Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ NEJDE VRÁTIT ČAS

randel13.jpg1.7.2011

Drahá Kytičko,

Píšu Ti, protože už nemohu dál. Nejsem schopná se přenést přes jisté události v naší rodině. Nemám sílu jít dál s pocitem, že život je tak krutý.

Před dvěma lety /28.1.2009/ se u nás v rodině stalo neštěstí, které nás trvale poznamenalo a změnilo úplně všechno. Vše začalo tím, že maminka přišla v počítači otci na jakousi korespondenci s neznámou ženou. Otec jí tvrdil, že o nic v podstatě nejde, ale časem se ukázalo, že k té paní pravidelně jezdí a má s ní milostný poměr.

Pro celou naší rodinu to byl obrovský šok. Bylo to tak nepředstavitelné, vzhledem ke vztahu, jaký mojí rodiče měli. Byli stále jako zamilovaní a já ani má sestra jsme netušili, že by mohli mít jakékoliv problémy. Otec slíbil, že s tou paní vše ukončí. Nevíme, co se dělo, otec se tvářil, že je vše v pořádku, ale nejspíš nebylo, protože přibližně za půl roku, co jsme zjistili, že otec někoho má, maminka spáchala sebevraždu. Nenechala ani dopis na rozloučenou, zemřela dost krutým způsobem – oběsila se.

Kytičko, tečou mi slzy jen při představě, jak moc musela být zoufalá. Nikdo z nás ji nepomohl. Nikomu nic neřekla o svém trápení.

Vše se zhroutilo. Kolem mě byla pouhá tma. Ani sestře, která ještě ke všemu  bydlí dost daleko od nás , maminka nic nesdělila, nikomu nezavolala, s ničím se nesvěřila. Nikdo si neumí představit, jak kruté je ze dne na den ztratit milovanou maminku. Kytičko, byla tak krásná, milá a byla zdravá a plná síly.Najednou prostě nebyla.

Byli jsme zoufalí a veškerý hněv celé naší rodiny se obrátil proti otci. Tolik to bolelo, že jsme mu nedokázali odpustit, že jeho vinou maminku už nemáme zemřela v 51 letech.

I když ubíhal měsíc za měsícem ta bolest byla stále s námi. Tak moc nám maminka chyběla. Otec se s paní rozešel a začal tvrdit, že maminka za ním chodí, že jí vidí a že se si s ní povídá. Viděl jí dívat se na šaty do skříně, pak prý hladila fotografii mou a fotografii  sestry, pověšené na zdi.

Nejdříve jsme tomu nevěřili, ale on si stále tvrdil své a den ode dne byl ztrápenější a smutnější. Za celý rok se neusmál a život se pro něho úplně zastavil. Je to už rok a půl, co jsme bez maminky a snažíme se teď pomoci otci. Kytičko, jeho zdraví je den ode dne horší. Nemůže jíst a mluví o smrti. Jsme vyděšené, já i sestra, protože si neumíme představit, že bychom ztratili i tatínka. Vždyť je mu teprve 56 let.

Prosím podívej se, zda je možná nějaká pomoc,jestli maminka opravdu nenalezla klid a z čeho pramení zdravotní potíže tatínka. Víš, my už jsme se mu snažili odpustit. Vždyť už máme jen jeho. Moc nám na tom záleží. Já i sestra máme děti a ty mají dědečka moc rády. Můžeš mu třeba předávat na dálku energii??  

S úctou a láskou Karolína  

13.7.2011

víla-nádherná.jpgDrahá Karolínko,

Nakreslila jsem obrázek energií Tvého tatínka. Zeptala jsem se andělů na radu,jak mu pomoci. Je mi to nesmírně líto, ale nemám dobré zprávy. Vidím muže, který bohužel ztratil o život zájem a to takovým způsobem, že jeho životní energie klesly pod únosnou hranici. Je na pokraji zhroucení všech svých sil.

Smrt ženy, kterou miloval, ho zasáhla takovým způsobem, že ani Ty ani já, mu nedokážeme  pomoci. Nedokážeme to, co on by nutně potřeboval. A to VRÁTIT ČAS.  To je jediná myšlenka, kromě smrti, která v jeho hlavě zůstala.

Chtěl by vše vrátit do okamžiku, kdy jste byli všichni šťastní. Tohoto muže stravuje nenávist k vlastní osobě. Nedokáže odpustit sám sobě. Ano jistě, udělal chybu, ale všichni jsme chybující a hledající -  KDO JE BEZ VINY HOĎ PRVNÍ KAMENEM – Tato biblická věta doléhá na naše životy, a připomíná důležitost odpuštění. Velmi často právě sami sobě neumíme odpustit. Karolínko, tak ráda bych Ti pomohla. Je mi to moc líto, ale neexistuje lék na nemocné tělo

Tvého otce, protože on jakoukoliv léčbu vědomě odmítá. Odpusť, ale nebudu se napojovat tam, kde už je duše připravena zbavit se pout a okovů. Zašlo to už příliš daleko a není cesty zpět.  Jeho duše už není schopná pochopit.

Mluv s ním prosím často o odpuštění a postarej se o to, aby odešel důstojně a pokojně. Nemůžeš zachránit fyzické tělo, to opravdu možné není, ale pomoz jeho duši. Ať nalezne Boha ve svém vědomí, pros anděly, aby mu pomohli. Tak ráda bych Tě potěšila, ale dávat plané naděje v tomto případě není správné. Je lépe se připravit a přijmout situaci takovou, jaká je. On je s maminkou v neustálém kontaku, opravdu jí může takto silně vnímat.

Vzkaz od andělů:  Drahá sestřičko, zbav se obav o své milované. Místo svého strachu, s láskou v srdci požádej, aby u Tvých blízkých bylo ještě více andělů a věř, že v tom okamžiku bude tvůj požadavek splněn. Bůh i andělé své milované duše neopouští. Čím více andělů je nablízku, tím víc lásky duše obklopuje. Co je víc, než láska? Láska překoná i hranice smrti. Láska nikdy neumírá a nikdy nekončí. Stejně tak Božské světlo v každé duši.

15.7.2011

Kytičko, děkuji za Tvá upřímná slova, i když padla do mého srdce jako nůž. Stále tomu nemohu uvěřit. Dnes jsem se snažila otce přemluvit, aby odjel do nemocnice na vyšetření. Slíbil, že mě poslechne a bude se snažit léčit. Vše jjsem domluvila, zítra už bude v nemocnici. Nemám vůbec sílu na děti, ani na manžela.  Stále však nepřestávám věřit, že se jeho stav zlepší.  Určitě se Ti ještě ozvu. Chápu Tvé stanovisko, že mu nechceš předávat energii, i když to tak bolí.

Karolína

20.7.2011

víla-nádherná.jpgDrahá Karolínko,

rozumím tomu, že se snažíš pro tatínka udělat vše, co je v Tvých silách. Ale já mám také své andělské rádce a Ti říkají, že je to proces, který rychle plyne a já nemám zasahovat. Odpusť.Vím, že ty vidíš tatínka jinak.  Prosím ať na Tebe plyne požehnání Stvořitele a ochrana andělů. Ať všechno ve zdraví zvládneš.Vím, že je to pro Tebe těžké, když Ti napíšu, že neustále prosím anděly, ať mu pomohou dojít co nejdříve klidu a osvobození od bolesti. Ty jsi statečná a milující dušička. Moc Tě objímám.

S láskou Kytička

26.9. 2011

Milá Kytičko,

S nesmírnou bolestí Ti musím napsat, že tatínek nám včera ráno zemřel. Nemám sílu popisovat vše, co a jak proběhlo. Zemřel na selhání orgánů a nebylo už možné ho zachránit. Ležel už pár posledních dnů v nemocnici. Kytičko, je to tak těžké pochopit PROČ??

Když vezmu  dva roky zpět,  mí rodiče byli zdraví, milující plní vtipu, humoru a plánů do příštích let. Nyní jsou oba mrtví. Život je krutý. Už není se ke komu vracet domů. Tak moc to bolí, že nevím, jak tuto bolest vydržím.

Děkuji za Tvůj čas

Karolína

víla-nádherná.jpg29.9.2011

Moje Drahá Karolínko,

Posílám moc velké objetí a sílu do Tvé ztrápené dušičky. Chápu Tvou bolest a prosím anděly, aby posílili Tvé vědomí v Božské přítomnosti a lásce. Udělala jsi jistě vše, co bylo potřeba a vyčerpala jsi všechny možnosti pomoci. Jsi hodná dcera a jistě toto přispělo k prosvětlení Tvé karmy. Zvýšily se Tvé vibrace, i když smutek tě sráží na kolena. Nepřestávej věřit, že ustojíš toto smutné období a přijde Tvá chvíle růstu a další nové duchovní cesty. Tatínkovi už je krásně a vše konečně pochopil. Neustále měj před očima své děti a manžela. Oni teď potřebují Tvou lásku a Tvou pozornost.

S láskou a objetím Kytička

tancující-pár.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ŽÁDOST

(Jakub, 30. 12. 2015 22:43)

Dobrý den, jmenuji se Jakub Dytrych.Rád bych si o vás něco ověřil, má matka, otec a také já...jsme věřící.Snažíme se co nejvíce spojit s Anděli,Archanděli...

Dozvěděli jsme se že jsem propojen s Archandělem Hanielem.Rád bych se vás zeptal zda-li je to skutečně pravda.Protože jsem s ním prý propojen.A prý ho mám také za patrona.A mam také za patrona ještě Archanděla Raziela.Byl jsem v šoku když jsem se to dozvěděl.Ale jsem poctěn.Ale rád bych se vás na to zeptal.Popřípadě se domluvil na nějaké schůzce...přijedu kamkoliv i třeba s mojí rodinou.Protože já hodně medituji...a poslouchám různé pisničky, které mi pomáhají se s Hanielem spojit.A pokaždé když medituji, jako bych někoho cítil jak mě hladí po ruce.A pokaždé mám husinu...je mi 16 let. A také jsem se dozvěděl že během následujících let, by mě měli Andílci a Archandílci učit.A pomoct mi zde zavést mír,lásku a vzájemné porozumění mezi všemi lidmi.Nemohu tomu pořád uvěřit.Ale rád bych toho dosáhl.A proto vám sem pišu.Asi mi na to neodpovíte.Ale nic nedám za to když to sem napíšu.Předem děkuji s láskou a úctou.

Re: ŽÁDOST

(Jakub, 30. 12. 2015 22:45)

Omlouvám se *u vás

Pro Kytičku

(Karolína, 6. 10. 2011 21:19)

Děkuji drahá Kytičko za Tvá písmenka,prožívám nyní těžké dny plné bolesti a žalu,a každé ráno si říkám,že musím dál,musím,kvůli svým dětem a muži,kteří mne tak potřebují.Chci se Tě jen zeptat na jednu zvláštnost-po odchodu mé milované maminky jsem ji vídávala ve snech každý den,promlouvaly jsme spolu,a teď,když mi odešel milovaný tatínek,za kterého bych život položila,tak na něj marně čekám,dennodenně prosím,ať mne přijde navštívit ve snu,ale nic...Je pro mne velmi důležité vědět,jestli netrpěl,i když jsem s ním každý den byla,stejně tak i po dobu v nemocnici,tak to osudné ráno jsem u toho nebyla.Děkuji za tvou odpověď a těším se na shledání.Karolína

RODIČE

(MONIKA, 1. 10. 2011 16:37)

Milá Karolínko když jsem to četla tekli mi slzy a zároven prosím o požehnání dušiček tvých rodiču .Mám tě moc ráda všichni co to čteme prosím, modleme se za rodiče duše od Karol.a Karolínku at má sílu děkuji monika

smíření

(Anna, 1. 10. 2011 9:18)

Vážená Karolínko, když v naši rodině bylo několik úmrtí po sobě a všechna předčasná, tak jako u Vás, dala jsem sloužit mši za rodinu, šla jsem na farní úřad a tam mi asistent poradil, jak celou věc zařídit.Není podmínka, že osoby za které se slouží tzv. zádušní mše musí být věřící nebo praktikující věřící.

Z celého srdce děkuji

(Channah, 29. 9. 2011 10:29)

Milá Kytičko, z celého srdce Ti děkuji za tento příběh...Má pro mě velký význam, velmi mě oslovil a probudil...
Děkuji, děkuji, děkuji...
Děkuji za to co děláš a děkuji, že jsi. Mám Tě moc ráda.
S láskou, Channah.

Požehnání

(Channah, 29. 9. 2011 9:48)

Milá Karolínko, někdy nám život připraví těžké chvíle, máme pocit že je nemůžeme zvládnout, tak moc nás to bolí a trápí... Ale věř, že nám nepřináší nic, na co naše síly nestačí. Posílám Ti hodně síly, lásky a světla do Tvojí bolestí ztrápené dušičky...Pokus se vše odevzdat Bohu a hledej smysl příštích dnů ve svých dětech a manželovi. Přeji Ti, aby bolest brzy odezněla a Ty jsi opět začala vnímat krásu všedních dnů... S velkou láskou Tě objímám, Channah.

pro Karolínku

(Slavka, 29. 9. 2011 8:58)

Drahá Karolinko, moc na Tebe myslím a dobře vím, co prožíváš, já sama jsem přišla během 14 dnů o oba rodiče, vím, jak moc to bolí. Přeji Ti hodně síly , Božího požehnání, abys to zvládla. S láskou Slávka

Poznanie

(Marianna ohajko@ehs.sk, 28. 9. 2011 18:29)

Drahá Karolínko, slzyčky sa mi kotúľali po tváry a v duchu sme všetky milujúce bytosti s tebou i keď len takto na diaľku.Čo je to smrť?Je to prechod na druhú stranu,kde nikoho nič nebolí,netrápi...
Trápi to nás pozostalých,najmä keď život končí skôr než človek niečo dokončí- napraví .Modli sa za otecka-modlitba veľmi pomáha,určite ťa navštívi v tvojich snoch,lebo vidí ako sa trápiš a smútiš za ním.
Posielam ti veľký lúč lásky,aby sa dotkol tvojho uboleného srdiečka a vedz,že všetko čo sa deje v našom živote-to dobré,i to zlé ,má význam pre náš ďalší duchovný rast i keď teraz to tak nevidíš.Vieš Karolínko, spoznala som na jednom Kytičkynom seminári novú kamarátku-ktorá vo svojich krásnych 30.rokoch života prišla tragickou nehodou o milovaného manžela a keď sme sa jej pýtali,či je to preňu teraz ľahšie pochopiť-prečo to musela zažiť?Povedala nám,že i keď to trašne bolí-ináč sa na to pozerá po zasvätení.
Ak budeš mať niekedy možnosť navštíviť Kytičkyn seminár-určite tak urob,spoznáš tam toľko spriaznených dušičiek a pocítiš silu anjelskej lásky.A ten pocit,keď vieš,že bdejú nad tebou a cítiš ich nádherné láskavé vibrácie to stojí za všetky poklady sveta.
S láskou Marianna

Slova útěchy........

(Jana, 28. 9. 2011 17:49)

Drahá Karolínko, Tvůj životní příběh je velmi velmi smutný.......čtu jej a pláču s Tebou, tak ráda bych zmírnila Tvou velikou bolest, ALE NEDOKÁŽU TO, TOLIK S TEBOU CÍTÍM..... Přijmi ode mne tedy alespoň slova útěchy, buď silná, zlatíčko, přej klid těm, kteří ho hledali.....to je to jediné, co pro ně můžeš ještě vykonat,..... Sílu najdi, drahá Karolínko, ve svých dětech, které Tě tolik potřebují, jsi to nyní Ty, kdo jim musí být oporou......S láskou v srdíčku i v dušičce, posílám Ti veliké objetí .... Jana

rodina

(Dagmar, 28. 9. 2011 12:47)

Drahá Karolíno, moc na Tebe myslím v těchto pro tebe velmi těžkých dnech. Budou to 3 roky, co jsem ztratila tatínka a věř mi, že čas tuto bolest otupí. Není dne, kdy bych si na něj nevzpomněla a dodnes mi moc chybí. Tenkrát mi Kytička moc moc pomohla a já jsem jí za to dodnes velmi vděčná. Teď bys měla být se svým manželem a dětma - potřebují Tě. Já se tenkrát tak poddala své bolesti, že to téměř odneslo moje manželství - za které bych kdysi dala ruku do ohně. Dnes jsem ráda, že jsme tu nejhorší krizi ustáli a že je mám...
Na rodiče vzpomínej s láskou, darovali Ti život a buď vděčná za dobu, kterou jste mohli být spolu. Snad má v našem životě všechno nějaký smysl, ač to častokrát nejsme schopni pochopit.
Posílám hodně síly a energie, s láskou Dagmar.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3259642
Měsíc: 15507
Den: 545