Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtenářská soutěž

19. 5. 2022

 

PODROBNÁ PRAVIDLA čtenářské soutěže SSK Bílina

 I. Organizátor čtenářské soutěže, , Sportovně střelecký klub 0715 Bílina (dále jen organizátor). Sídlo a fakturační adresa: Jižní 312, Bílina zapsáno do Spolkového registru složka L 48821 vedená u Městského soudu v Praze IČ: 65640063 ,

 II. Doba trvání soutěžeDoba trvání soutěže je vždy v daném měsíci od dne vydání měsíčníku Bílinský zpravodaj do konce daného měsíci.

Počet soutěžních měsíců a přesný termín je vždy specifikován v příslušném článku, který zahajuje soutěž v daném měsíci. 

III. Všeobecné podmínky účasti

1) Tato soutěž je určena všem občanům České republiky, s výjimkou členů organizátora a jejich rodinných příslušníků. Za rodinné příslušníky se pro účely této soutěže považují osoby tvořící domácnost a nebo osoby blízké ve smyslu § 116 a 117 Obč. z. Ze soutěže budou dále vyloučeni všichni účastníci, jejichž odpověď bude doručena do emailu soutěře v jiném nežli předepsaném formátu v těchto pravidlech.

2) Vstupem do soutěže se všichni účastníci zavazují dodržovat její pravidla.

3) Organizátor si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit tuto soutěž či změnit tyto podmínky či pravidla, případně akci zastavit bez náhrady. Takové rozhodnutí je účinné ode dne jeho uveřejnění na internetové stránce organizátora, přerušit či odložit s výjimkou změn, které by mohly mít vliv na rovné postavení účastníků soutěže. Tato oficiální pravidla jsou k dispozici v sídle organizátora.

4) Organizátor je oprávněn rozhodovat o všech otázkách týkajících se této soutěže podle vlastního uvážení.

5) Účastníci se soutěže účastní s vědomím, že nemohou požadovat výhry v celkovém rozsahu ani v jednotlivých případech ve vyšší hodnotě nebo ve větším množství, než jaké určí organizátor, ani nejsou oprávněni požadovat na místo výher peněžité plnění.

6) Organizátor si vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace nastalé v průběhu soutěže.

7) V případě, že se výhercem stane osoba mladší 18 let, je povinna dostavit se k převzetí Výhry se svým zákonným zástupcem.

8) Výhry nelze vymáhat soudní cestou.  IV. CenyDo soutěže jsou vloženy měsíční ceny,které jsou vždy představeny a vyobrazeny v příslušném článku, který zahajuje měsíční soutěž.

 V. Pravidla soutěže

1. účastníci, mohou odpovídat na zveřejněnou otázku a to prostřednictvím emailové zprávy zaslané na email soutěže soutez.ssk@seznam.cz.

 2. Emailová zpráva musí obsahovat sérii znaků, které považuje soutěžící za správnou odpověď

3. Ve zprávě musí být uvedeny kontakty na soutěžícího

4. Zodpoví-li správně znalostní soutěžní otázku, bude soutěžící zařazen do pravidelného měsíčního slosování o měsíční cenu

.5. Jakýkoliv jiný nebo další text, písmena, znaky či symboly jsou pro vyhodnocení došlých odpovědí zavádějící. Organizátor vyhodnotí pouze přijatou zprávu, která splňuje výše popsaná kritéria. Jakékoliv nepřesnosti ve formátu zprávy mají vliv na vyhodnocení a nejsou akceptovány. Zpráva nesplňující výše popsané náležitosti bude označena za neplatnou

6. počet odpovědí (emailových zpráv) na zveřejněné otázky zaslaných jedním soutěžícím je omezen na jednu zprávu z jedn= emailové schránky.

7. Výherce budou zveřejněn na webových stránkách

www.ssk-bilina.estranky.cz a bude prostřednictvím spojení uvedených v odpovědi.

8 Zpracováním osobních údajů1) Odesláním emailové zprávy do soutěže dle těchto pravidel každý účastník schvaluje tato pravidla a instrukce, které jsou uvedeny na všech herních dokumentech, a přistupuje k nim.