Jdi na obsah Jdi na menu
 


NHL: Probuzený Park dvěma zásahy uklidnil Blesky

14. 2. 2010

V úvodním utkání bohatého sobotního programu se proti sobě postavily týmy New Yorku Islanders a Tampy Bay Lightning. Hosté na ledě Ostrovanů dvakrát v zápase vedli, avšak k vítězství tento faktor nevedl. Vyrovnávající a zároveň vítěznou trefu obstaral dvě minuty před koncem základní hrací doby Park.

 

Domácí sice od osmé minuty vedli zásluhou Comeaua, ale za dalších sedm minut Stamkos a Lundin otočili brankovou výhodu na stranu Blesků. Druhá třetina už byla z pohledu domácích výrazně lepší. Nejprve Weight po přihrávce Okposa skóre utkání vyrovnal a když na Thompsonovu brankovou reakci odpověděli přesnými zásahy Okposo a Park byli domácí opět na koni. Hosté se ještě připomněli ve třetí minutě poslední třetiny, ale na druhý Parkův zásah z osmapadesáté minuty už odpovědět nedokázali.

 

NY Islanders - Tampa Bay 5:4 (1:2, 3:1, 1:1)
Branky: 8. Comeau (Schremp), 25. Weight (Okposo), 37. Okposo (Tavares, Sutton), 38. Park (Comeau, Biron), 58. Park (Weight, Moulson) - 12. Stamkos (St. Louis, Foster), 15. Lundin (Stamkos), 33. Thompson (Tanguay, Halpern), 43. Downie (Öhlund, St. Louis). Vyloučení: 5:4, navíc Martin na 5 min. a 10 min. - Thompson na 5 min. Bez využití. Střely na branku: 33:42. Diváci: 12 337 (Nassau Veterans Memorial Coliseum). Hvězdy utkání: 1. Park, 2. Comeau (oba NYI), 3. Stamkos (TBL).

 

Zdroj: nhl.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář