Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derner se vrací k Bílým Tygrům

15. 1. 2008

ObrazekVedení Liberce, aktuálně třetího celku extraligy,  se rozhodlo vzhledem k akutním problémům v obranných řadách stáhnout z hostování Lukáše Dernera. Čtyřiadvacetiletý bek  měl původně v Plzni, kam byl během října na výpomoc poslán, setrvat až do konce ledna.

 

 

Smlouva s Lasselsbergem však obsahovala klauzuli, že Liberec si svého kmenového hráče může kdykoliv stáhnout zpět.  Derner již dnes trénoval ve staronovém působišti.  Transfer proběhl velmi rychle, neboť v případě hráčova startu v dnešní předehrávce 50. kola by už nemohl nastoupil  ve stejné sérii zápasů za liberecké mužstvo.

 

Letošní tygří premiéru si Derner odbude  ve čtvrtek  proti pražské Spartě. V zítřejší dohrávce s Pardubicemi, ale k dispozici nebude, neboť ve stejném kole nastoupil právě za Plzeň. V dresu Lasselsbergeru stihl odehrát 19 zápasů, ve kterých zaznamenal dvě finální příhrávky a obdržel 38 trestných minut. 

 

Jak už bylo zmíněno Liberec trápí početná marodka a navíc elitní bek Valdemar Jiruš obdržel čtyřzápasový distanc od disciplinární komise za své vulgární výroky vůči rozhodčímu Kubešovi.

 

TZ, hcbilitygri.cz

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář