Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nabídka in-line vybavení plná novinek a zajímavých cen

Příprava nových kolekcí sportovního vybavení zabere produktovým manažerům SportObchod.cz mnoho měsíců. Jinak tomu nebylo ani při přípravě letošní, velice ambiciózní kolekce in-line vybavení, která je spuštěná od začátku měsíce dubna. Zabrala necelý rok práce, ale výsledek stojí za to.

V případě, že se rozhodnete webovou stránku navštívit, můžete se těšit na nejucelenější možnou nabídku nadupanou novinkami, těmi nejzajímavějšími produkty a cenami, které se jen daly pro letošní rok od dodavatelů získat. Rozhodně nepřehlédněte:

  • ucelenou nabídku fitness inline bruslí všech cenových kategorií
  • exkluzivní model Powerslide 2 Urban LTD s kolečky 90mm za skutečně SUPER CENU
  • kategorii speedových bruslí, která je přidaná do nabídky na základě požadavků zákazníků. Brusle jsou vybaveny 100mm kolečky a umožnují dokonalý zážitek z rychlé jízdy
  • ekologické brusle Powerslide Greenline 3, které jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů šetrnými výrobními postupy
  • bohatou nabídku příslušenství pro in-line brusle. Pozornost je zaměřená především na rozšíření nabídky in-line batohů, náhradních koleček, ledvinek, ochranných helem, chráničů atd.

Pro zlepšení orientace v široké nabídce produktů jsme připravili rozsáhlé a podrobné poradenství. Přináší totiž důležité, přehledné a srozumitelné informace k výběru in-line bruslí. Dočtete se tedy nejenom o tom, jak si vybrat in-line brusle, jak zvolit správnou velikost, ale také více o kategoriích, stylu jízdy, velikosti koleček apod.

Proč nevyrazit na brusle na www.sportobchod.cz/in-line HNED!?