Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 9. 2009

Sestava: Kytka - Polreich, Hospodka, Lébl - J. Benc (46. Krejdl), Klimeš, Šumpich, Harvalík (46. D. Kubát, 75. Rakušan II), P. Benc - Pleskač, Rakušan I.

Branky: Rakušan I, Pleskač
Rozhodčí: Kutil
Diváci: 50


V prvním poločase se hrál neurovnaný fotbal, plný nepřesností a nakopávaných balonů. Hosté se ujali vedení po chybě v obraně - 0:1. Ve 25. minutě vyrovnal Rakušan I po ideální nahrávce Pleskače z křídelního prostoru - 1:1. Před poločasem netakticky vyhodil  Kytka mič na obsazeného Polreicha, který byl zapresován dvěma hráči. Po vybojování míče hosté přenesli hru na neobsazeného hráče, který dostal hosty opět do vedení - 1:2. Poločasovou remízu mohl zachránit Pleskač po nahrávce P. Bence, ale jeho volej šel přesně do míst, kde stál hostující brankář Čapek. Po přestávce přišel domácí celek zcela vyměněn a do soupeře se doslova zakousl. Jenže šance, které po gólu přímo volaly, zůstaly nevyužity. neujala se ani střela Polreicha z 25 m, která mířila od tyče do břevna a ven. Vyrovnání se domácí dočkali v 71. minutě Pleskačem, který zužitkoval dobře zahraný rohový kop - 2:2. Zdálo se, že domácí soupeře dodělají a vstřelí další branku, protože hosty k ničemu nepouštěli a sami byli velice aktivní. Bohužel otřepané nedáš dostaneš platilo i tentokrát v 89. minutě, kdy hosté z brejku strhli vedení na svojí stranu - 2:3.

"V prvním poločase se mi nelíbila hra ani přístup hráčů. Darovali jsme po chybách soupeři dvě branky a sami si téměř nic nevypracovali kromě vyrovnávací branky a voleje Pleskače. Druhý poločas byl už o něčem jiném, vyšla nám střídání, kdy zejména Krejdl hru velice oživil a soupeř se prakticky jen bránil. Bohužel koncovka byla žalostná. Minutu před koncem jsme měli na půlce o hráče méně, tuhle situaci kluci takticky nezvládli, čehož využil zkušený Jiří Polák a přečíslil situaci z 2:2 na 3:2 což vedlo ke třetí brance hostů a k jejich plnému bodovému zisku. Myslím, že za druhý poločas jsme si vítězství zasloužili my. Tentokrát je výsledek pro nás krutý." zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář