Jdi na obsah Jdi na menu

Pokoje

Rodinný penzion s kapacitou 20 lůžek v 6 pokojích.

Každý pokoj s vlastním sociálním zařízením koupelna, WC a s malým kuchyňským koutem přímo v pokoji; větší společná kuchyň pro všechny ubytované a zahrada s posezením. Některé pokoje mají přímý vstup na terasu. Ve všech pokojích je TV a WI-FI připojení.

Stravování hostů je pouze vlastní, parkování v areálu penzionu.

Charakteristika jednotlivých pokojů

 

POKOJ Č. 1:

Dvoulůžkový pokoj v přízemí, s vlastní malou koupelnou a kuchyňským koutem /varná konvice, chladnička, indukční mini deska, stolní nádobí/, má stůl a židle pro dvě osoby. Z pokoje je přímý vstup na terasu s posezením. Pokoj je také vybaven komodou, vestavěnou skříní ve vlastní chodbičce a televizí.

Foto pokoje    

 

POKOJ Č. 2:

Přízemní apartmán pro rodiny s dětmi má dvě samostatné ložnice s přímými vstupy na terasu s posezením. V jedné je manželské dvoulůžko, komoda, televize a kuchyňský koutek, druhá ložnice je určena pro děti a je zde palanda a jedno lůžko. K apartmánu patří soukromá prostorná koupelna a chodba s vestavěnou skříní, věšákem a botníkem. Kuchyňský koutek je vybaven chladničkou, mikrovlnou troubou, stolním i základním nádobím, malou varnou deskou a varnou konvicí. Není zde stůl, ale barový pult k sezení pro dvě osoby.

Foto pokoje

 

Další pokoje jsou situovány v 1. patře. Vchází se do nich ze společné chodby, která na druhé straně ústí v prostor společné kuchyně/jídelny. Ta je k dispozici všem ubytovaným hostům. Je vybavena varnou deskou, toustovačem, topinkovačem, větší chladničkou, myčkou nádobí a troubou. Je zde k dispozici základní nádobí pro vaření i nádobí ke stolování. Jídelní stoly jsou pro 12 osob.

Foto chodby, společenské místnosti a kuchyně 

 

POKOJ Č. 3:

Nejmenší z pokojů v patře má kuchyňský kout /chladnička, mini indukční deska, stolní nádobí/ a malou koupelnu. Je vybaven komodou, televizí, manželským dvoulůžkem a dalším samostatným lůžkem, v chodbičce má vestavěnou skříň.

Foto pokoje  

 

POKOJE Č. 4 a 5:

Další dva samostatné pokoje v prvním patře jsou vybaveny manželským dvoulůžkem a jedním samostatným lůžkem. Mají vlastní malé koupelny a kuchyňské kouty /chladnička, mikrovlnná trouba, indukční mini deska, stolní nádobí/. V těchto pokojích jsou také pohovky s konferenčním stolkem. Pro uložení oblečení jsou v každém z pokojů komoda a na chodbičce vestavěná skříň.

 
 
POKOJ Č. 6:

Největší pokoj v patře je vybaven manželským dvoulůžkem a dvěma dalšími lůžky. Má vlastní oddělenou koupelnu a WC. Kuchyňský kout /chladnička, indukční mini deska, mikrovlnná trouba, stolní nádobí/ a pohovku s konferenčním stolkem. Pro uložení oblečení je zde komoda a na chodbičce šatní skříň.

Foto pokoje 

 

Všichni návštěvníci mohou využívat travnatou zahradu s posezením a pískovištěm. Součástí zahrady je také soukromý bazén, který mohou po dohodě využívat děti ubytovaných hostů, ovšem pouze s dohledem rodičů a na jejich zodpovědnost! 

V areálu penzionu je parkovací plocha pro auta ubytovaných hostů, možnost uložení kol a WI-FI připojení.

Foto zahrady