Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kometa v plné přípravě, hlásit se bude i Kostourek

3. 5. 2008

ObrazekPrvoligová sezóna 2007/2008 je již minulostí, a tak se vše soustřeďuje na přípravu pro nadcházející ročník. Výjimkou není ani brněnská Kometa. Realizační tým zahájil letní soustředění už v pondělí 28 dubna. K dispozici jsou i dvě nové tváře Bakrlík a Haluza. Brzy by se měl k mužstvu připojit i Milan Kostourek, zatím největší ryba v síti semifinalisty play off.

 

 

Kostourek byl nejproduktivnějším hráčem uplynulé sezóny, ale nedohodl se s chomutovským klubem na nové smlouvě, a tak se nabídl konkurenci. Po půl roce tak následuje trenéra Vladimíra Kýhose, jenž rovněž přišel do Brna z Chomutova. V nejbližší době by měl pětadvacetiletý kanonýr podepsat smlouvu.

 

S mužstvem do přípravy vyrazilo i duo Tomáš Vincour - Petr Obdržálek. Zatímco prvně jmenovaný se po přípravě vrací zpět do Kanady, tak Obdržálek bude bojovat o místo v sestavě. Klub si pojistil služby další trojice hráčů. V týmu zůstanou brankář Kamil Jarina, obránce Tomáš Protivný a forvard Roman Vondráček. Poslední dva zmínění klubu vypomáhali z pražské Sparty, avšak nyní začnou ezónu přímo v Brně. Naopak kabinu opouští Rostislav Malena, jenž se vrací do Dukly Jihlava a Patrik Moskal, jenž kývl na nabídku Hradce Králové. Zároveň se stále spekuluje o příchodu budějovického Brabence, ale oficiální informace zatím odtajněna nebyla.

 

Zvláštním rébusem je pro vedení klubu Luboš Rob. Osmatřicetiletý veterán vyfasoval od disciplinární komise šestiměsíční zákaz činnosti za užívání  efedrinu, tedy zakázané látky. Zkušený útočník ale nesmí nastoupit do žádných utkání, a tak se mu individuální plán komplikuje. Otázkou zůstává, zda-li právě bude moct v moravském celku nadále působit. 

 

zdroj: hc-kometa.cz, foto: Michal Eger

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Na té fotce není Kostourek

Desmond,11. 8. 2008 15:11

Takový menší detail na té fotce není Milan Kostourek ale Roman Vondráček

Pomoc

Michal,3. 5. 2008 17:55

Prosim tě moc bych chtěl od tebe pomoc jak si udělal napoř.jak ctady máš ten Tipsport Cup a jak to máš roztřízený tak to semi mic líbí.
Tak prosím napiš mi postup na můj email:becvarmichal@seznam.cz