Želejuve - Muži A - Nové Syrovice - Želetava A 0:5
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové Syrovice - Želetava A 0:5

17. 6. 2008

NOVÉ SYROVICE – ŽELETAVA „A“

0:5 (0:2)

 

 K dalšímu utkání III. třídy jsme zajížděli do Nových Syrovic, kde jsme nastoupili v tomto složení: VESELÝ M. – VYSKOT O., DOHNAL R., CHALUPA M., MASTNÝ T. – KOUNEK S., STEHLÍK M., ČURDA M., JIČÍNSKÝ D. – PAVELA M., VRBKA M. Na střídání byli připraveni: DANIEL Z., TOMÁNEK M., NOVÁK V., DOHNAL T.

 Na velmi tvrdém a nekvalitním hřišti to byl zpočátku více boj než fotbal a domácí zvyklí na tento terén s námi drželi krok. V 8. min. zahráváme trestný kop a M. PAVELA těsně přestřeluje branku. Ve 12. min. zahrává trestný kop D. JIČÍNSKÝ, ale gólman jeho střelu kryje. V 19. min. střílí M. PAVELA a domácí brankář jeho pokus zneškodní. Ve 25. min. se osmělují domácí a zakončují mimo naši branku. Ve 26. min. dobrá kombinace M. VRBKA – M. STEHLÍK, který těsně míjí domácí branku. Ve 28. min. zakončují domácí opět nad. Ve 29. min. postupuje sám na branku M. PAVELA, svoji šanci zahazuje a dostává žlutou kartu za filmování. Čas utíká, ale musíme být trpěliví a ve 33. min. se dočkáme. Rohový kop zahrává D. JIČÍNSKÝ, na malém vápně u přední tyče jde do souboje M. VRBKA a vedeme 1:0! Ve 40. min. zahráváme další rohový kop, tentokráte bez využití. Ve 41. min. střílí nad domácí branku M. CHALUPA. Ve 43. min. nám všem zatrnulo, když domácí těsně míjí naši branku. Ve 45. min. je nám ale opět veselo, když M. ČURDA vybojuje balón, následuje střela velkého vápna a důležitý gól do šatny – vedeme 2:0! V kabině panuje dobrá a bojovná nálada. Víme, že nás čeká ještě boj, ale vše máme ve svých rukou, zvláště když ve 48. min. přichází pěkná kombinační akce po ose M. PAVELA, M. ČURDA., M. VRBKA, který zakončuje do prázdné branky a vedeme 3:0! V 51. min. inkasují domácí žlutou kartu. V 63. min. dobře střílí S. KOUNEK, ale domácí gólman si s jeho ranou poradí. V 66. min. poprvé střídáme a místo M. PAVELY přichází na hřiště T. DOHNAL. V 72. min. najde T. DOHNAL v šestnáctce D. JIČÍNSKÉHO, který zakončuje opět do prázdné branky a vedeme 4:0. V 73. min. se situace obrací, D. JIČÍNSKÝ centruje z levé strany a nachází T. DOHNALA, který pohotově zakončuje, ale domácí gólman reflexivně vyráží na rohový kop. V 75. min. v šanci opět T. DOHNAL, ale tentokráte zakončuje nad domácí branku. V 76. min. opět střídáme, hřiště opouští M. ČURDA a na jeho místo nastupuje Z. DANIEL. V 80. min. střídáme naposledy, hřiště opouští R. DOHNAL a do hry jde prezident V. NOVÁK. V 81. min. zahrává D. JIČÍNSKÝ trestný kop, nachází zase v šestnáctce M. STEHLÍKA, který hlavičkou zakončuje – vedeme 5:0! V 84. min. zahrávají domácí rohový kop jež s problémy ubráníme na brankové čáře odvrací M. VRBKA, následuje střela do břevna a další střelu vytěsní na roh M. VESELÝ. V 85. min. trestný kop domácích do naší zdi. V 86. min. domácí v další šanci, ale gólman M. VESELÝ se obětavě vrhá pod nohy a příležitost likviduje. Utkání končí naším vítězstvím 5:0 a tento výsledek je na špatném terénu zlatý!!!

 Závěrem opět děkuji svým hráčům za vítězství, ke kterému nás dovedl trpělivý a odpovědný výkon. Děkuji opět želetavským fanouškům, kteří nás opět přijeli v hojném počtu povzbudit. Mor. Budějovice porazili Litohoř 3:0 a ovšem rozhodne poslední kolo, ve kterém přivítáme v sobotu 21. 6. 2008 v 16:30 hod. TŘEBELOVICE. V případě vítězství jsme v okresním přeboru a proto žádám želetavské fanoušky aby nás přišli povzbudit a vytvořit to pravé domácí prostředí. 

 Z. DANIEL