Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 10. 2009

Sestava: Kytka - Rakušan III, Rakušan II (60. Pleskač), Hospodka, Lébl (46. J. Benc) - Polreich, Klimeš, Šumpich, Krejdl - P. Benc, Rakušan II (75. D. Kubát).
Rozhodčí: Česal
Diváci: 20

První poločas určitě nenasvědčoval, že by domácí měli utržit debakl. Již v 5. min. zatáhl P. Benc po křídle balon a před brankou našel nádherným centrem Krejdla, který otevřel skóre zápasu - 1:0. Po této brance pohledští hráči vyrovnali hru a v 16. minutě rozhodčí Česal nařídil jasnou penaltu, kdy ve vápně fauloval Petr Rakušan II a Mišta srovnal stav zápasu na - 1:1. Do poločasu se hrál vyrovnaný zápas plný osobních soubojů a také nepřesností. Přesto si dvě slibné šance vytvořili domácí. Nejprve mířil tesně vedle pravé tyčky Šumpich a ve 32. min. ho napodobil Rakušan I. Po přestávce nastoupilo zcela jiné mužstvo domácích. Bělští hráči najednou byli zcela mimo, přestali bojovat a především se nepotkali s balonem a jen celý druhý poločas sledovali jak soupeř hraje fotbal, který druhý poločas nastřílel čtyři btankya utekl až na konečných - 1:5!!!

"Ve druhém poločase hráči vůbec nesplnili, co jsme si o přestávce řekli v kabině. Mužstvo zcela propadlo a stalo se pouhými diváky. Je smutné, že nejvíce propocený dres má čtyřicetiletý Petr Rakušanu oproti mladým, po kterých se dres pomalu nemusí ani prát. V tomto zápase ovšem selhal celý mančaft. Pro mě to byl poslední zápas, rozhodl jsem se své působení v Bělé ukončit. Výsledky se nedostavily, tak to beru na sebe a odcházím. I pro klub je jednoduší vyměnit trenéra než půlku mančaftu. Určitě neodcházím kvůli tomu, že se loď potápí, jak si někdo myslí. To už bych udělal dávno a ne až teď. Kluci prostě potřebují nový impuls a já jim přeji, aby už se jim konečně začalo dařit. Na poslední domácí zápas příští týden se přijdu s klukama a s klubem důstojně rozloučit". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář