Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ TURZOVKA - DĚKUJI ZA ÚŽASNÝ VÍKEND

18. 5. 2009

Obrazek

SEMINÁŘ TURZOVKA

Moje zlaté sluníčka. Je pondělí ráno, právě jsem vyprovodila na autobus Aničku, která po semináři na Turzovce u nás přespala.  Ještě celý večer jsme u nás vzpomínaly na Vás, všechny úžasné lidičky, kteří přijeli na Turzovku. Věděla jsem,že tento seminář bude velmi zvláštní vzhledem k místu, které jsme přijeli navštívit. Energie Matky Marie jsou v letošním roce opravdu silné a působí na každého.

Na semináři jsme krůček po krůčku kráčeli blíž k duchovním pravdám a otevírali svá srdíčka.

Obrazek

Moje páteční vize obrázku, který jsem viděla namalovaný při meditaci v hladině alfa, se záhy potvrdila

Obrázek přivezla Světlanka a tak jste mohli vidět moje překvapení, obrázek byl skutečně navlas takový, jaký jsem viděla a jak jsem Vám jej popisovala a kreslila. Kdybych o tom nemluvila, Světlanka by obrázek nejspíš ani neukázala, neboť netušila, jak je důležitý. Zůstal by schovaný v její složce. Já jej s radostí předám chlapci, pro kterého je určen, a kterému bude pomáhat.

Obrazek

Sobota nám velmi rychle uběhla. Večerní zasvěcování do I. II. stupně Miguraj mně opět překvapilo, protože naše duše se skutečně odpoutávaly a tak jste se mně chvilkami ztráceli někde daleko a já jsem na Vás musela mluvit a volat Vás zpět. Když jste otevřeli oči, byl v nich zvláštní klid a mír a velká radost. Musela jsem Vás obejmout protože radost, která vycházela z Vašich dušiček byla tak opravdová, čistá a spontánní, že ten proud lásky a světla jsem cítila až někde hluboko ve své duši.

Při druhém stupni zasvěcení jsem začala ztrácet pojem o realitě i já. Chvilkami jsem Vás nevnímala a odcházela jsem někde za hranice fyzického vnímání, kde je nádherně čisto. Je tam jen pravda a láska. Chtěli jsme tam zůstat všichni, ale chápali jsme, že náš fyzický svět je pro nás důležitý a nemáme ještě splněny všechny úkoly.

Nedělní ráno proběhlo malinko chaoticky, když jsme vyrazili k poutnímu místu a chvilinku nám trvalo, než jsme našli správný směr. Opět potvrzená zkušenost. Na cestě stejně jako v životě, když uděláme chybu a ztratíme správný směr, je nutné se na chvilinku zastavit, popřemýšlet, kde se stala chyba, otočit se a jít dál, za svým cílem. To stejné jsme udělali i my a šťastně se na místě Zjevení Panny Marie sešli.

Obrazek

Všichni jsme cítili sílu toho místa. Tlak na šestou a sedmou čakru byl tak silný, že jsme pociťovali bolest hlavy. Také vibrace 4. srdeční čakry nabrala silně na obrátkách.

Obrazek

Vzala  jsem do rukou  kytaru a snažili jsme se společně uklidnit zpěvem a tak jsme se zcela neplánovaně stali středem pozornosti ostatních poutníků.

Obrazek

Všimli jsme si všichni staršího pána, který byl organizátorem bohoslužby. Byl mi tolik povědomý a známý, i když jsem věděla, že v tomto životě jsme se nemohli setkat. Když jsme si o tom povídali, netušili jsme ale, co se bude dít dál.

Nevím, co cítil on, když zamířil právě k naší skupince, ale fakt, že po nás chtěl spolupráci při Bohoslužbě a předříkávání růžence, nás očividně trochu překvapil. Zakroutila jsem hlavou, a řekla NE. Stejně jako Petr, Martička a ostatní. Pán byl ale neodbytný. A působil dost přesvědčivě.

A tak jsem splnila jeho i Vaše přání a šla předříkávat desátek růžence do mikrofonu kapličky zjevení. Jen já vím, o co jsem anděly celý týden prosila. Žádala jsem o vysvětlení mého minulého života, který se právě spojoval s Katolickou církví. Žádala jsem potvrzení na Turzovce a tak se také stalo.  Andělé mně tedy doslova pomocí toho pána přinutili být aktivním účastníkem bohoslužby pochopit, že už v jednom z životů jsem byla zapojena do dění katolické církve. Moje přání zazpívat

Panně Marii se splnilo a to v širším měřítku, než jsem měla v úmyslu. Chtěla jsem zpívat madoně a Vám. A nakonec jsem skončila u mikrofonu v kapličce a zpívala pro Všechny poutníky.

A proto, že to bezesporu bylo dílo andělů a Vyšších bytostí, viděla jsem rozzářené tváře a oči plné slz. Slzy očištění skrápěly tu těžce zkoušenou Slovenskou zem, kterou já mám tolik ráda.

A tak naše skupinka ihned dostala pozvání na Oravu, kde se máme účastnit duchovního setkání. J))))

Zasvěcení do III. stupně proběhlo přímo na poutním místě v přírodě, v lese se zpěvem ptáků a za pomocí Panny Marie, andělů i Archandělů.

Někteří z Vás si projevovali vzájemně lásku a objímali se.

Obrazek

Vrcholem tohoto prožitku se pro mně stalo setkání s cizí ženou, která mně zastavila a najednou mi řekla slova, která potvrdila všechny informace o mém minulém životě. Samozřejmě si tyto souvislosti neuvědomovala, ale já jsem věděla přesně, co mi andělé chtěli přes tuto ženu vzkázat.

Na památku jsem si některé z Vás stačila ještě vyfotit

Obrazek

Obrazek

 

Děkuji Vám moji milovaní andělé, že dokážete všechno takto zařídit. Děkuji všem lidičkám, kteří u toho byli se mnou. Děkuji Stvořiteli za tento nádherný víkend. Děkuji té nesmírně úžasné bytosti, která se nazývá naší nebeskou Matkou, že nám bylo dovoleno v její blízkosti prožít tyto skvělé okamžiky. Slibujeme, že nezklameme její důvěru a že budeme dále šířit lásku, světlo a šeptat s láskou to jméno, které je pro nás, ze všech jmen     NEJKRÁSNĚJŠÍ.

Vy už víte, které jméno mám na mysli.  Obrazek

S láskou Vaše Kytička

 

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

Očarenie-krása

(Mária , Jana, , 24. 5. 2009 16:13)

Milá kytička. Ďakujeme za krásne prežité dva dni na Turzovke. Silne emočnú nedeľu, ktorú sme prežili pri Panne Márii s pekným slnečným počasím a tiež za Tvoj príspevok o Turzovke. Ďakujeme, že sme stretli tak výnimočnú ženu ako si ty.S láskou Ťa objímame.

nadherne

(Jaja, 20. 5. 2009 9:26)

Mam zimomriavky na tele, ked citam tento prispevok a velmi sa tesim, co vsetko krasne ste prezili v Turzovke. Cita sa to uzasne. Kyticka, velmi sa tesim, ze si si potvrdila svoj minuly zivot. Posielam objatie vsetkym.

Turzovka

(Anka M, 19. 5. 2009 17:52)

Milá Kytička,ďakujem Ti aj ja za výnimočný deň,ktorý som vďaka Tebe prežila na Turzovke.Aj keď som bola na seminári len v sobotu,dokázala si ma naladiť na tie správne vibrácie,ktoré vyvrcholili do úžasnych emócii na pútnom mieste.Som šťastná,že som na svojej duchovnej ceste opäť spravila jeden krôčik vpred a aj touto cestou ďakujem dušičkám ktoré tam v tú chvíľu boli so mnou.Ich objatie mi veľmi,veľmi pomohlo.Pozdravujem Magdalenku,Jitku,Ivanku.Jitka potom zaspievala mantru o Bohu,napili sme sa vody z prameňov a to sa už začalo celkom stmievať,tak sme sa pobrali z pútneho miesta domov.Prajem Vám všetkým veľa lásky a svetla a ďakujem Bohu za takých krásnych ľudí akých spoznávam ta takýchto seminároch.

Víkend plný lásky a okouzlení

(Anička od Opavy, 19. 5. 2009 13:06)

Děkuji Kytičce za nádherné dny plné síly, štěstí a lásky na poutním místě Turzovka, jakoby mně omámilo tajemnou energií, kterou ještě nyní cítím doma v Opavě. Ještě dnes slyším v mých uších zvonivě čistý hlas Kytičky, který stoupál vzhůru v kapli Svaté Marie.Děkuji všem lidičkám s kterýma jsem se seznámila, byli to velice milé a příjemné dušičky plné lásky. Budu ráda, když se s Vámi opět sejdu na některém semináři. S láskou Vás všechny objímá Anička od Opavy.

Láska a energie

(Channah, 19. 5. 2009 10:54)

Ikdyž jsem tenhle krásný víkend nemohla být s vámi, při čtení mi tečou slzy po tváři a cítím obrovskou e nergii, sílu a lásku. Děkuji Bohu, Ježíši, Archandělům a andílkům, že mě přivedli na tuto cestu a neustále vedou moje kroky, JSEM ZA TO NESMÍRNĚ VDĚČNÁ, DĚKUJI!!!!! Děkuji vám všem, že jste. Posílám plnou náruč lásky, objímám všechny a hlavně Tebe Kytičko.

síla poutního místa

(Lída, 19. 5. 2009 9:34)

Jsem ráda,že jsem "tam" byla. Zapomněla jsem léky na alergii, proto jsem měla obavu z celodenního pobytu venku. Kapesník jsem ale vytahovala,až když Kytička v kapli zpívala.První písničku jsem ustála.Při druhé při textu Madono,je krásné tvým dítkem být se mi slzičky kutálely po tvářích. Mrkla jse za sebe a vedle sebe a byla jsem ráda,že nejsem sama, co bulí.

díky

(Lenka, 18. 5. 2009 20:53)

milá kytičko moc děkuji za krásný víkend.Dovezla jsem si nádherné zážitky. kytičko ,říkala jsi at se na tebe napojím na skype ohledně mého problému,ale nevím jak si tě tam mám najít tak prosím pošly mě tvé číslo skype na meil děkuji lenka lena.suchonova@seznam.cz

Poděkování

(jitka.ro@email.cz, 18. 5. 2009 18:34)

Milá Kytičko,Světlanko a všichni ostatní se kterými jsem mohla strávit úžasný den.Ještě jednou Vám všem děkuji za nádherné zážitky a za Vaši lásku.Budu moc ráda,když se mě Světlanka ozve a hlavně až s Vámi budu moci zase být.S láskou všechny objímám.

Okouzlující víkend

(Lenka A Michal, 18. 5. 2009 16:26)

Milá Kytičko,byl to opravdu okouzlující víkend,za který Ti oba mooooc děkujem. Kytičko jsi skvělá a máme Tě moooc rádi.Michal a Lenka

Turzovka

(Světlana (bomberunka@seznam.cz), 18. 5. 2009 15:00)

Byl to nádherný víkend, potkala jsem nádherné lidi a zažila nádherné okamžiky(včetně těch, které mě poučily a posunuly zase o kousek dál..)Kytičko, moc ti děkuju za zasvěcení do 3.stupně, byl to úžasný zážitek...A pro Ivanku...prosím, pošli mi mail na paní Jitku...myslím, že si spolu máme ještě hodně co říct..děkuju moc...
A taky, pokud tohle bude číst Lidunka...tak Lidunko, určitě napiš..ty už víš,co..(moc ráda to pro tebe udělám)...mám vás všechny moc ráda a posílám vám světýlko do dušiček...

Světlo Uzdravení

(Zuzka, 18. 5. 2009 13:21)

Milá Kytičko,je prima, že všichni zúčastnění si udělali čas na Lásku, na sebe a na radost.Světlo Uzdravení k Vám přišlo a pomohlo.Tak to z Tvého popisu cítím a raduji se nyní s Váma.Děkuji Zuzka

Milé Kytičce

(Ivana, 18. 5. 2009 11:46)

Milá Kytičko,
setkání v Turzovce bylo moc krásné a moc Ti děkuji.
Při čtení mi tečou slzy, jsem šťastna, že jsem
potkala takové lidičky.
S Jitkou, s Magdou a Ankou jsme si v sobotu zajeli
ke kapličce, bylo to nádherné, je tam úžasná energie.
Ještě jednou Ti moc děkuji a s láskou Tě objímám.
Ivana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3257160
Měsíc: 16257
Den: 656