Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝTVARNÉ A TISKOVÉ SLUŽBY NA ZAKÁZKU

Milí zákazníci,

vítejte v sekci, ve které Vám nabízíme širokou paletu tiskových produktů, které jsme pro Vás schopni realizovat buď podle námi vytvořeného speciálního vzoru a nebo nově a individuálně po dohodě s Vámi.

Naše práce vychází z dlouholeté profesionální praxe v oboru grafiky a tisku, (Jaroslav Würz - grafik a tiskař) a ve výtvarném oboru (Markéta Vydrová - výtvarnice a ilustrátorka knih). Již několik let spolupracujeme v této oblasti na výrobě originálních tiskovin a podobných produktů a na základě spokojenosti našich zákazníků jsme se rozhodli naše služby nabídnout širší veřejnosti.

Naše nabídka zahrnuje:

Svatební oznámení, svatební noviny, fotoknihy, vizitky, pozvánky, novoročenky, omalovánky, školní sešity s originálním obrázkem na obalu, ilustrované kalendáře, ručně šité deníky, deníčky a diáře s originální ilustrací, vystřihovánky, samolepky, etikety, pohlednice, knižní sazbu, samostatné ilustrace na zakázku a další produkty, buď podle vzorové ukázky dle námi vytvořené předchystané šablony (daleko rychlejší proces vytvoření a nižší cena) a nebo na základě Vašich přání, nápadů a konzultací s Vámi (tento proces vyžaduje výrazně delší čas na realizaci a individuální produkt na míru je dražší) 

Jsme také schopni vytvořit logo pro Vaši firmu, postavičku maskota a celkově navrhnout a realizovat výtvarný a grafický design dle Vašich představ.

Nabízíme Vám originalitu, vlídné a vstřícné jednání, ochotu, profi kvalitu a příjemné ceny.

Tato nabídka je zcela nová a její rubrika je tedy ve výstavbě. Postupně, jak budeme rubriku zpracovávat, budeme i přidávat ukázky jednotlivých položek. I když zde zatím nenajdete ukázku ani ceník toho, co byste rádi, neváhejte se na nás obrátit, ukázku Vám ochotně zašleme a taktéž zdarma vyhotovíme nezávaznou kalkulaci.

Realizace zakázek provádíme "pod jednou střechou", to znamená, že zajistíme vše od výtvarného a grafického návrhu až po jeho realizaci a zaslání hotového produktu na Vaši adresu.

 

S důvěrou a jakýmkoli požadavkem se na nás můžete obrátit zde:

 

Jaroslav Würz - grafika, tisk, kalkulace: jarwu83@gmail.com 

tel.: 777 177 204

 

Markéta Vydrová - ilustrace: atelierulita@seznam.cz 

tel.: 602 501 928

 

Vždy se vynasnažíme Vám vyjít vstříc!

smiley

 

 

Příspěvky

ILUSTROVANÝ KALENDÁŘ 2021 MALOVANÉ SNĚNÍ

8. 12. 2020