Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za kousek tvé duše - 3. díl

19. 12. 2007

Pozdrav Faraónům

 

 O několik měsíců později

 

  „To zvíře mě nemá rádo,“ zaúpěl muž na velbloudovi. „A divíš se?“ ozval se pobaveně druhý sedící na tom samém zvířeti. „Od rána na něj štěkáš ty svoje rozkazy,“ pokračoval. „Když on jinak neposlouchá. Potřebuje tvrdou ruku. Že jo ty ošklivče,“ prohodil v domnění, že tomu nerozumí.

  „Uáááá!“ vykřikl, když ho velbloud nonšalantně shodil na zem. „A ta tvoje je nejtvrdší, že?“ prohodil a měl co dělat, aby slezl ze svého dočasného dopravního prostředku, protože se prohýbal smíchy. Přešel k muži ležícímu na zemi. „Jsi v pořádku?“ optal se starostlivě a smířlivě k němu natáhl ruku.

  Upřel na něj svoje pronikavé modré oči a zvolna kývl. „Nic mi není,“ zahuhlal a sám se postavil. Opatrně vyrazil ke zvířeti. „Já chtěl na pyramidy,“ brumlal si pod vousy. „Nee, milostpán chtěl na velbloudy, tak jsme tady. Auuu, moje záda,“ zaúpěl.

  Pobaveně ho sledoval, ale jakmile zasténal, vykročil k němu. Zezadu ho objal, kolona se kterou jeli byla daleko před nimi, takže si to mohl dovolit. Ucítil jak zatajil dech. Celým jeho tělem probíhaly vlny vzrušení. Nakonec se o něj pohodlně opřel. „V hotelu tě namasíruji,“ zašeptal mu svůdně do ucha, až se zachvěl. „Už se nemůžu dočkat,“ odvětil stejným tónem. „Teď mi ale pomoz na toho dromedára,“ zavrčel a on se jen zasmál.

  Pomohl mu a sám se vyhoupl na toho svého. Jel několik kroků za ním a jeho myšlenky se samovolně vrátily k ne až tak dávné minulosti.

 

  Klečel na hřbitově a zoufale ho svíral v náručí. Náhle ho odstrčily jakési ruce, a pak to šlo rychle. „Defibrilátor!“ vykřikl někdo. „Nabít! Pal!“

  „Ztrácíme ho.“

  „Nabít! Pal! Nabít! Pal!“

  Fabien to vše jen hypnotizovaně pozoroval. Jediné co byl schopen vnímat bylo: ztrácíme ho.Opravdu jsem ho ztratil..  „Je zpátky,“ vytrhl ho z letargie jakýsi hlas. Prudce zvedl hlavu a uviděl, jak Leea nakládají na nosítka a nesou do sanitky. „Do jaké nemocnice ho vezete?“ zeptal se, když už zavírali dveře. „Na západní kliniku,“ odpověděl mu lékař a zavřel. Sledoval jak odjíždí.

  Věděl, kde to je, protože tam Lee pracoval. Rychle se vrátil k němu domů a tam zjistil, že mu zřejmě rozbil okno. Zavolal do sklenářství a poprosil o zasklení. Pak sedl do svého černého sedanu a rozjel se do nemocnice.

  Tam potkal sestru, která se jmenovala Grace. S tou tenkrát mluvil po telefonu, když měl Lee ten vážný případ. „Dobrý den, jsem Fabien, pamatujete si na mě?“ oslovil ji. „Jistě, vy jste ten pán, co sem volal.“ Přikývl. „Přivezli sem Leea, kde je? Jak je na tom?“

  Ženě posmutněly oči. „Je na sále. Je to velice vážné. Ztratil hodně krve a podle všeho byl dosti oslabený, protože zřejmě daroval krev.“ Daroval krev, pomyslel si hořce. Mě! „Vše se uvidí po operaci. Teď mě omluvte musím na sál.“

 Těch několik hodin pro něj bylo utrpením. Přecházel po čekárně a myslel, že se z toho snad zblázní. Když mu asi po patnácti hodinách oznámili, že je sice Leeův stav stabilizovaný, ale upadl do komatu a neví se zda přežije, měl pocit, že se mu zhroutil svět. Nevzdával se však a každý den u něj seděl, mluvil na něj a věřil tomu, že se vrátí zpět do života.

  Po třech měsících se tak opravdu stalo. Seděl zrovna u něj a předčítal mu z nějaké knihy, dnes si ani nebyl schopen vybavit, jaká to byla. Pak však přestal a jen ho chytil za ruku. „Nikam tě nepustím. Když uvidíš světlo nechoď za ním,“ prosil ho. „Slíbil jsem ti výlet do Egypta, ne?“ ozval se z postele tichý šepot.

  Prudce na něj pohlédl a jejich pohledy se střetly. Fabien měl v tu chvíli pocit, že zemřel a znovu se narodil. Spontánně ho objal. Sundal si dýchací masku a vášnivě ho políbil. „Myslel jsem, že tě ztratím.“ Pousmál se na něj a  maličko ho od sebe odstrčil, aby se na něj mohl lépe zadívat.. „Přeci bych tě tady nemohl nechat,“zašeptal na oplátku a pozdravil doktora, který stál ve dveřích.

 

  „Fabiene?“ vyrušil ho ze vzpomínek jeho hlas. „Vrať se z těch dálek zpátky sem.“ Stočil k němu pohled. „Promiň,“ zašeptal. Lee už stál na zemi před jejich hotelem a čekal až on bude následovat jeho příkladu. Rychle slezl dolů a vykročil k němu. Společně zmizeli v obrovské budově.

  Plácl sebou unaveně na postel. „Příště tě tak poslechnu!“ prohodil, když ho opět zabolela záda. „Na břicho!“ přikázal mu Fabien. Překvapeně zamrkal, ale poslechl. „Slíbil jsem ti tu masáž,“ prohodil tiše a sundal mu triko. Přejel mu rukou po zádech a on se zachvěl. Cítil, jak se zvedl a odešel do koupelny.

  Za chvíli se vrátil s jakýmsi olejíčkem v ruce. Sedl si na postel a obdivně si prohlížel jeho poloobnažené tělo. Sklonil se těsně k jeho uchu a vzrušeně zašeptal: „Sundej si ty kalhoty i s tím zbytkem.“ Překvapeně k němu otočil hlavu. V těch šedých očích plála taková touha, že bez námitek poslechl, naprosto hypnotizován jeho pohledem. „Nevěděl jsem, že to bude masáž celého těla,“ vydechl vzrušeně.

  Usmál se na něj a přetáhl si triko přes hlavu. Pak si nalil olejíček do dlaní a jemně je přiložil na jeho ramena. Pomalými smyslnými pohyby je posouval stále níž a níž. Na jeho lopatky, přejížděl po kosti od páteře, jakoby mimoděk zajel do důlku mezi jeho půlkami. Maličko se nadzvedl, ale zatlačil ho opět do polštářů. Krouživými pohyby přejel po jeho stehnech, přes lýtka až na chodidla.

  Zasténal, protože to bylo k nevydržení, jak se ho dotýkal. Zaslechl jak si rozepíná kalhoty a napjal se očekáváním. „Uvolni se,“ zašeptal a opět ho začal hladit po zádech. Pak na chvilku přestal a velmi silně si natřel hrudník. Pak se na něj položil a třel se o něj a tím mu vtíral olejíček do zad.

  Lee měl pocit, že to slastné mučení nevydrží. Otočil hlavu a lapil jeho ústa svými. Jejich jazyky se propletly a Fabien se o něj dál smyslně otíral. „Chceš to?“ zašeptal náhle a zadíval se mu do očí. Chvilku nad tím uvažoval, a pak s úsměvem kývl. Znovu k němu sklonil svou tmavovlasou hlavu a znovu ho políbil.

  Stále se o něj otíral a přitom vzrušeným mužstvím zavadil o žlábek mezi jeho půlkami. Ostře se nadechl. Byli celí od oleje a vzrušení na nejvyšší míru. Pomalu do něj začal pronikat a on ztuhl. Trochu to bolelo, ale bolest zmírnilo právě to, že byli oba celý mastní od oleje. Přesto se však ani nehnul, když byl v něm. „Můžeš,“ vydechl Lee, který už nechtěl dál čekat.

  Velice pomalu a dráždivě se na něm začal pohybovat. Chytil ho za boky a přinutil kleknout. Opřel se o ruce a zasténal, když do něj opět vnikl. Fabien sáhl před sebe a uchopil jeho mužství do ruky a začal ho pomalu hladit. Tempo se zrychlilo a Lee opět zasténal. Cítil, že už bude a chtěl mu to říct. Nestihl to, protože právě v tu chvíli stačil poslední pohyb jeho ruky a on se mu udělal do dlaně. Ve stejný okamžik mohl cítit, jak do jeho těla proudí horký proud. Ruce pod ním podklesly a oni se svalili na postel. „Jsem těžký,“ zašeptal mu do ucha. Zavrtěl hlavou a otočil k němu hlavu, aby si vzal jeho rty. Nakonec z něj slezl a opět zmizel v koupelně. Za chvíli se vrátil a vábil ho ukazovákem k sobě. Vstal a šel za ním. Absolvovali velice dlouhou sprchu, která je příjemně unavila.

  Když se vrátili, rychle převlékli postel a lehli si vedle sebe. Fabien si ho přitáhl k sobě a ponořil mu obličej do vlasů. Zavrtal se mu do náručí a za chvíli usnuli.

 

  Vyšli před hotel. „Ach ne, už zase?“ zasténal Lee, když uviděl, jak na ně čekají opět ta šílená zvířata. Pozoroval velblouda, který se na něj snad i zubil. „Za co mě to trestáš?“ úpěl.

Fabien, který stál těsně za ním, se při jeho nářku rozesmál. Zamračeně se na něj otočil, ale když uviděl jeho rozzářenou tvář neubránil se úsměvu. Jako by se chtěl zapojit do debaty  velbloud zafrkal a Lee opět zaúpěl.

Takže pyramidy zase nebudou, pomyslel si, ale na tváři mu stále hrál úsměv.

 



Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Uf

(Mysticia-sama, 9. 6. 2011 14:19)

Jsem ráda, že to dopadlo dobře ^^ Měl jsem horznej strach, aby neumřeli oba dva

uff to som si oddychla

(keishatko (www.keishatko.blog.cz), 28. 2. 2011 20:58)

ja som tak rada, že to nakoniec len dobre dopadlo :D veľmi krásne, napínavé a úžasné :D

krásný...

(Wendy, 28. 2. 2009 3:08)

a má to Happy end...moc krásná povídka:D...ale úpřímně, že to bude Druid jsem fakt netušila:D

...............

(akyra, 16. 2. 2009 11:16)

napíšu ti komentík ke všem dílům:
Huráááááááááá dobře to dopadlo je to nádhera

Oslaváá

(Aki, 9. 11. 2008 3:13)

Krásné!! Oslavuji tě a slavím!!

P.s.: Krásný obrázek!! Kdo je autor??!

No proto! :-)))

(Nex, 25. 7. 2008 1:03)

Už jsem se tě chystala předhodit škorpiónům, pokud by to dopadlo špatně... vidíš, jak sis zachránila život? :-DDD

Krása. Možná dost rychlá povídka, ale pěkné.

...

(Danieeru, 26. 6. 2008 15:59)

Tvá díla mě nutí, abych se stále opakovala. Prostě nemám slov... krásné, poutavé, a co teprve ty vtipnější části... *tiše závidí*

Bože, bože...

(shinigami, 17. 6. 2008 17:04)

naozaj užasné... krásne... napínavé... od sameho začiatku som sa nemohla dočkať konca... som rada, že to dopadlo takto... = DD

Tááák

(Sora11, 12. 4. 2008 20:11)

Dočteno. Máš jediný štěstí, že se vrátil do života. Už zase jsem tě chtěla odsoudit za to, že někdo umřel. Teď si můžu spokojeně oddechnout a začíst se do dalších povídek. *jiskřičky v očích*

Jinak tady ta byla naprosto úžasná a děsně napínavá. Nikdy jsem nevěděla, co se stane dál :)

sem blbáXD

(Dextra, 5. 2. 2008 0:46)

Tyo, já se do toho minulýho dílu tak začetla, že jsem si tohohle ani nevšimla.XD Tejden jsem byla špatná z toho, že Lee umřel a až dneska jsem si všimla tohohle... Mám dost.XD Ale bylo to nádherný, krásná povídka.

...

(Danika, 22. 12. 2007 19:44)

Uf! Mě se tak ulevilo! On žije, a sou v Egyptě!!! No prostě dokonalé zakončení? povídky!!!! Konečně taky jednou šťastný konec XD

.......

(mája, 21. 12. 2007 13:35)

Nevím jestli mám skákat nebo tleskat štěstím. Je to úžasný,naprosto super. Chudáček mylý spadnout s velblouda...au.Jen tak dál,jen tak dál snad sem přibydou ještě nějaký povídky prosím prosím :) Krásné moooooc a moc krásný čím dál tím lepší(minulý díl komentovat nebudu,málem jsem dostala infarkt) :)

.....

(jane, 21. 12. 2007 0:10)

štastný konec och jak já štastný konce miluji jsem ráda,že to tak dopadlo,povedlo se ti to.

*pláč* ale tentokrát štěstí xD

(misako, 20. 12. 2007 18:51)

To je SUPER!!! On žije! Já mu to tak přála :) Díky, seš jednička ;)

éééééééé, budu bulet!

(E..., 20. 12. 2007 18:18)

tak todle se dělá? todle se dělá?! děláš jako žes ho zabila a když se s tim konečně začnu smiřovat tak obživne? no co to je, toto?!
ne, dělam si srandu xD bylo to úplně perfektní...když sem viděla 3. kapitolu, měla sem fakt šok...nečekaný.. ale sem šťastná! šíleně moooc! byla to krása

parádní zakončení

(Tigie, 20. 12. 2007 7:39)

Díky, že jsou zase spolu. Miluju happy endy a těmhle dvěma jsem to moc přála. A tu masáž si taky zaslouží :-) Jen nevím, jestli si zaslouží i ty velbloudy... i když jsou dokonalí :-)