Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak se cvičí Aerobik ve Střílkách 2013

 

Aerobik je kondiční cvičení při hudbě, které je zaměřené na rozvoj oběhové soustavy a na zvýšení úrovně vytrvalosti a výkonnosti. Jak už samotný název napovídá, jedná se o aerobní formu cvičení, kdy je cvičení vykonáváno středně vysokou intenzitou (tedy bez vzniku kyslíkového dluhu).

Existuje celá řada druhů aerobiku, pro všechny je ale společný základ. Skupinku cvičenců řídí instruktor, který jim předcvičuje choreografii a měl by také radit, jak správně provádět cviky.

Jak se cvičí aerobik ve Střílkách

Již od roku 2004 se ve Střílkách pravidelně ženy scházejí, aby si daly pořádně do těla. Aerobik ve Střílkách je určen pro všechny věkové kategorie a je zaměřený na hubnutí a tvarování postavy.

V první části hodiny je nutné nejprve se zahřát a protáhnout, pak se cvičí choreografie (tzv. blok aerobního cvičení) nebo se již přidá mírná posilovací část s pomůckami, popřípadě se pracuje s váhou vlastního těla. V druhé polovině hodiny následuje opět aerobní blok a na závěr strečink. Hodina aerobiku trvá 60 minut.

Druhy aerobiku, které se ve Střílkách cvičí:

Low impact aerobik XL – aerobik bez poskoků pro lidi s nadváhou či dříve narozené

Bodystyling aerobik – s využítím pomůcek

Dance aerobik

Step aerobik – aerobik na bedýnkách

Kick-box aerobik – kombinuje prvky kick-boxu a aerobiku

Kalanetika – aerobní posilování

Zdravotní aerobik a strečink – jednoduché protahovací a relaxační cvičení, cvičení inspirované jógou.

Na co je aerobik dobrý

Pokud cvičíte aerobik pravidelně, pomůže vám zpevnit svaly a zhubnout, případně si udržet stabilní váhu. Aerobik má pozitivní vliv na funkci pohybového ústrojí a příznivě ovlivňuje také nervovou soustavu.

Individuální koučing a hubnutí s pravidelným cvičením aerobiku ve Střílkách

K pravidelnému cvičení mají možnost ženy také využít služby kouče, který je provází tak, aby cvičily v optimálním rozmezí tepové frekvence, aby efektivně tvarovaly postavu a hubly rychle a účinně. V neposlední řadě mají možnost využít poradenství alternativní medicíny jak pro zlepšení svého zdraví a imunity, tak pro zvýšení psychické i emoční odolnosti.

Ceník:

Hodina aerobiku ve Střílkách: 50,-Kč/zvýhodněné vstupné 40,-Kč

Koučink při hubnutí: 4 800,-Kč/3 měsíce

(cena zahrnuje: potravinové doplňky, diagnostické pomůcky, výživnou stravu na 3 měsíce 1x a 2x denně v podobě koktejlů a polévek, čaj na podporu metabolismu, informační materiály, poradenství zdarma a další výhody).