Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční soutěž sdh Oldřichov

1. 9. 2007

První zářijovou sobotu se konala v Oldřichově výroční soutěž.Požární útok byl prováděn se zapuštěnou kádí pod úrovní terénu,na způsob sání vody.Na soutěž se dostavil náš tým mužů i žen.Já se bohužel nemohl zůčastnit,místo mne byl proto u stroje náš univerzál Honza,svou práci zvládl ale výborně.Oba týmy přivezly ze soutěže vytoužené poháry,holky za skvělé druhé místo a muži za třetí místo (mohli být daleko lepší,ale kvůli chybně postavenému sestřikovému kuželu na terči to dopadlo,tak jak to dopadlo.)Nicméně pohárky máme a to je krásný.

Fotogalerie ze soutěže: (děkujeme Čendovi)

cenda1.rajce.idnes.cz/sdh_moravec_-_oldrichov_2007/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nejlepší hasická

Leník,11. 10. 2007 20:46

Souhlas, mirčo, tohle podle mě byla nejlepší hasická, fakt jsem si jí užila. Bylo tam spoustu super lidí a taky nástup stál za to:) pamatuješ?? mno ale nejlepší byl stejně hambáč - já jsem CHEESE, nezapomeňte! :)))) jo to moje hledání masa a dresingu, prý maso musí být pěkný to je nad sýrem:) no kecala jsem hovadiny, jako teď, ale já nemůžu za to že jsem praštěná:)

Zhodnocení!

Mirča,1. 10. 2007 11:26

Nikdo sem nic nepíše, tak sem taky musím něco sesmolit!=) Ju konečně jsme taky ulovili nějaké ty pohárky, z kterých jsem měla obrovskou radost!;o) Jen škoda, protože jsme mohly být s holkama na 1. místě, ale příště "Oldřichovandám" ukážeme, že jsme lepšííí!!!:o)