Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. týden 2009

3. 2. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 5. týden od 2. 2. do 8. 2. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do středy 18.2.2009.
V tento den v 13:56 hod vstoupí do znamení Ryb.

Merkur
je ve znamení Kozoroha.
a setrvá zde až do 14.2. kdy v 16:41 hod opět vstoupí do znamení Vodnáře.


Venuše
vstoupí do znamení
Berana
v úterý 3.2.2009 v 5:08 héd
a setrvá zde do 11.4.2009...


Mars
opustí znamení Kozoroha
ve středu 4.2.2009
neb v 16:48 hod vstoupí do znamení
Vodnáře
kde setrvá do 15.3.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počákem týdne se mnohým přihodí něco, co vás přiměje zamyslet se nad svými financemi. Patrně to bude ve spojitosti s vaší kariérou - je tedy možné, že např.zaměstnavatel vám oznámi že musí snížit váš plat, nebo odběratelé zruší objednávky, etc..Velmi vás to rozruší a budete jednat hodně citově. Ale měli by jste jednat naopak racionálně a začít si připravovat"zadní vrátka""!
Ve středu vstoupí váš vládce Mars do znamení Vodnáře. Nedivte se, když se vám začnou honit hlavou přání která jste si v předchozím období nemohli z jakékoliv příčiny splnit. Pokud ve vaší blízkosti kdokoliv začne "spřádat" jakokoliv katastrofické vize, požádáte ho, až si svoje černé myšlenky šel kázat jinam, prostě negativa nebudete chtít poslouchat ! Během víkendu se snažte nehlídat druhé ale sami sebe neb se můžete chovat příkře ba necitelně a je jasné, že to bude mít zpětný účinek - prostě jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Proto si pusu na víkend zamkněte pusu na zámek ať volno netrávíte rozmíškami a naprosto nikam nevedoucími hádkami které si zaviníte vy sami svojí lhostejností k přáním ostatních členů rodiny.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Na velmi nervozní počátek týdne ukazuje Luna ve vašem znamení. Okolnosti které nastanou vás mohou začít tlačit ke změném, což není zrovna vaše oblíbená parketa neb máte rádi klid. Snažte se zejména neoponovat nadřízeným - nebudou v dobrém rozmaru a vy byste se mohli stát terčem něčí nenálady. Planeta energie Mars vstoupí uprostřed týdne do vašeho domu kariéry. Proto si můžete začít pohrávat s myšlenkou, zda by nebylo vhodné na sebe nějak upozornit, protože povýšení znamená i větší plat. Zapomeňte ale na "židli" na které již někdo sedí ! Během víkendu si moc klidu neužijete. Doma si vyřikáte nějaký problém a to uvolní napjatou atmosféru. Na druhou stranu se k vám donese jak někdo vaši rodinu pomlouvá a haní vaši pověst. Nu - asi to bude mít stejný efekt jako když před Býkem někdo zamává červeným praporkem...




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne se budete potýkat se svým podvědomým, strachem z budoucnosti a ve hře bude kariéra, možná i vaše profesní pověst. Nemalujte čerta na zeď - trápit se nudete něčím co si nemůžete ani potvrdit ani vyvrátit ! Uprostřed týdne bude okolo vás najednou tolik příležitostí že si nebudete umět vybrat ! Luna bude od středy do pátečního rána ve vašem znamení takže mlčenlivá jehňátka v žádném případě nebudete - ale rozhodnout byť v banální záležitosti se bude pro vás problém. O víkendových dnech budete nuceni udělat nějaké rozhodnutí, ale radost z toho mít nebudete pražádnou, naopak vás mohou potrápit výčitky svědomí. Někoho v rodině svým rázným krokem potěšíte, ale například pokud žijete společně s rodiči potažmo dříve narozenými, ti asi moc nedšeni nebudou.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nedivte se počátkem týdne své lenosti a pomalejším pohybům. Klidně se občas od někoho nechte popostrčit ! Vše budete sledovat z ptačí perspektivy, prostě si s ničím nebudete lámat hlavu. Dokonce požádá-li vás intimní protějšek či obchodní partner o větší sumu peněz, předáte jim finance s takovou nonšalancí, že zkoprní údivem !
Pocit že se nic neděje vás přivede uprostřed týdne na myšlenku vypnout telefon i počítač a jen tak lelkovat - relaxovat. Troška soukromí a odpočinek vám prospějí, neb si alespoň ujasníte, že vaše ctižádost a honba za penězi vám ubírá protostor pro koníčky, zábavu..
Nepozornost či spěch během víkendových dnů může být příčinou že vás někdo okrade, nebo zapomenete v obchodě peněženku etc..Proto udělejte opatření, abyste finanční ztráty minimalizovali. Mnozí budou nuceni díky nejasnostem okolo příjmů v dalším období vypracovat rozpočet rodiny, a odměnou vám budou kyselé obličeje rodiny !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Jste-li nezadaní, v zaměstnání se může počátkem týdne začít odehrávat něco mezi vámi a kolegou - prostě se zamilujete na pracovišti a dá vám hodně přemáhání nesnažit se být dotyčnému či dotyčné stále nablízku. Pokud jste se v posledních dnech necitili dobře po zdravotní stránce, zaznamenáte obrat, zlepšení !
Uprostřed týdne skloníte hlavu a sami nabídnete spolupráci na nějakém projektu. Vaše pozornost se také obrátí k partnerství - manželství. Váš intimní protějšek vás překvapí nějakou novinkou - ale nelekejte se, udělá vám velkou radost ! Bšhem víkendu se budete dostávat do situací, že ať uděláte jakékoliv rozhodnutí, vždy se najde někdo kdo nebude spokojený a dá vám to najevo dosti nevybíravě. Půjde-li to, zejména v neděli se někam zašijte a nic neřešte - budete mít pokoj !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pořádně se okolo sebe rozhlédněte zkraje týdne neb ve vaší blízkosti se pohybuje člověk, který na vás může nechat oči ! Prostě to vypadá na počátek velmi romantického a vášnivého vztahu, a s dotyčným či dotyčnou budete mít i stejné koníčky, zájmy. Máte-li někde nějaké investice, začnou vám přinášet zisky. Nespokojenost s prostředím v zaměstnání vás přiměje k uprostřed týdne k radikální akci. Začnete uklízet, stěhovat pracovní stůl, prostě uděláte změny tak, abyste se v zaměstnání cítili co nejlépe. Mnozí dokonce nabídnou nadřízeným nějaký zlepšovák jak vylepšit efektivitu práce. Pocit že vás nikdo nemiluje a že nejste nikde výtáni můžete zažívat během víkendu. Navíc se myšlenkama můžete opakovaně vracet k nějakým nepříjemným událostem z minulosti a to vám na náladě taky nepřidá. Řešením je vyrazit ven do přírody, a hlavně sami - to je to co budete potřebovat, trošku soukromí a klid !

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne se velmi často doma pouze otočíte na podpadku a poletíte ven mezi lidi, přátele. Pozvání kolegů ze zaměstnání prostě nepůjde odmítat ! Jako jedno z mála znamení si troufnete v této nelehké době investovat, anebo zprpstřed týdne začnete spřádat plány, kam bude vhodné a bezpečné peníze vložit. Budou to děti nebo váš intimní protějšek kdo vás opakovaně přinutí zvednout se od počítání a vyrazit za zábavou. SWetkání s přáteli během dnů volna u vás může vyvolat rozčarování. Bude vám připadat že se chovají divně, nevstřícně, ba tajemně !  Dokonce můžete v sobě vést polemiku, zda na vás nekujou nějaké pikle ! Tomu se nepoddávejte - vše bude jen o pocitech. Další dny si uvědomíte jak hluboce jste se mýlili.  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Budete-li počátkem týdne cestovat, můžete se zamilovat a vztah bude nejenže plný vášně ale také romantiky. Budete ve velmi robrém rozmaru a tak i jakékoliv ohnivější debaty opustíte dřív než se zvrtnou ve zbytečné názorové rozmíšky. Uprostřed týdne mnozí uspořádáte malou rodinnou sešlost. Uvědomíte si totiž, jak je pro vás důležitá podpora kterou vám vaši bližní poskytují a vy se díky tomu můžete plně věnovat své kariéře. Někteří jedinci se dozvědí novou informaci o svých předcích, svém původu. Pokud se během víkendu dozvíte nějaké nepříjemné info z druhé ruky, nevěnujte tomu pozornost a prostě nic neřešte. Zdrojem informací může být někdo z kolegů, který vám závidí vaše úspěchy anebo konkurence vyzkouší, zda pomluvy vaše pověst ale hlavně vaše psychika ustojí !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne se vám zalíbí nějaká věc, kvůli které začnete obíhat obchody. Jenže uvidíte spoustu dalších věcí které se vám zalíbí a domů se nejednou vrátíte obtěžkáni nákupními taškami, zato vaše konto bude notně tenší ! Rozhodnutí o dalším vzdělávání uděláte mnozí uprostřed týdne z minuty na minutu. Možná vás překvapí, když někdo zazvoní a za dveřmi budou stát vaši sourozenci, příbuzní, zde je i možnost že sousedé. Přijdou vás požádat zda byste v nějaké záležitosti nezastupovali jako mluvčí jejich zájmy. O víkendových dnech můžete i při triviální diskusi narážen na nepochopení, dokonce začne kdosi kritizovat vaše názory. Navíc můtete mít problém s financemi a to může ve vás vyvolat žárlivost. Můžete začít v duchu nevražit na ty kteří mají hezčí auto než vy, o penězích nemluvě..

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne vám zvýší sebevědomí zjištění, že se za vámi na ulici lidé ohlížejí a že k sobě vábíte pohledy opačného pohlaví. Je jasné že se to neobejde bez různých pozvání - ale jak s tím naložíte záleží na vás. Konečná částka vašeho bankovního konta vyloudí úsměv na vaší tváři uprostřed týdne. Pocit finančního bezpečí vám prostě udělá dobře a vy popřemýšlíte, jak svoje zisky zabezpečit proti ztrátám. Jednou z možností která vás napadne bude koupě nějaké nemovitosti.
Ale moc nespěchejte z konečným rozhodnutím, neb nějaký chaos nastane okolo financí, majetku během víkendových dnů. Nebudete si jisti zda máte vkládat energii do jistého obchodu nebo se spoléhat na příjem od někoho (zaměstnavatele, na dotaci...etc...)Možná že vám proběhne i hlavou, že budete muset požádat pro dokončení nějaké aktivity o půjčku, což ale hned v dalším týdnu zavrhnete.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Konstelace počátkem týdne z vás dělají mírně líné jedince...Ale velkou aktivitu začnete vyvíjet v momentě, když se vám někdo zalíbí. A ti co zkraje týdne slaví narozeniny se "musí" smířit s tím, že se jim touha bude pod nohy motat celý následný rok !
Pokud slavíte narozeniny ve čtvrtek, máte před sebou rok ve kterém vám bude naprosto jasné čeho chcete dosáhnout a také si za tím půjdete a to, co si naplánujete, dokážete dotáhnout do konce a nic vás neodradí !
Slavíte-li narozeniny v neděli, máte před sebou 365 dní, kdy občas budete muset krotit sami sebe. Budete totiž oproti jiným rokům trošku agresivnější, ale hlavně vám může scházet zdravá dávka trpělivosti. Na stranu druhou se vždy budete moci spolehnout a opřít o svůj intimní protějšek !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne dostanete pozvání na setkání kde bude větší množství lidí. Pokud nad vámi nezvítězí lenost a vy se odhodláte opustit teplo obýváku, zaujme vás tam osůbka opačného pohlaví a zejména nezadaní mají šanci seznámit se a navázat velmi romantický a sexem jiskřící vztah ! nUprostřed týdne zpomalíte tempo, a zamyslíte se nad předchozími měsící. Uvědomíte si, že jste byli velmi často připodobnitelní k rychlovlaku. Žádný odpočinek, relaxace, naopak práce máte za sebou dosti. A tak si naplánujete menší dovolenou, anebo se rozhodnete uspořádat svoje závazky / povinnosti tak, abyste měli čas občas vyjít ven, do přírody, za zábavou. O víkendových dnech si dávejte pozor na to co konzumujete ! Můžete začít dohánět co jste během týdne zameškali a vzít ledničku útokem, jenže váš žaludek takový nápot neunese, a prvotním projevem bude těžko u žaludku. Ti kteří žijí delší období bez relaxace, odpočinku, budou muset vyhledat i odbornou lékařskou pomoc.