Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hokejové dresy

23. 10. 2012

Hokej, to je jeden z nejoblíbenějších sportů v Čechách a dokonce možná i nejoblíbenější a hokejové dresy jdou doslova na dračku. Snad téměř každý kluk již několikrát stál na zamrzlém rybníce a hrál s tátou hokej.

A tam to také začíná, většinou se na rybníce začínají psát příběhy těch nejznámějších hokejových hvězda. I Jarda Jágr začínal na ledě někde za domem a třeba takovy Tomáš Vokoun zase chytal puky jako malý na rybníce u babičky, zdá se to být možná jako sen, když se někdo s talentem a hlavně pílí dostane tak daleko a stane se z něho tak populární a vynikající hokejista. Ale propracovat se tak daleko nevyžaduje jen talent od pána Boha, ale také velkou dřinu a možná i malou motivaci.

Velkou motivací mohou být profesionální hokejové dresy, které budou Vaše děti provázet od prvních krůčků na bruslích až po první góly a vyhrané zápasy. Někdy v žácích zjistí, zda-li je pro ně hokej tím správným sportem a také jestli jej chtějí provozovat dál. V tomto věku se většinou láme, protože právě tehdy se začne projevovat pořádně to pravé hokejové srdce. A vy si pak můžete být jisti, že se bude jedna o lásku na celý život.  Protože takový je hokej, je to velmi impulzivní, rychlý, někdy krutý, ale přitom tak krásný a zábavný sport.

Naše výroba hokejových dresů se netočí jen kolem jednotlivců, je samozřejmostí vybavovat každou sezónu novými a novými dresy amatérské i profesionální týmy, které zápasí o první místa v tabulkách v nejrůznějších soutěžích. Samozřejmě že velmi rádi vyrobíme několik desítek dresů pro fanouškovské kluby, které chodí podpořit své oblíbené mužstvo každý týden a dojíždějí za nimi také do dalekých končin, jen proto, aby je viděli dávat góly a mohli jim fandit k vítězství. Hokejové dresy jsou vyráběny z kvalitních, pevných a samozřejmě také prodyšných materiálů, takže se hráči ani pod několika kilovým vybavením nepropotí natolik, aby jim hrozili nějaké další zdravotní potíže. Dresy jsou také velmi pružné a tak umožní hráči stoprocentní pohyblivost a zároveň žádné zasekávání v příliš volném dresu.

Design a styl hokejových dresů si můžete vybrat dle své vlastní představy nebo si vybrat ze široké nabídky, která nabízí nejen jednoduché a barevně strohé dresy, ale také dresy pestrobarevné s nejrůznějšími nápisy či geometrickými tvary. Dresy jsou vhodné jak pro děti, tak mládež i dospělé. Jistě si vybere nejeden hráč či tým, jak z amatérských nebo nadšeneckých řad, tak také z řad profesionálních hokejistů a mužstev. Výroba  hokejových dresů podléhá velké technologické kontrole a to natolik, aby výsledkem byly vysoce kvalitní a dokonalé hokejové dresy, které jistě hokejové nadšence nejen povzbudí k dalším skvělým a mnohem lepším výkonům,ale také jim udělají velkou radost.