Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

p6024751c.jpg

 

   Dobrý den, jmenuji se Eva Holakovská (roz. Hrubá) a v následujících řádcích vám napíši něco málo o sobě a mém kosmetickém studiu. 

  Po absolvování maturitní zkoušky na gymnáziu jsem v roce 1990 - 1991 vystudovala Střední specializační a vyšší odbornou školu životního stylu - obor kosmetika. Toto studium jsem opět ukončila maturitní zkouškou z odborných předmětů.

   V letech 1991 - 2017 jsem absolvovala různé odborné semináře a specializační a rekvalifikační kurzy rozšiřující znalosti v oboru kosmetiky, zdravovědy, péče o tělo a péče o ruce a nehty.

   Od roku 1991 jsem začala pracovat v oboru kosmetických služeb jako soukromá podnikatelka a v roce 1992 jsem založila svůj první kosmetický salon v Praze 3, kde jsem poskytovala služby 12 let, dokud neskončila nájemní smlouva na nebytový prostor .

   Po kratší pauze, v podobě mateřské a rodičovské "dovolené", jsem v červnu 2007 otevřela novou provozovnu v přízemí našeho rodinného domu v Praze 9 - Újezdu na Lesy, Bělušické ul. 1723.

   V oboru kosmetiky, regenerace a péče o tělo a ruce pracuji již více než 34 let a troufám si tvrdit, že mé znalosti, dovednosti a bohaté zkušenosti v poskytování kosmetických a regeneračních služeb a v péči o zákazníka, jsou více než dostačující. To doufám posoudíte a pocítíte sami na sobě.
 
Eva Holakovská - Hrubá