Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

OSTAR

 

Elektrolifting obličeje

  

  Ošetření obličeje metodou elektroliftingu má svůj původ v USA. S příchodem do Evropy byla metoda dále rozvedena a dnes jde o jednu ze standartních elektro-masážních technik, které se používají při kosmetickém ošetřování pleti obličeje.

  Elektrolifting je kombinovaná metoda stimulace obličejových svalů a tkání vhodně volenými elektrickými impulsy. V podstatě jde o kombinaci lymfodrenáže, aktivace tvorby buněk a látkové výměny pleti. Dochází ke zlepšení látkové výměny, výživné látky lépe pronikají do spodních vrstev pokožky, zlepší se prokrvení a odplaví se odpadní látky. Při elektroliftingu dochází ke znatelnému zlepšení kvality a struktury pleti a ke zpevnění ochablých obličejových partií.

 

Obrazek

 

  Elektrolifting lze aplikovat dvěma způsoby:

1. Jednorázově nebo jednu až dvě procedury za sebou obden. – Dochází k výraznému, ale krátkodobému zlepšení. ( Tato metoda je použitelná např. tehdy, chcete-li vypadat lépe při nějaké společenské události. V tomto případě doporučujeme aplikovat ošetření asi 1 až 2 dny před očekávanou událostí spolu s běžným kosmetickým ošetřením.

2. Aplikace série 10 až 20 procedur asi 2-3x týdně. Touto aplikací stimulujeme pleť, aby se začala sama regenerovat, nebo-li zlepšujeme regenerační pochody, které se stářím, stresem a okolními vlivy zpomalují.

  Podle stavu pleti, stáří a vnějších vlivů doporučujeme opakovat proceduru vždy po třech až sedmi měsících. Výsledky také závisí na souběžné i následné péči o pleť. Doporučujeme vždy po aplikaci 3 ošetření elektroliftingu udělat běžné regenerační kosmetické ošetření.

  Kontraindikace: Angina pectoris, čerstvý srdeční infarkt (do 12 měsíců), kardiostimulátor, onkologické onemocnění, implantáty ( do 12 měsíců), kožní onemocnění, těhotenství, kontaktní čočky ( nutno před ošetřením vyjmout).

 

Obrazek

 

 Toto ošetření provádíme na přístroji vysoké kvality a technologie španělské firmy RÖSS.

Délka 1 aplikace je cca 60 min.

Cena:  1000,- Kč při jednorázové aplikaci ( v ceně je odlíčení, přístrojové ošetření, pleťová maska, úprava pleti)

             900,- Kč za každé ošetření - při zaplacení celé kúry předem ( tj. min 10 aplikací), tj. sleva 10%

 

 

 

ZPĚT