleným na vás zapomeli a přitom dobrá zpráva " bude na cestě"..!


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Ačkoliv to okolo vás počátkem týdne bude emočně "bouchat" vy vždy vše obrátíte do legrace a budete oporou citlivějším jedincům. Sice i vás asi někdo naštve a ve hře budou finance, ale v duchu si řeknete že mohlo být hůř a náladu si pokazit nedáte !
Optimismus vás přejde uprostřed týdne v momentě jak uvidíte výplatní pásku či na kontě odměnu za provedenou práci. Částka bude daleko nižší než jste si dohodli. Asi si na několik dní budete nuceni utáhnout opasek,než se omyl vysvětlí...
Během víkendu nastražte uši ! Naskytne se vám šance pro zaměstnání, které i v případě dluhů mnohým Lvům usnadní plnit finanční závazky které máte ! Mnozí Lvi se budou muset občas štípnout neb s tak lukrativní nabídkou nepočítali !


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Až do středy šetřte síly a náročné aktivity odložte na další dny. Nedivte se, pokud vám někdo otevřeně dá najevo svoje nepřátelství. Snažte se udržet vztek na uzdě - a uvědomte si že to je prospěšná lekce neb konečně víte kdo vám například nedávno poškrábal auto...!
Ve čtvrtek se přesvědčíte na vlastní kůži že ikdyž něco moc chcete - překážkou mohou být finance. Budete si muset něco odepřít nebo dětem vysvětlit že jejich nároky jsou přemrštěné. Jedná se pouze o krátkodobou záležitost tak neklesejte na mysli !
Ať se ve vašem milostném životě dělo v předchozím období cokoliv, o víkendových dnech vám Mars dodá nejen energii ale i odvahu otevřít i bolavější témata a Jupiter je zárukou, že s intimním protějškem najdete společnou řeč !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Nesnažte se "překonat sami sebe"" počátkem týdne natož dokazovat druhým jak jste výkonní a co všechno stihnete a unesete ! Neberte na sebe závazky nejbližších ! Pomalu to ve vás totiž může začít bublat a nečekaně vybouchnete - takže pokud něco odmítnete oděláte dobře !
Rozhodnete-li se pro nákup nábytku nebo nějakých doplňků do domácnosti uprostřed týdne, budete nuceni ubrat ze svých nároků či trošku krotit hýření a extravaganci. Jinak vyluxujete rodinné konto a ještě se pohádáte s intimním protějškem, neb nic nebude odpovídat jeho vkusu !
Pozitivní obrat zaznamenáte ve vztazích zejména s příbuznými během víkendu. Pomůže tomu i vaše bezprostřednost, s jakou budete ochotni hovořit o neshodách a přiznáte i svůj podíl viny. Dokonce to budete vy,kdo nabídne setkání a ruku na usmířenou !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

První dny tohoto týdne budete schopni podívat se sami sobě zpříma do očí a začít budovat cestičku ven směrem k tomu, kam se chcete dostat.
Pocit že soused má víc než vy může vyvolat vaši žárlivost uprostřed týdne.
Se sourozenci raději nechoďte na nákupy neb se budete snažit ukázat "že na to máte" a začnete utrácet za věci které nepotřebujete !!!
O víkendových dnech poznáte co je to opravdové přátelství. Jen tak mimochodem se zmíníte o malém problému. Rychlost s jakou vám někdo z přátel nabídne pomoc a začne jednat vás může až šokovat - ale příjemně !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Velice necitlivě můžete reagovat počátkem týdne v momentě jakmile se cokoliv postaví do cesty vašim záměrům a plánům. Údiv vyvoláte zejména u příbuzných neb nebudou chápat proč jednáte příkře a hrubě !
Podpisům smluv se vyhněte a to se týká i jednání na úřadech uprostřed týdne. Vy sice budete v pohodě ale i váš úsměv na tváři a chování že nic není problémem může zvyšovat hladinu adrenalinu úředníkovi se kterým budete jednat !
Peněženku pro jistotu nechte v šuplíku během víkendu a na nákupy raději ani nechoďte. S penězi byste totiž zacházeli jako byste vlastnili soukromou banku - jenže i vaše konto má dno !
Pravdou je že štěstěna bude na vaší straně - o tom se přesvědčíte když si koupíte los !

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Budete-li zkraje týdne cestovat, hlídejte si zavazadla, při nákupech si spočítejte kolik vám pokladní vrátila a průběžně si kontrolujte zda máte peněženku na správném místě. Když vás někdo předjede, mávněte nad tím rukou a zapomeňte na závodění, pokuta by vás dlouho mrzela !
Sami sobě byste si měli udělat nějakou radost uprostřed týdne - kupte si drobnost do pokoje nebo aspoň kytičku za okno ! Ale hlavně nečtěte noviny a neporovnávejte jak opět něco zdražili a co to udělá s vašim domácím rozpočtem !
Během víkendu nebědujte že musíte odjet na pracovní schůzku ! Může se vám podařit podepsat doslovně exkluzivní smlouvu ! Zejména bude-li mít například váš obchodní partner či firma zahraniční podíl - neváhejte !


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Jakmile si zkraje týdne nebudete vědět s něčím rady - zvedněte telefon a oveřte si svůj postup či rozhodnutí. Můžete totiž díky rozvážnosti a soustředění se na to důležité pozitivně na několik měsíců ovlivnit svoje příjmy - chce to ale potlačit nervozitu a nebát se požádat o radu !
Uprostřed týdne si hlídejte ukvapenost ! Něco popletete, změškáte a začnete obviňovat všechny okolo sebe z vlastních chyb a selhání ! Zejména s nejbližšími příbuznými jednejte opatrně, a když něco vyvedete raději se přiznejte neb překrucováním byste mohli odstartovat nějaké nepřátelství !
Jupiter je pro vás během víkendu příslibem prospěchu z nějakých skrytých či ""tajných?"" zdrojů. Prohlédněte si pozorně desky kde máte uloženy pojistky a podobné listiny ! Je totiž možné, že jste na něco zapoměli !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Luna bude ve vašem znamení až do středy dopoledne což je malým upozorněním, že budete daleko víc zranitelní. Na stranu druhou intuitivně vycítíte že bude rozumné dát na radu někoho dříve narozeného. Mnohým bude nabídnuta spolupráce která sice nebude úplně dle vašich představ ale poskytne vám jistotu a pravidelné měsíční přilepšení.
Mnohokráte se podívate na bankovní účet uprostřed týdne, abyste se přesvědčili, zda vás nešálí zrak. Objeví se tam totiž částka, se kterou jste  nepočítali. Řádně si ale zkontrolujte, zda to není nějaký omyl, zda vám platba skutečně patří!
Z víkendového rozjímání vás vytrhne nečekané pozvání na nějakou oslavu. Zapomeňte na práci a pracovní povinnosti - lákadlem budou stoly  plné skvělého jídla a pití ! No a znáte se - jakmile si dáte stopečku je s vámi legrace, takže budete středobodem zábavy!