Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teambuilding 2008

12. 12. 2008

I v roce 2008 nám bylo naším úžasným zaměstnavatelem přáno, abychom spolu takhle v kruhu finančním strávili pracovní čas jinde než v kanceláři. Tentokrát tím vyvoleným místem byl penzion Dřevona v Jizerských horách. Než jsme k němu ale dorazili, udělali jsme přestávku ve sklárnách, kde jsme si mohli vyzkoušet navlékání korálků a ocenit práci zlatých českých ručiček, které doufejme, ani světová krize neohrozí... Navečer 10. 12. jsme se ocitli v místě, kde jsme strávili dvě následující (pro některé z nás - dlouhé) noci plné vzrušení a tance. Někteří se ale museli šetřit, páč 11. je čekal náročný terén běžkařských cestiček. Pro jednu z nás - Marušku, to byla dokonce velká premiéra, vůbec poprvé stála na těch dvou tenkých prknách a celkem se dá říct, že to i ustála, i když se asi po těch osmi pádech a naraženém koleni mohlo zdát něco jiného. Mimochodem, aby to někoho nemátlo, mezi tzv. "padače" se zařadili i Jarda s Kamčou... Neběžkaři se šli projít nebo hráli pinec, šipky, biliár, prostě využili vše, co jim areál penzionu nabídl k dispozici. Večer se popilo, zahráli se mafiáni, proběhla ochutnávka vína i Ježíšek - Maruška Plchotová (aneb velká šéfová) dorazil, takže všichni jsme odjížděli se zážitky, na které jistě hnedtak nezapomenem. Všem orgánizátorům patří velký DÍK a my se těšíme na další teambuilding...

PS: podělte se o své příhody v Komentáři!

 

Náhledy fotografií ze složky Teambuilding v Jizerkách

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pády 3

Maruška,15. 1. 2009 19:50

Děkuji Jardovi za velmi zajímavý příspěvek a dovoluji si poznamenat pár slov. Vidím, že si taktéž jako kolektiv běžkařů 1. várky Jarda vyzkoušel, jak chutná zasněžený asfalt v Jizerkách. Nikdy jsem netušila, že má první zkušenost s běžkama proběhne mezi auty, před kterýma budu preventivně skákat do závějí sněhu, abych vyvázla bez větší újmy než je prkotina s kolenem. I tak ale věřím, že příště budu v takové kondičce, před kterou i pánové Řezáč s Šímou smeknou a žádný automobil či jiný motorový povoz mě nebude mít šanci předejet. :)

pády 2

jarda,13. 1. 2009 23:12

po přečtení musím konstatovat, že kolegyně se zřejmě tvářily a nikoliv tvářili:-(

pády

jarda,13. 1. 2009 23:11

ohrazuji se proti zařazení mezi "padavky nebo padače". Na svém soukromém výletě na běžkách mne sice při kochání se krásnou přírodou Jizerských hor poněkud zmátlo (resp. podrazilo nohy), že lyžařská stezka byla vyjeta až na asfalt (a nikoliv na led, jak se původně zdálo:-), ale tyto 2 mé lyžařské pády (které neměli žádné následky) jsou nic v porování s kolegyněmi, které se druhý den tvářili, že nemohou chodit, neb mají naražená kolena:-) atd.