Jdi na obsah Jdi na menu

Občanské sdružení pečující o opuštěné kočky nafotilo odvážný kalendář

Občanské sdružení Kočky SOS Hodonín, které se stará o opuštěné kočky v Hodoníně a okolí, bude křtít odvážný eroticky laděný kalendář. Stane se tak 2. září na koncertu kapely známého herce a hudebníka Jana Budaře v Hodoníně.

Sdružení pomáhá opuštěným kočkám již od roku 2005. Za tu dobu se podařilo poskytnout domov necelé tisícovce opuštěných koček. Sdružení se spoléhá na dobrovolné příspěvky soukromých dárců a občasných grantů či sponzorských darů firem. eStránky jsou jednou z nich. Navíc webové stránky sdružení Kočky SOS Hodonín najdete na http://www.kocky-hodonin.estranky.cz.

kocky-cal.jpg

Členky sdružení přemýšlely, jak vylepšit financování jejich činnosti, a nakonec se staly modelkami, spolu s kočkami, pro lehce eroticky laděný kalendář pro rok 2012. Výtěžek z prodeje kalendáře bude použitý na péči o opuštěné kočky, především na provoz depozitů a odchyt, kastraci a krmení venkovních plachých koček.

Patronem a tváří kalendáře je známý herec, moderátor a hudebník Jan Budař, který se focení zúčastnil bez nároku na honorář. Kalendář bude pokřtěn 2. září 2011 na koncertu jeho kapely Eliščin Band v Lázních Hodonín

 

Náhledy fotografií ze složky kockysos

 

Komentáře

  1. Magdalena☺♥ - kitty
    25. 11. 2011 13:18

    haha mecheche)))))))))))))))))))))))))))))********************