Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostatní ligy

Příspěvky

Padne úroveň slovenskej ligy?

29. 7. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Ostatní ligy

sta04--1-.jpg

Nebolo to až tak dávno, čo sa rozdelila Československá federatívna republika a tým aj rozpadla vtdajšia spoločná hokejová súťaž. Pred 18 rokmi sa začali mužstvá spod Tatier biť o trofej určenú len pre slovenské tímy. Za ten čas sa šírili reči a nápady rôzneho typu, a zda najvážnejšie boli návrhy na opätovné zlúčenie českej a slovenskej ligy. Ostalo vždy len pri rečiach.

 

Hlinka s Hlaváčem režírovali drtivou výhru Linköpingu

17. 1. 2012

| Rubrika: Ostatní ligy

Švédská Elitserien měla v pondělí na programu dva duely. V dohrávce 36. kola zvítězil AIk Stockholm na ledě Frölundy. V předehrávce 44. kola Linköping s vydatnou podporou Čechů Jaroslava Hlinky s Janem Hlaváčem deklasoval MODO 7:2.

 

EBEL: Znojmo porazilo na nájezdy Klagenfurt, zářil oslavenec Havlík

16. 1. 2012

| Rubrika: Ostatní ligy

Svěřenci trenéra Martina Stloukala po předchozím zaváhání v Grazu naplno bodovali. V rámci 42. kola Erste Bank ligy porazili na samostatné nájezdy Klagenfurt. V průběžné tabulce jim však nadále patří předposlední desátá příčka.

 

Elitserien: Hattrick Järnkroka zajistil Brynäs setrvání na špici tabulky, z Čechů bodoval jen Ševc

12. 1. 2012

| Rubrika: Ostatní ligy

Nejvyšší švédská hokejová soutěž nabídla ve čtvrtek šest zápasů. Vedoucí tým ligy Brynäs naplno bodovalo na ledě Luley. Výhru zařídil třemi góly útočník Calle Järnkrok. Aktuálně jejich nejvážnější konkurent v boji o čelo tabulky, celek Skelleftey, splnil pozici favorita a pokořil Linköping.

 

EBEL: Znojmo udolalo Jesenici na nájezdy

22. 12. 2011

| Rubrika: Ostatní ligy

Hokejisté Znojma měli po čase opět důvod k radosti. V minulém kole jediný český zástupce v Erste Bank lize smolně podlehl Klagenfurtu, ale dnes se moravskému celku štěstí přiklonilo. Znojemští pokořili Jesenici po samostatných nájezdech a do tabulky pravdy si připsali důležité dva body.

 

Orlům se na Linec daří, lídra soutěže porazili už potřetí

12. 12. 2011

| Rubrika: Ostatní ligy

Český zástupce v mezinárodní Erste Bank lize tým Znojma se v neděli mohl těšit z cenného vítězství. Svěřenci trenéra Stloukala si na domácím ledě vyšlápli na lídra soutěže Linec. Domácí porazili favorita 4:2 a potvrdili, že se jim proti Černým křídlům daří.

 

SM-Liiga: Kašpar s Rosou rozesmutnili Lahti

10. 12. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Ostatní ligy

Velké chvíle slávy si po čtvrtečním utkání finské ligy mohl vychutnávat český útočník Lukáš Kašpar. Talentovaný krajánek přispěl třemi góly a asistencí na destrukci domácícho mužstva Pelicans Lahti. Náramně se dařilo i Pavlu Rosovi, jenž právě dvě branky čtyřidvacetiletému parťákovi z formace Kašparovi připravil a sám jednu vsítil.

 

Elitserien: Hlaváč bodoval při kanonádě v Södertälje

10. 12. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Ostatní ligy

Dnes pokračovala nejvyšší švédská hokejová soutěž devětadvacátým kolem. Největším poutákem bylo střetnutí třetího Färjestadu se čtvrtou Skellefteou, z vydřené výhry se radovali domácí. Linköping zářil na ledě Södertälje, na pětigólovém představení se asistencí podílel i Jan Hlaváč. V zápasech se zapsali do statistik i Martin Chabada s Petrem Čáslavou.

 

Ojanen dosáhl hokejového Olympu, je nejproduktivnějším hráčem v historii finské ligy

30. 11. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Ostatní ligy

Nejvyšší soutěž v zemi tisíců jezer zažila mimořádný historický okamžik. Během sobotního utkání mezi Tapparou Tampere a Lukko Rauma dosáhla domácí legenda Janne Ojanen sedmistého devadesátého třetího bodu, čímž byl překonán dosavadní rekord Arta Javanainena.

 

Elitserien: MODO jásá, Forsberg zůstává a k hokeji se vrací Näslund

17. 11. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Ostatní ligy

Švédský celek MODO Hockey prožívá krušné časy. Týmu se nedaří a zaujímá nelichotivou poslední pozici v lize. Radostných chvilek je tedy pramálo, nyní však zajiskřil plamének naděje. Peter Forsberg oznámil, že sezonu dohraje v mateřském klubu a výstroj na sebe po několika měsících navlékne další ikona tamního města Markus Näslund. Informaci přinesly oficiální stránky klubu.