Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor s Emmou

Emmo, Daniel /herec Harryho Pottera/ se nám přiznal, že je své roli /Harry Potter/ velmi . Jak je to s tebou?
- Určitě nejsem šprtka jako Hermiona!! Pravda, že by mi prospělo kdybych se učila trochu víc ale určitě se nikdy nebudu učit něco, co nikdy v životě nebudu potřebovat!

Počkej, líbí se ti Hermiona jako role?!
- Jasně, že jo!! Hlavně ve třetím díle! V prvním a druhém díle Hermiona trpí kvůli tomu, že je z mudlovské rodiny ale teď mu klidně (a s chutí) dá facku! To je ona! ;)

V prvních dvou dílech jste na sobě měli pořád hábity.. a teď?
- ... a teď je to ráj! Na začátku filmu jsme je měli mít na sobě ale pak nám došlo, že v nich nemůžeme utíkat ani deset metrů abychom nespadli.. a tak jsme řekli:"jsme teenageri a všechny role taky, pojďmě se tak oblíct!" a bylo to :) je to pohodlnější.. rozhodně

Jak se oblékáš v reálu?
- Vlastně to co skoro všichni.. jeansy a tričko, jedině když, jsou premiéry nebo jiné veřejné akce oblíknu si něco víc elegatnějího.. Mám ráda módu ale nikdy jí nedovolím aby mi diktovala co si mám obléct!

Důležitá otázka: klukům ses zalíbila.. zalíbil se taky tobě někdo?
- Jo, a jak! Jenom, že je tak trochu.. zabranej ;) Seznámila jsem se s nejúasnějím, nejsympatičtějším chlapem na světě! A jeho žena se jmenuje Jennifer Aniston.. Brat Pitt, ten je zákon!

škoda, že nemůže hrát Viktora Kruma ;)
- No jo, těžko by se mu hrál 15-letý kluk.. ale není ani špatnej ten kluk co ho vybrali pro roli VK..

Počkej, počkej.. V tajemné komnatě jsme si všimli nějakého jiskření mezi Hermionou a Ronem. Bude mezi váma něco?
- Mě se neptejte! To se zeptejte Rowling ;), ale také si myslím, že by oni byli dobrej pár

A co budeš dělat po dokončení HP?
- Hrát v divadle, tancovat, natáčet, tancovat.. existuje tolik věcí které se dají dělat před kamerou a před reflektory! Kde v každém případě chci zůstat..!

Neni tomu tak dlouho, co se stala slavnou diky filmum o Harry Potterovi. Ve svych patnacti letech se stala Emma Watson opravdovou divkou. Ale mit rande je pro ni stale jeste tezke.

O: Co se stane ve ctvrtem filmu s tvou postavou Hermiony?
E: Najde si pritele a Harry a Ron z toho budou v soku. Zvlaste pak pro Rona. Nikdy si neuvedomil, ze je Hermiona devce a je pro nej velice tezke, kdyz se Hermione dostava pozornosti od jineho chlapce. A jeste k tomu kdyz ten kluk, co s nim jde Hermiona na ples, je jeho vzorem, ma ho za hrdinu.

O: Museli jste brat lekce tance kvuli scenam z plesu. Jake to bylo?
E: Velice zabavne, protoze klukom to opravdu neslo. Tohle je prvni HP film, kde se o sebe holky a kluci poprve projevuji zajem. Casto to vede k trapnym situacim a to je patrne hlavne v tanecnich scenach. Vsechna devcata byla nadsena z toho, ze se budem ucit, jak se spravne hybat, ale kluci si jen pomysleli: "Opravdu po me nechtejte, abych sel na tanecni parket"

O: A to ty? Byl pro tebe tanec tezky?
E: Ano, trochu me to zklamalo. Vlastne jsme se museli ucit velice obtizny vacik, ale rezisser nastesti nechtel, aby byl nas vykon profesionalni. Chtel, aby byly videt nase nemotorne pohyby.

O: Je pro tebe lehci mit rande ted, kdyz jsi slavna?
E: Vlastne ne, porad je to tezke. Jsem jen obycejna pubertacka, ktera nevi, jak mluvit s klukama. A nemyslim si, ze je rodil v tom, jestli jste slavni nebo ne.

O: Mas kluka?
E: Nemela jsem na to vubec cas. Filmuji jedenact mesicu v roce a kdyz mam volno, chci byt s prateli a s rodinou. Take musim delat domaci ukoly...

O: Vzdyt muzes mit skveleho kluka z nataceni, napriklad Daniela...
E: Ale vubec ne, Dan je JEN kamarad. Kolovali drby, kde se o nas dvou psalo, ale my se tomu jen smali. Lide pisou spoustu divnych veci. Na zacatku jsem cetla kazde slovo a byla jsem hrozne nastvana. ale ted vim, ze je lepsi zpusob: Smat se tomu!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hermiona

(Dorotka Pávová, 1. 5. 2010 18:31)

Kdybych si mohla vybrat roly, tak bych chtěla být Hermionou.
Je mi simpatická.