Jdi na obsah Jdi na menu

Předčasné Vánoce aneb Upgradovali jsme eStránky

To jdete v půlce října do supermarketu pro něco k snědku, balíček toaleťáků a bochník chleba, když v tom hned u vchodu narazíte na obrovskej vánoční strom, zvednete hlavu a baňky, vánoční baňky, ozdoby, Santa Claus, jmelí... Všude!

Jako by supermarkety každý rok soutěžily o to, který bude první. A víte co? Jdeme to zkusit taky!


Po delší době přinášíme snad největší aktualizaci našeho systému

 

Nová administrace vašich stránek

Ovládací centrum stránek prošlo kompletní aktualizací. Kromě moderního vzhledu můžete využít tyto nové funkce:

  • Nový textový editor - úprava obsahu stránek bude jednodušší, rychlejší a intuitivnější. Nový editor jsme vám zapnuli automaticky - má mnohem lepší výstup pro výsledné stránky, což vám stránky nejen zrychlí, ale taky může pomoci v hodnocení vyhledávačů.

    Pokud vám nový editor náhodou nevyhovuje, můžete si v Ovládacím centru vašich stránek editor změnit zpět (NASTAVENÍ - ZÁKLADNÍ - EDITOR)
  • Označování v přehledu fotografií - můžete označit libovolné množství fotek a s nimi pak hromadně pracovat. Konec přesouvání a mazání fotek jedné po druhé!
     
  • Vyhledávání v souborech a obrázcích - hledáte v administraci konkrétní soubor? Už nemusíte listovat desítkami stránek - použijte nové vyhledávání!
     
  • Automatické odhlašování - nic zásadního - na vaše podněty jsme prodloužili dobu pro odhlášení při nečinnosti na jednu hodinu.
     
  • V e-shopu jsme u přehledu produktů přidali hromadné akce - zdražení všech produktů o 20%, skrytí produktů nebo například přidání na úvodní stránku nikdy nebylo jednodušší!
     
  • Řazení produktů na úvodní straně e-shopu - nyní si můžete řadit produkty v novinkách, akčních produktech nebo jinde na úvodní straně jak budete sami chtít
     

Nová administrace eStránek

 

Nová šablona

Asi nejdelší šablona, co se doby její tvorby týče. Nespočet úprav v celém systému eStránek, aby bylo možné ji udělat lepší, než všechny ostatní. Podívejte se a vyzkoušejte ji.

Nová šablona Galaxy

 

Kurzy pro lepší weby

Často nám voláte a píšete, proč právě vaše stránka není na prvním místě na Googlu že máte málo návštěvníků stránek nebo že v e-shopu nikdo nic nenakupuje. Zapněte to SEO. Na leden jsme pro vás připravili 4 školení - v Praze, Brně, Olomouci a Ostravě, kde se spolu naučíme nakopnout stránky na lepší časy. Více na kurzy.estranky.cz!

blog-kurzy.jpg

 

Soutěž o nejdřívější Vánoce jsme v silné konkurenci supermarketů sice nevyhráli, pevně ale věříme, že jsme vám udělali radost. A to nás baví!