Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třetí SONP

4. 8. 2010

Obrazek


Tak jste si tedy odhlasovali, že chcete další SONP. Upřímně se Vám moc nedivím, když si vezmu, jak je teď Iluze mrtvá. :-( Moc se Vám za to omlouvám, snad budete mít ještě chvíli trpělivost s mojí maličkostí a totální blokádou psavosti.

Mno konec o mě a teď tedy k pravidlům SONPu.


První a nejdůležitější je Vám jistě všem známo z předchozích soutěží, ale přesto ho připomenu.


1. Anonymita - pokud se tedy chcete zúčastnit opět mi posílejte své žádosti, tenotkráte výhradně na email - keiro-estranky@email.cz - na ajsku se už moc nevyskytuji, jak jste si zřejmě všimli.


2. Rozmezí povídky - minimálně jsou to 3 stránky, maximálně potom 12 stránek (prosím o striktní dodržování)


3. Přihlášky zasílejte od 4. srpna do 9.srpna do půlnoci


4. Povídky budu přijímat do 22. srpna, s tím že první povídku uveřejním následující den.


5. Tentokráte to bude oživeno tím, že bude tříčlenná porota, která bude Vaše díla hodnotit a zároveň vyberou speciálního výherce právě od poroty! Jména /přezdívky/ porotců uveřejním, až v závěrečném hodnocení!


6. Hlasovat budou ovšem i čtenáři jako tomu bylo doposud přes anketu, kterou sem dám po uveřejnění poslední povídky


7. A jako to bylo v druhém SONPu i tentokrát autor zašle společně s povídkou obrázek, který bude jeho dílo vystihovat. ;-)

 


Jak to tak sleduji, tak se mi ta pravidla nějak rozrůstají, tak se Vám za to moc omlouvám.


Snad Vám to trošku vykompenzuji tématy, které budou tentokráte čtyři a je jen na Vás jak to pojmete! Zároveň je tu změna oproti dřívějšku a to taková, že nemusí být pouze shounen-ai či yaoi, ale i shojo-ai (yuri prosím ne).


Opět ale prosím bez FF na anime. Prostě vlastní příběhy. ;-)


Témata


1. Andělé


2. Napříč minulostí


3. Hřích


4. Tajemství


K druhému tématu mám takovou malou výhradu, aby bylo správně pochopeno. Měly by to být příběhy z historie (např. 2. světová válka, období viktoriánské Anglie - hrabátka a podobně ;-), a jiné...)


Tak a nyní směle do toho, věřím ve Vaši účast a zároveň Vám všem moc děkuji za stálou přízeň. MOC TO PRO MĚ ZNAMENÁ! Ale to vy určitě víte. ;-)



 

S láskou


Obrazek


Keiro