Želejuve - Muži B - Želetava B - Lesonice B 3:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B - Lesonice B 3:1

8. 10. 2007

Ve svém druhém domácím utkání ve IV. třídě okresních fotbalových soutěží přivítala naše rezerva poslední tým v tabulce – Lesonice B. Do utkání jsme nastoupili svižně, protože každý jiný výsledek než výhru domácích bychom považovali za neúspěch. Skóre otevřel po půl hodině hry M. Vrbka krásnou střelou z přímého kopu. Hosté bohužel ještě v první půli vyrovnali po ukázkově zahraném nepřímém kopu z hranice „šestnáctky“.

Druhý poločas se od počátku odehrával v režii domácích, kteří Lesonice kombinačně přehrávali. Rozdílový gól vstřelil v 58. minutě M. Pavela hlavou. Tentýž hráč si připsal druhý brankový zápis v utkání o 15 minut později – opět se prosadil v hlavičkovém souboji. Přišly i další šance, ale zbrklost a nezkušenost mladých hráčů zapříčinila to, že nebyly využity. V poslední čtvrthodině nám již docházely síly, čehož se soupeř snažil využít. Ale i Lesoničtí své šance spalovali a Želetava mohla slavit.

Poděkování patří nejen hráčům za předvedený výkon, ale i těm, co se podíleli na práci pořadatelské služby. Zvláštní uznání zaslouží amatérští pomezní rozhodčí – David Jičínský a Miloš Veselý.

Želetavská sestava: Tománek Marek (55. Veselý Michal) – Dostál Jiří, Vyskot Ondřej, Křivan Milan, Hybner Michal (46. Kos Zdeněk) – Hybner David, Vrbka Martin, Ondráček Martin, Daniel Zdeněk – Pavela Michal, Dohnal Tomáš (80. Vídenský Lukáš)

Příští utkání sehraje Želetava B v Předíně v neděli 14.10., 15:00 hod.