Jdi na obsah Jdi na menu

Vylepšené školení vás nenechá v klidu!

Přes léto jsme nelenili, vzali si k srdci všechny připomínky, nové trendy a celé školení jsme trochu osvěžili. Jste připraveni vytvářet úspěšné stránky!? 

kurzy-banner.jpg

 

S eStránkami vytvoří web úplně každý. Kurz je pro toho, kdo chce víc!

Ovládací centrum eStránek spolu s průvodci, nápovědou nebo například technickou podporou jsou nástrojem opravdu pro každého. „Úvodní strana, tady dáme obrázek, kontakt do pravého sloupce. Několik podstránek a nakonec kontaktní formulář, aby nám mohli návštěvníci psát.” Jednoduché. Zkuste to sami.

„Zaregistrovat nové stránky do několika katalogů, ať jsou vidět, napsat o nich známým a kamarádům a počkat na první objednávku.” Chyba!

 

Nečekejte na první objednávku

První objednávka vás nespasí. Čekejte na zával objednávek ze všech stran - zoptimalizujte své stránky tak, aby byly úspěšné. Na našem školení vám poradíme, jak jít štěstí naproti.

V úvodu probereme základy internetu a SEO optimalizace. Poté se naučíme dělat analýzu klíčových slov, návrh struktury stránek a jak psát úspěšné texty. Především se ale naučíme, jak úspěšnost stránek měřit, jak s nimi dále pracovat a vytěžit z nich maximum.

Po obědě se pak vrhneme na vaše dotazy, případně zajdeme v problematice ještě více do hloubky. 

 

Něco o kurzech

  • Kurz v Olomouci začíná v 9 hodin, v Praze a Plzni v 10 
  • Trvá 5 - 6 hodin
  • Místo konání najdete na webu kurzů 
  • Maximální počet přihlášených na jednom kurzu je 5, přičemž každý přihlášený má rezervována 2 místa. Ideální, pokud na stránkách spolupracujete s kamarádem nebo partnerem.
  • Nyní kurz i s obědem zdarma!

 

Přihlašovat se můžete na stránkách kurzy.estranky.cz, kde najdete i další informace.

 

Pokud Vám nějaká informace chybí, neváhejte se ptát v komentářích, případně na mailu petr.d@estranky.cz.
Těším se na vás!