Jdi na obsah Jdi na menu

Přijďte na výstavu časopisu National Geographic

Procházka časem a kontinenty, nedotčenou divočinou i tepoucí civilizací. To vše najdete na stovce velkoformátových snímků, pokud navštívíte Jubilejní výstavu fotografií legendárního měsíčníku National Geographic od 1. do 30. září ve výstavní síni pražského divadla Minor. Výstavu k desátému výročí české edice měsíčníku připravila redakce titulu.

 

ng10.png

 

Ve výběru nejlepších fotografií z desetiletého působení prestižního časopisu National Geographic v České republice a na Slovensku nechybí ani obrazové dokumenty hlavních projektů podporovaných tuzemskou redakcí měsíčníku. Jako dárek k výročí zpřístupnil vydavatel české mutace časopisu výstavu svým příznivcům zcela zdarma! Výstavu najdete ve výstavní síňi divadla Minor na Vodičkově ulici (č. 6) v Praze od 1. do 30. září 2012. Otevřeno bude denně od 10 do 18 hodin.

National Geographic je exkluzivní měsíčník, který přináší strhující pohled do přírodních, technických, kulturních a etnických tajů tohoto světa. Jeho reportáže jsou doprovázeny fotografiemi výjimečné kvality. Časopis vydává společnost Sanoma Media Praha.

kia.png

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář