Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční valná hromada 12.1.2018

Dne 12.ledna 2018 v 19 hod se konala v zasedací místnosti hasičské zbrojnice Výroční valná hromada Sboru dobrovolných hasičů Choceň. Přítomno bylo 54 členů sboru a 24 hostů. Mezi hosty nechyběl starosta Okresního sdružení hasičů okresu Ústí nad Orlicí Jan Růžička, předtavitelé Města Choceň v čele se starostou panem Kučerou, tajemníkem panem Adamcem a radním Pardubického kraje Ing. Valtrem a velitel stanice HZS ve Vysokém Mýtě npor. Vincenc. Dále byli přítomni zástupci 9 SDH z okrsku a okolí. Po přivítání, schválení programu schůze a volbě návrhové komise pokračovala valná hromada zprávami o činnosti mladých hasičů, výboru a revizora za rok 2017. Následoval návrh plánu činnosti na rok 2018 a návrh delegátů na valnou hromadu okrsku. Pokračovalo se předáním vyznamenání některým členům sboru:

Za věrnost 10 let - Ehrenbeger Jiří a Janečková Táňa

Za věrnost 40 let - Majznerová Vladimíra

Čestné uznání SDH - Vyčítal Ladislav ml.

Čestné uznání OSH - Hrdinová Veronika a Johanová Renata

Medaile sv.Floriána - Bogapovová Květuše, Fikejzová Anna, Hrušková Marcela,                               Majznerová Vladimíra

Pamětní  odznak k 45.výročí hry Plamen - Křížová Renata a Kubík Jiří ml.

V diskuzi vystoupili všichni zástupci města, HZS a okresního sdružení. S
pozdravnými projevy pak zástupci okolních hasičských sborů.

Závěrem byl přednesen návrh na usnesení z VVH (schválen byl bez připomínek). Všem bylo poděkováno za účast, upozorněno na placení členských příspěvků a popřáno mnoho zdraví v novém roce.

Stav členské základny k 1.1.2018 je 107 členů, z toho 47 mužů, 26 žen a 34 mladých hasičů.

Fotogalerie na rajce.idnes.cz