Jdi na obsah Jdi na menu

Titulka eStránky.cz v novém

Už jste viděli novou podobu naší titulní stránky www.estranky.cz? Jen se podívejte. Titulka je žhavou novinkou. Spustili jsme ji právě dnes, po několika týdnech opravdu intenzivní práce celého estránkového týmu.

A jak se nová titulka vyvíjela? Nová homepage prošla celkem šesti vývojovými verzemi. Kromě různých variant připadaly v úvahu dokonce dvě úplně jiné podoby. Uvažovali jsme také o rozlišení 1024x768 pixelů, ale jako konečné a nejlepší řešení se ukázala možnost tzv. "faceliftu" dnes už bývalé titulky. Nový design jsme tedy nasadili na stávající HTML a to především z časových důvodů. Šlo tím pádem z velké části hlavně o CSS stylování.

Změnou grafiky jsme nechtěli naše uživatele ani návštěvníky www.estranky.cz uvést v údiv nebo zmatek, naším cílem bylo ukázat trochu jiný, lepší design. Grafický styl jsme inovovali i mírnou změnou typografie. Původní font Georgia pro nadpisy jsme zaměnili za Arial, pro menší nadpisy (Prihlaseni, Aktuality) jsme zvolili "náš" font Trebuchet MS.

Novou titulku jsme vytvářeli také ve snaze mírně snížit prioritu katalogu. Naší vizí bylo upravit katalog tak, aby "nenabourával" celkový prostor homepage, aby jasnými vizuálními prioritami byl výběr ukázek prostřednictvím panáčků, video o službě eStránky.cz a pochopitelně i důvody, proč mít vlastní eStránky.

Drobné úpravy se nevyhnuly ani logu služby. Logo je nyní plastičtější a modernější. Pro potřeby titulky jsme ho také zmenšili. Důležití jsou pro eStránky.cz přece uživatelé a ne obrovské logo.

Věříme, že vás osloví nejen celkové řešení, ale také jednotlivé nové prvky. Ať už to bude třeba panáček s čepicí nebo naše video.

 

Komentáře

  1. Viky - Jak
    22. 4. 2008 16:27

    Prosím za radu jek dát nové návrhy na už hotové stránky??

  2. Luděk | eStránky.cz - Re: názor
    21. 4. 2008 16:14

    Verčo, pokud máte placený program tak máte k dispozici všechny designy od Stylu A až po Styl J ;)

    V ukázkách stránek jsou vlastně "jen" nové motivy (loga) nasazené dle témat do různých struktur stránek. Tato loga postupně nahráváme do administrace. Takže moc nerozumím Vašemu názoru ;)

  3. crazyJohanna - souhlas
    21. 4. 2008 12:48

    To jo máte pravdu. Ty nový návrhy jsou krásný ale štve mě že to nejde předělat i těm co už ty stránky mají. Mě se teda nový stránky dělat nechtěj. Snad to nějak ty lidičky vyřešej.

  4. verča - názor
    21. 4. 2008 11:36

    Já placené mám a taky si nemůžu nastavit nový design!A při tom bych to moc uvítala,jelikož nynější nabídka stojí za nic...

  5. Chucky - Post Sciprum:
    19. 4. 2008 16:30

    Ze dnes!!!!!Už dri dni ste to spustili,lebo tu máte také komentáre z 16.04.!!!!

  6. Chucky - No fakt
    19. 4. 2008 16:26

    Súhlasím,ale mna tie nové návrhy aš tak nenatchli.Niektoré sa dajú no...To je jedno ymena je život malo by sa to sprístupnit aj zaregistrovaním

  7. Michal - Design
    17. 4. 2008 16:48

    Ty nové designi se mi moc líbí jenom mě vadí že si to nemůžou nastavit i ty lidé kteří už mají své stránky zaregistrované já se budu těšit až tuto věc vyřešíte věřtemi někteří lidé si to přejí taky.At se daří to zpravit moc rád bych si totiž nastavil ten sportovní vzhled a také se mi nechce dělat stránky nové ale když mi nic jiného nezbyde tak si budu muset udělat stránky nové.

  8. Ludva - desing
    17. 4. 2008 14:57

    Půjdou nastavit nový desing i pro již dříve zaregistrované uživatele????

  9. Lenka - eStránky
    16. 4. 2008 22:32

    Jsou kvalitní službou zákazníkům, v jednoduché a snadné tvorbě web.stránek. Přeji celému týmu, mnoho dobrých nápadů a spokojených zákazníků. Jednoduše - Supr!

  10. SliP - design
    16. 4. 2008 17:11

    Ty novy designy jsou good ale je blby ze si je nemuzou nastavit i ti kteri uz maj web zaregistrovanej driv

  11. Alisha - vzhledy
    16. 4. 2008 16:23

    Ty nový návrhy jsou fakt pěkný, ale nechápu, proč je nemůžou mít i ti, kteří nemají placený tarif :( ! . Aspon mě teda nejdou.