Kebab ze skopového masa
20. 4. 2007
600 g skopového masa
2 velké cibule
3 lžíce nakrájené máty
1 lžíce citonové št'ávy
2 lžíce oleje
pepř
sůl
Postup :
Maso naklepeme a nakrájíme na kousky silné jako prst . Promícháme je a jemně nakrájenou cibulí , mátou , citronovou št'ávou , olejem , solí a pepřem a necháme v chladnu několik hodin odležet . Na jehlách , na dřevěném uhlí nebo na grilu je opekáme 15 minut .
2 velké cibule
3 lžíce nakrájené máty
1 lžíce citonové št'ávy
2 lžíce oleje
pepř
sůl
Postup :
Maso naklepeme a nakrájíme na kousky silné jako prst . Promícháme je a jemně nakrájenou cibulí , mátou , citronovou št'ávou , olejem , solí a pepřem a necháme v chladnu několik hodin odležet . Na jehlách , na dřevěném uhlí nebo na grilu je opekáme 15 minut .