Jdi na obsah Jdi na menu

CO MÁM UDĚLAT, ABYCH MĚLA LEPŠÍ NAPOJENÍ NA ANDĚLY

21. 1. 2010

ObrazekDobrý den,
Náhodou jsem objevila tyto stránky a pročítala příběhy, našla mnoho informací, které jsou pro mě důležité.
Už několik let se snažím komunikovat s anděly, snažím se napojit se na jejich energii a vibrace. I když se podle mě dost snažím, stále to jaksi není ono. Chtěla bych se Vás Kytičko, proto zeptat,
Co pro to mám ještě udělat, abych dosáhla napojení. Kromě pravidelných meditací, duchovních cvičení a mého velkého přání, andílky vidět, nebo slyšet. Je možné, že nejsem tou vyvolenou a andělé se mnou komunikovat nechtějí? Mohla by jste mi poradit? Je tato komunikace jen pro určité lidi? Názory na toto téma se různí. Děkuji za Váš názor, případně radu.
S pozdravem Hanka, Ostrava

 

Obrazek

 

ObrazekMilá Haničko,

Vím, že když napíšu, buď trpělivá, jistě Ti to bude připadat jako fráze, a zřejmě to i víš,že trpělivost je v tomto případě moc důležitá. Dalo by se říct, že jsou určité návody, jak dosáhnout komunikace, ale samozřejmě také tyto návody nic nezaručují, jsou to jen taková vodítka. Záleží na jednotlivém člověku, na stavu jeho vibrací a myšlenek, do jaké míry dokáže vnímat přítomnost andělů. Všechna cvičení,která slouží k ovládání našich myšlenek, směrujících nás do pozitivního naladění, nás k andělům přibližují.

Andělé jsou neustále připraveni nám pomáhat. Cítí naše myšlenky, vnímají účinek našich skutků, jejíchž dopad pro nás představuje následnou radost, nebo bolest. Čím zřetelněji a jasněji prožíváme a uvědomujeme si své emoce, tím silněji jsou naše vibrace andělům jasnější.
Můžeme se pokusit napřed slyšet hlas našeho anděla, když plní víry sledujeme svou mysl.

Andělé k nám, jak už jsem mnohokrát zdůraznila hovoří ve vibracích. Andělé se s námi radují, sdílejí naše utrpení, ale na naší bolesti mohou něco změnit jen, když je o to požádáme. Prosbami, člověk otevírá své srdce a prosí o vedení svého života nebeské bytosti, které rády a ochotně pomohou. Náš duchovní rozvoj, jednání v souladu s duchovními zákony,zvyšování vibrací , to vše nám pomáhá ve spojení s našim andělem.

Anděl je strážce naší duše. Může se projevit, když člověk pozvedne a obrátí svou mysl k němu.

Pomoc anděla nemusí být vždy odnětí našich těžkostí, ale může být jakousi posilou pro naši duši, abychom ustáli zkoušku, kterou právě procházíme. Modlitba je ochrana člověka proti vlastním, nebo cizím myšlenkám. Modlící se člověk, který svou modlitbu pronáší s hlubokou pokorou, vírou a láskou, je plný láskyplných myšlenek a pocitů, jejichž energie posiluje jeho duši a obklopuje ho ochranným štítem. Pro anděly je modlitba vždy signálem k vzájemné komunikaci. 

Tady vidíš Haničko, že samotná snaha dosáhnout napojení na anděly modlitbou a meditací, má pro nás očistné, ochranné a léčivé účinky. To je důvod abychom vytrvali a pokračovali. Znovu zdůrazňuji, že komunikace s anděly není výsadou, odměnou ani prioritním darem. Komunikace s anděly je přirozená pro každého člověka, který v jejich pomoc věří, a má otevřené srdce.

Pokud se naučíme pracovat se svými myšlenkami, pocity a rozlišovat je a ty negativní odstraňovat, je to ta nespolehlivější cesta k andělům. Protože tímto se jim stáváme podobnými. Ponořme se do světa andělů a pro začátek si pěstujme tyto pocity.
Nazvala jsem je:
 
ObrazekAndělské ctnosti:
 
POCHOPENÍ -   Dívejme se na svět očima druhých pociťujme druhého člověka jeho srdcem
 
SOUCIT -   Pomáhejme svým bližním při každé příležitosti
 
NĚHA     -    Dávejme najevo svou lásku druhým – nejen slovy a hlazením, objetím.
 
MÍRNOST   -   Hlídejme si svůj hněv - zachovávejme klid v myšlence, slovu i ve skutku
 
DŮVĚRA    -   Věřme sami sobě – jen tak dokážeme věřit druhým lidem a andělům
 
 
VĚRNOST   -   Pravda a upřímnost ať je v každé naší myšlence i slovu a v tom, co děláme, o     čem mluvíme, na co myslíme.
 
 
Přeji Ti Haničko, abys vytrvala a pak sklízela ovoce své práce na sobě, na svém duchovním naladění. Posílám Ti objetí, pochopení, lásku i soucit.
Měj se krásně
 

Obrazek

S láskou Kytička   Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prosim

( Anna , 6. 6. 2022 19:34)

Mam trapeni s manzelem ma alzamhra a demence nemam od neho klud ani syn uz nevim co delat neda nam klidu prosim.andeli o pokoj nevim hak dal a co bude pomozte my ptpsim az to vite vy vdaka

Potápím se

(Alenka, 5. 4. 2015 17:57)

Děkuji Kytičko předem za odpověď.
Mám pocit, že se do mne opřel, doslova uragán.Úrazy, únava, ospalost,
samota.Zvedám jiné, ale kdo zvedne mne?

CÍTÍM BEZNADĚJ

(Monika, 13. 2. 2013 20:01)

MILÁ KYTIČKO, MOC PROSÍM PORAĎ MI.
Mám pocit, že se již něolik let točím v kruhu, z kterého nedokážu odejít. Jsem nerozhodná, co se týká mého osobního života, stále ho nedokážu řešit. Myslím, že moje manželství nikdy nebylo pěkné a nejspíš ani nebude. Nedávno jsem přišla o práci a během ní propásla dvě pracovní nabídky. Tenkrát jsem cítila, že nemám přecházet na jiné místo a nechtěla jsem podrazit člověka, který mi pak dal výpověď. Nemohu se s tím stále vyrovnat a citím se prázdná. Snažím se komunikovat s anděly a prosím je o pomoc. Kytičko prosím můžeš mi poradit jak to bude dál. Děkuji Ti moc a přeji krásný večer. Monika

Pomoc a rada

(Frantisek, 19. 11. 2012 18:55)

Dobry den.mam jeden velky problem a to je moje chovani.Miluju zenu a ztratil jsem ji,protoze jsem uveril klamne informaci.Dalsi problem je v tom ze neumim resit spravne veci a kdyz doslo na hadku tam jsem radsi rekl ze se zbalim a vypadnu misto abych to s tou zenou vyresil jako chlap a ne ubozak a hlupak.Hledam pomoc a chci se naucit ovladat sve chovani a potebuji terapie.Pracuji ve Svedsku a nevim zda to jde pres internet.Dekuji za vyslyseni Kyticko.

Pomoc a rada

(Frantisek, 19. 11. 2012 18:53)

Dobry den.mam jeden velky problem a to je moje chovani.Miluju zenu a ztratil jsem ji,protoze jsem uveril klamne informaci.Dalsi problem je v tom ze neumim resit spravne veci a kdyz doslo na hadku tam jsem radsi rekl ze se zbalim a vypadnu misto abych to s tou zenou vyresil jako chlap a ne ubozak a hlupak.Hledam pomoc a chci se naucit ovladat sve chovani a potebuji terapie.Pracuji ve Svedsku a nevim zda to jde pres internet.Dekuji za vyslyseni Kyticko.

Kytičce

(Klára, 28. 1. 2010 12:43)

Dobrý den, Kytičko,řeším stejný problém jako Hanička. Chtěla bych se Vás zeptat,kam bych Vám mohla poslat email. Dvakrát jsem Vám zasílala email na adresu uvedenou na stránkách, ale nevím, jestli došel. Děkuji

Re: Kytičce

(Monika, 10. 3. 2011 15:39)

Milá kytičko,už několikrát jsem Vám psala zprávu na vaše stránky ,ale nikdy jsem se nedočkala odpovědi.Ráda bych s Vámi navázala kontakt.a svěřila se moc sěkuji za odpověď Monika
VodenkovaM@seznam.cz napsala jsem vám můj emil děkuji Monika

Re: Kytičce

(Monika, 10. 3. 2011 15:42)

Milá kytičko,už několikrát jsem Vám psala zprávu na vaše stránky ,ale nikdy jsem se nedočkala odpovědi.Ráda bych s Vámi navázala kontakt.A svěřila se moc děkuji za odpověď Monika
VodenkovaM@seznam.cz napsala jsem vám můj emil děkuji Monika

Pravda v každém slově.

(Ivana, 7. 3. 2010 22:15)

Kytičko,
tvá slova vytesat do mramoru a vystavit všem na očích aby každý den mohli čerpat z jejich pozitivní energie.
Děkuji

Pro Klárku

(Kytička, 10. 2. 2010 19:34)

Klárko,email můžeš napsat na adresu duchovni.pomoc@seznam.cz
S láskou Kytička

Pro Janu

(Kytička, 10. 2. 2010 19:33)

Milá Jano, nevím o tom, že bychom se domluvily a nebo měly vůbec nějakou dohodu o tom, že zde budeš nabízet své služby.Pokud pracuješ s energiemi, udělej si vlastní web.Já Tě neznám, nevím kdo jsi a Tvé podbízení se mi hrubě nelíbí. Já bych si toto na cizích stránkách nikdy nedovolila. Svědčí to o jisté úrovni člověka, který se takto chová a podbízí.
Pro Maju - Majo, je důležité o člověku také něco vědět, než se vložíš do jeho rukou. Buď prosím, opatrnější a pokud s někým chceš spolupracovat, měla by jsi vědět, kdo to je. TO je jen malá rada - Pokud Ti někdo nabídne, že Tě napojí na anděly, už to by Tě mělo varovat, protože takto to rozhodně nefunguje. Někdo si s tebou může těžce zahrávat a může to být také hodně nebezpečné. Když si znovu přečteš, co máš udělat a jak se na anděly napojit - jistě to sama dokážeš.
S láskou Kytička
Kytička

Pozdrav pro všechny

(Viktor, 27. 1. 2010 18:04)

Přečetl jsem si tento příspěvek a po dočtení jsem získal krásný a uvolnující pocit radosti a pohody..ano cítím,že my lidské bytosti máme aspirovat do vyšších vibračních polí prostřednictvím svých myšlenek,citů a skutků,kde je pak možno se napojit na energeticky vyspělejšší-zralejší bytosti světla..Sám cítím jak je obzvláště v této době životně důležité ujasnit si priority a obracet se ke světlu a nenechat sebou manipulovat negativními energiemi jejichž výsledek pak můžeme sledovat kolem sebe(války,násilí,nenávist..to je moc moc smutné..)každý musí začít sám u sebe a pak toto poznání předávat dál ostatním..děkuji tomu kdo tvoří tyto krásné a inspirující stránky..mějte se fajn

Moc děkuji

(Juneau, 26. 1. 2010 18:36)

Hance za tento dotaz a Kytičce odpověď. Dostalo se mi tak odpovědi aniž bych se ptala :-) Je to pro mě velké poučení, ze kterého budu čerpat.

Slovensko

(RIA, 26. 1. 2010 9:49)

Dakujem KYTICKA za dalsie krasne mudre poucne slova.Vsetky si vypisujem do svojich poznamok,aby som sa k nim znova vracala a prripominala si ich,Uz v minolosti som pocitila zazracnu moc anjelskej pomoci a zvyraznilo sa to po odchode mojho synceka.Veci ktore sa stanu ja uz predtym pocitujem.Mala si pravdu ze naz zivot sa po osobnej tragedii zmeni,aj ked som vzdy k anjelom mala velmi blizko.Tiez hladam cestu pomahat dusickam,som na dochodku,pracovala som v zdravotnictve a boli to najkrajsie casy mojho zivota.Zdravotne sa uz ale necitm pracovat v noci a vela.Preto hladam inu cestu.Verim ze ju najdem a moj zivot zase bude mat zmysel.Boh Ti zehnaj za Tvoju pomoc zato ze si,ze tesis a pomahas nestastnym dusickam.Dakujem a tesim sa na Tvoje stranky.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260376
Měsíc: 15500
Den: 626