Jdi na obsah Jdi na menu
 


37. týden

10. 9. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 37. týden od 10. 9. do 16. 9. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení  Panny od čtvrtka 23. 8. 2007 do 23. 9. 2007, kdy krátce po poledni přejde do následného znamení Vah.
Merkur vstoupí ve středu 5. 9. odpoledne do znamení Vah. Ve čtvrtek 27. 9. večer vstoupí do znamení Štíra.
Venuše je také ve znamení Lva a to do pondělí 8. 10. 2007
Mars v úterý ráno 7. 8. 2007 vstoupil do znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29. 9. 2007, kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2. 9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29. 10. 2009. Uran je ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní, a to až do 31. 10. 2007.
Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

11. 9. 2007 proběhne Novoluní ve znamení Panny, a protože bude probíhat poblíž Lunárního uzlu, jedná se o částečné zatmění Slunce.
Proběhne přesně v úterý 11. 9. 2007 v 14:47 hod na stupni  18 PA 24.
Pokud máte narozeniny v tento den, dalších 365 dní bude klíčových pro několik dalších let. Záleží na individuálním ročním horoskopu, ve kterém domě Vašeho Radixu se zatmění odehraje, tam ucítíte největší vliv.
Povšechně vždy ukazuje na sentimentalitu a touhu upevnit rodinu.
Úspěch budou mít projekty během NOVu započaté.
Ale občas je počátek něčeho nového spojen s nutností něco ukončit z předešlých období.
Zjistěte si, zda na uvedeném stupni nemáte nějakou planetu, neb i v tom případě je pro Vás tato událost také velmi důležitá.
Vzhledem k tomu, že NOV bude pod tlakem planet Mars a Jupiter, budeme si muset během NOVu dávat pozor na mírnou rozpolcenost, nevyrovnanost.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vyhýbejte se celý týden spěchu a agresi v jakékoliv podobě. Prostě jste se probudili do týdne, který vyzkouší vaši schopnost sebeovládání a diplomacie. Budete nuceni potýkat se s nepříjemnostmi v zaměstnání a je jasné že vám to naruší nějakým způsobem i chod vaší domácnosti. Možná že vám bude sdělena změna pracovní doby, nebo budete přeřazeni na jinou práci, etc. Mnozí Berani budou nuceni zapojit do domácích povinností i další členy rodiny. Malý obrat k lepšímu pocítíte již ve čtvrtek. Bude to vstřícnost vašeho partnera a zde nemusí jít pouze o intimního, ale i o kolegu v zaměstnání, který vám nejenže nabídne pomocnou ruku ale i poradí, jak se vyhnout časové tísni, neb čas bude to, čeho se vám bude nejvíc nedostávat. Během víkendu mohou přijít na přetřes finance rodiny, ale může se jednat jak o rodinný rozpočet, tak i firemní peníze.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pokud nepodlehnete nějaké iluzorní nabídce či fantastickému nápadu, máte před sebou pohodových 7 dní. V opačném případě sami sebe zamotáte do nejasností a zmatků, budete plýtvat energií i penězi, ale výsledek žádný. NOVoluní v úterý vás přinutí zabývat se nějakými záležitostmi ve vztahu k dětem, ale pozor - pokud jste v předešlých týdnech porušili věrnost v intimním vztahu, tématem rozhovoru by se mohly stát vaše nedávné milostné avantýry. Zklidnit atmosféru vám pomůže Jupiter. Nastane-li v partnerství zádrhel, dostanete díky jeho podpoře příležitost nejenže uklidnit emoce, ale do stávajícího dlouhodobého vztahu vnést klid a opět získat důvěru vašeho protějšku. K tomu vám dopomohou i víkendové konstelace, neb vám dodají nejen sex-apeal, ale i dostečnou slovní zásobu. Proto si nenechte pokazit náladu chmurnými sny během víkendu, trošku si s vámi pohraje Neptun.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Úterní NOVoluní vám připomene nějaké závazky vůči rodičům. Možná že vás to i přeměje sednout do auta, neb dostanete chuť si s rodiči či prarodiči  popovídat. Pro mnohé Blížence ale NOV znamená i plánovaní změn v rodině a může se to týkat rekonstrukce či malování bytu, někteří se dokonce rozhodnou pro změnu bydlení. Od středy odpoledne vsaďte na svoji výřečnost a dobrou paměť. Dokonce budete schopni otevřeně hovořit o svých citech. Tak toho využijte a promluvte si se svým intimním protějškem o všem, co vás trápí. Bude se vám ale dařit i například při obchodním jednání či zkoušce. Víkend je pro vás doslova exkluzivní! Budete velmi rychle vstřebávat jakékoliv informace, podnítí vás i sny. Tyto dny se dokonce budete potkávat s tím, že naprosto přesně popíšete jakoukoliv věc, intuitivně rozpletete i případné zmatky.

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne budete velmi opatrní. Dokonce můžete v jistých momentech vymýšlet katastrofické scénáře a přitom nikdo nebude chápat, proč máte tak negativní pohled, neb se bude jednat o naprosto banální a běžnou situaci. NOVoluní v úterý vám připomene, že nastal čas rozumně si promluvit se sourozenci či příbuznými. Právě ve dnech okolo NOVu totiž může nastat náhlý obrat právě ve vztahu k sourozencům nebo např. sousedům, a nemusí to pro vás být zrovna příjemné. Dokonce mnozí Raci mohou díky nestandardním vztahům začít uvažovat o stěhování. Máte-li před zkouškou či konkurzem, ideální den je pro vás čtvrtek. Poslední dny týdne, a tedy i během víkendu, pocítíte velké zklidnění psychiky. Eroticky jiskřít to začne i mezi vámi a protějškem. Budete bezprostřední a srdeční v jakékoliv oblasti své činnosti. 


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud jste předešlý týden utráceli s tím, že vám byl slíben nějaký mimořádný příjem, zažijete zklamání. Navíc se můžete potýkat se žárlivostí a jako kompenzaci mnozí Lvi zvolí klidně i nevěru. Týká se to zejména Lvů narozených 6. 8. až 8. 8. Pokud podnikáte, nezapomeňte celý týden kontrolovat, jak je nakládáno s firemními penězi. NOVoluní v úterý vás vrátí v myšlenkách do dětství a je jasné, že ve větší míře se zaměříte na vaši rodinu a domov. Uvědomíte si, jak potřebujete cítit pocit bezpečí, které vám rodina poskytuje. Velmi nápomocen vám bude celý týden Merkur, neb vám začne pomáhat chápat střízlivým pohledem, co se okolo vás děje a díky tomu začnete předcházet i problémům. Začnete velmi obratně komunikovat, neunikne vám sebemenší detail. Dařit se vám bude jak v ústním, tak i v písemném projevu.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Až do středy odpoledne bude Luna ve vašem znamení. Vaše jednání díky tomu bude daleko diplomatičtější, ale patrně se nevyhnete mírné nervozitě, některé Panny mohou zaznamenat přecitlivělé reakce. Na škodu by mohl být i sklon "mít všechno v lajně". Hlavně na domácím poli byste tím mohli vyvolat napětí. Slavíte-li narozeniny během NOVu v úterý, máte před sebou rok, který vás může zavalit novými povinnostmi, budete často časově zaneprázdněni. Slavíte-li narozeniny ve čtvrtek, dalších 365 dní prověří nejen vaši fyzičku, ale i psychiku díky tomu, že budete daleko měné trpěliví než v předchozích letech. Sobotní oslavenci budou schopni vypořádat se s problémy daleko lehčeji než v předchozích letech. Slavíte-li narozeniny v neděli, můžete se potýkat často se zmatky v domácnosti, např. díky neschopnosti sladit časově práci doma s kariérou.

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Úterní NOVoluní u mnohých Vah může vyvolat citové zakolísání či náladovost a díky tomu budete mít tendenci být sami, ve svém "soukromí" i duševním... Je jasné, že se nevyhnete jakési introspekci, což může nechat vyplout napovrch dávno zapomenuté věci, to, co jste měli uloženo hluboko v podvědomí. To vás může přivést i k chuti poznat věci "za oponou"... U mnohých Vah probudí NOV zájem například o okultismus, astrologii, etc. Ve středu v 13:33 hod vstoupí Luna do vašeho znamení a pod jejím vlivem budete až do soboty. To pro vás skrývá nebezpečí, že se necháte snadno ovlivňovat, navíc jakýkoliv nesoulad ve vztazích vás dokáže vyvést z duševní rovnováhy. To vše vám ale na druhou stranu dá odvahu ukončit záležitosti, které vás v posledních týdnech stresovaly či omezovaly, kde se vám nedařilo. Může se jednat o výpověď z práce, ale např. i ukončení partnerského vztahu.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Mottem by se pro vás po následujících 7 dní mělo stát - na nic nespěchat. NOV v úterý soustředí vaši pozornost do oblasti přátel, ale opět se vám může dokonce i formou snů připomenout nějaký váš neuskutečněný sen. Vzpomenete si na zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch".  Pokud vás zavalí spousta povinností a aktivit, nic nepodceňujte, neb vám vše v budoucích týdnech bude velmi ku prospěchu! V sobotu 1:38 hod vstoupí Luna do vašeho znamení, což u mnohých může vyvolat žárlivost na cokoliv. To samo o sobě vás vybízí k citlivému jednání a opatrnosti, protože vaše neobratnost a prudkost v mezilidských vztazích může také znamenat sklony ke zbytečným a nikam nevedoucím hádkám.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pondělí si sami sobě můžete pokazit nějakou lží a vaše falešná pýcha vám nedovolí přiznat "barvu". Během NOVoluní v úterý se snažte držet zpět, zejména vůči svým nadřízeným. Možná se vám dostane výtky, kterou ale vy nebudete ochotni akceptovat. Pro mnohé Střelce to může znamenat i nepříjemnou změnu ve vztahu ke kařiéře. Skvělým dnem je pro vás čtvrtek. Dá se předjímat nějaká výhodná investice a díky tomu, že se budete snažit získat všechny dostupné informace, hned v počátku anulujete případná rizika. Od pátku budete doslova zářit optimismem, což by mohlo ale snížit vaši ostražitost. Pokud se nebudete zabývat i detaily, můžete ledacos přehlédnout. Proto bude velmi důležité, abyste své závěry, o jejichž správnosti budete přesvědčeni, ještě jednou ověřili.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vaše přílišná opatrnost bude v pondělí vyvolávána strachem, ale nebudete vědět, čeho se vlastně bojíte. Úterý a odpolední NOVoluní nasměruje vaši pozornost k cestování, vzdělávání, u některých také k ezoterice, hermetice. Zejména co se týká přístupu k ezoterním naukám a vaší životní filozofii může nastat naprosto nečekaný obrat. Způsobit ho může např. nějaký váš nadsmyslový zážitek. V druhé polovině týdne budete mít velkou podporu vašeho vládce, a tak se snažte, neb vám bude nahrávat nejen šance jak zvýšit svoje přijmy, ale pro mnohé Kozorohy to znamená i uplatnit svůj talent a zručnost. Během víkendu se nevyhnete setkání, které vám připomenene, že ne všechny vaše "hříšky" z minulosti jsou zapomenuty. Ale ničeho se nelekejte, neb se vám dostane podpory někoho staršího či zkušeného a otevřou se vám virtuální dveře, jak si polepšit v budoucích měsících. 

K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Novoluní u vás může vyvolat nespokojenost a pochybnosti. Zamyslíte se nad zajištěním svého majetku, zda např. pojistky, které máte uzavřeny, dostatečně pokryjí případnou kalamitu. Na stranu druhou je to právě novoluní, které podpoří  nejen vaše plány, ale i  jejich realizaci. Velice vám bude nápomocen spoluvládce vašeho znamení. Dodá vám originální nápady, elán a vitalitu, začnete dychtit po nových informacích. S ničím nespěchejte, podívejte se na věc ze všech stran, jednu si vyberte a té se držte! Úspěch budete mít zejména díky tomu, že se nebudete bát opustit vyšlapané cestičky. V sobotu zbystřete zejména nezadaní, neb náhlé seznámení s nějakou ženou se může proměnit ve velmi romantickou procházku a večeři ve dvou.

L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí dopoledne se dostanete pod tlak a začnete kličkovat, je, možné že něco i zalžete. Tím si ale nepomůžete, neb vaše lež bude příliš průhledná a vy vlastně ani lhát neumíte tak, aby to na vás nikdo nepoznal. Během úterního Novoluní se zamyslíte nad svým partnerstvím. Nemusí se ale jednat pouze o intimní ale i pracovní, něco může vyplout napovrch i okolo smluv a dohod. Vztahy, které navážete - v intimní sféře budou velmi citové, v pracovní sféře - silné a pevné. V každém případě se bude jednat o výrazné partnerství. Ve čtvrtek si kupte los! V pátek se nebojte podepsat smlouvu či dohodu. Během víkendu si určitě přispíte. Do okolí budete vysílat "osobní auru" a lidé na vás budou  velmi pozitivně reagovat. Díky optimistickému nadhledu se asi nevyhnete steskům někoho ze sousedů. Vyslechnete ho i dobře poradíte.