Jdi na obsah Jdi na menu
 


Životopis:Obrazek

Joanna Noelle Levesque, známá také pod pseudonymem JoJo se narodila v roce 1990 v městěčku Foxboro . Stejně jako její matka Diana Lynn Levesque , už od dvou let učila zpívat . Její máma totiž zpívala v kostelním sboru a Joanna se tak po ní naučila neuvěřitelně vysoké tóny . Později začala pořádat koncerty ve svém pokojíčku a stále čekala na svou šanci . Tu dostala, když si v místních novinách přečetla inzerát na konkurz do televize CBS-TV´s. Svým vystoupením a povahou ihned uchvátila producenty a proto jí vybrala, aby v show vystupovala. Jednou, když vystupovala v show Billa Cosbyho, tak se jí zeptal jestli by nezazpívala něco malého pro lidi ve Faneuil Hall. Odvázala se a zazpívala "Respect" od Arethy Franklin.

A to jí vyneslo ohromující odezvu publika. A pak už přišlo jedno pozvání do nejrůznějších show za druhým. JoJo ale přiznává, že měla ze začátku obavy. V roce 2001 během Gospel festivalu přišel další zlom. Vystoupila totiž sólově, a kromě zpěvu hrála i na trubku. Měla tak velký úspěch, že jí lidé tleskali ve stoje. Matka Whitney Houston jí řekla:"odvedla si kus dobré práce". Když se začala objevovat v televizní show "Americké velmi talentované děti", všiml si JoJo muž v publiku, který se jí představil jako Vincent Herber, producent a vlastník DaFamily Entertainement.

Nějaký čas pro něj zpívala, ale záhy dostala dvě velké nabídky na nahrání desky se společností, pro kterou pracuje například Toni Braxton nebo Aaliyah.