Želejuve - Muži A - NÁMĚŠŤ – VÍCENICE B – ŽELETAVA A 5:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁMĚŠŤ – VÍCENICE B – ŽELETAVA A 5:1

23. 9. 2008

NÁMĚŠŤ – VÍCENICE B – ŽELETAVA A

5:1 (4:1)

 

 

            K dalšímu mistrovskému utkání II. třídy mužů jsme zajížděli do Vířenic a nastoupili v této sestavě: VESELÝ M. – MASTNÝ T., DOHNAL R., CHALUPA M., KASÁČEK K. – KOUNEK S., STEHLÍK M., KASÁČEK D., JIČÍNSKÝ D. – ONDRÁČEK M., DANIEL Z. Na střídání připraveni: TOMÁNEK M., VRBKA M., ONDRÁČEK P., NOVÁK V. Hrálo se na výborně připraveném hřišti a hlavním rozhodčím byl p. SEDLÁČEK.

¨           Do utkání jsme vstupovali s nadějí a přáním v bodový zisk, který potřebujeme jako sůl, ale stačily tři rychlé a skoro na vlas stejné brejky domácích (ve 3., 9., 12. min.) a prohráváme 3:0!!! Od této chvíle bylo o osudu utkání rozhodnuto. V 15. min. zahazují domácí rohový kop. Ve 20. min. se poprvé dostáváme k ohrožení domácí branky, ale D. JIČÍNSKÝ střílí nad. Ve 21. min. zakončuje hodně mimo M. ONDRÁČEK. Ve 23. min. dalekonosná střela domácích, kterou M. VESELÝ s problémy vyráží na tyč. Ve 24. min. přichází závar před domácí brankou, bohužel brankově nevyužit. Ve 27. min. střílí z dálky D. KASÁČEK a domácí gólman gól chytá. Ve 33. min ubráníme rohový kop domácích a ve 35. min. přichází střela domácích nad naši branku. Ve 36. min. předvede dobrý zákrok M. VESELÝ, bohužel zcela nekrytý domácí hráč zvyšuje na 4:0. Ve 40. min. se do brejku dostává Z. DANIEL, ale ve vyložené šanci zakončuje těsně nad branku domácích. Ve 41. min. střílí M. STEHLÍK, gólman jeho střelu vyráží, následuje dorážka M. ONDRÁČKA a nekrytý Z. DANIEL doklepává do sítě – snižujeme na 4:1. Ve 43. min. zakončují domácí nad naši branku a ve 45. min. přestřeluje M. STEHLÍK. V 51. min. po rohovém kopu domácích přichází dobrá střela a M. VESELÝ jí bravurně likviduje. V 57. min. ze hřiště odchází Z. DANIEL a jeho místo zaujímá M. VRBKA. V 60. min. zakončuje mimo M. STEHLÍK. V 65. min. opět střídáme, do hry přichází P. ONDRÁČEK a dolů jde S. KOUNEK. V 67. min. střela domácích nad naši branku. V 68. min. zahráváme rohový kop bez využití. V 69. min. naposledy střídáme, dolů R. DOHNAL a na hřiště V. NOVÁK. V 71. min. výborný zákrok M. VESELÉHO. V 72. min. dobrá akce D. JIČÍNSKÝ – M. ONDRÁČEK následuje roh bez využití. V 73. min. odvrátíme 2 rohy domácích. V 76. min. střela domácích nad branku. V 86. min. samostatná akce domácích a prohráváme 5:1. V 88. min. střílí D. JIČÍNSKÝ, gólman vyráží na břevno. V 90. min střílí nad branku M. CHALUPA.

            Utkání jsme prohráli rozdílem třídy a nutno říci, že každý získaný bod v této soutěži bude pro nás zlatý. Další příležitost nějaké body získat budeme mít v sobotu 27. 9. 2008 kdy v 15. 30 hod. hostíme Chlístov. Doufám, že vyjde počasí aby nás mohlo přijít povzbudit co nejvíce fanoušků. Jejich podporu budeme určitě potřebovat a věřme, že se nám podaří zvítězit.