Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ MISTRA SRI CHINMOYE NA DRUHOU POLOVINU ROKU 2013

30. 6. 2013

točící-se-země.gifPoselství od Mistra Sri Chinmoye na druhou polovinu roku 2013

Moji drazí, vy všichni kteří se snažíte šířit pokoj,mír a lásku. Vás všechny v duchu objímám, a posílám Vám požehnání, plné světla a radosti. Do všech srdcí nechť vstoupí čistá radost a spokojenost ducha.

Nadcházející dny, týdny a měsíce, budou pro mnoho lidí velmi obtížné. Mnozí z Vás se neposunuli dál a jakoby ustrnuli ve svém duchovním vývoji. Zdá se vám, že už nedokážete unést tu těžkou energii, která dopadá právě teď na Vaši Zemi. Jasně cítíte, že věci se mění a vše se rychleji dává do pohybu. Situace, které se dějí ukazují jasně na tu správnou cestu. Vše, co se týká hmoty, nyní přestává fungovat. Je čas jít cestou duchovního směru. Začnou se hroutit celé systémy,i stabilní, silné  firmy ztratí pevnou půdu pod nohama, slabší se rozpadnou, stejně jako vztahy, které nemají pevný základ ukotvený v duchovní energii. Pochopili jste už během první poloviny roku, že to, co mělo jistý a pevný základ ve hmotě, najednou slábne a churaví.

To silné slovo jistota se stalo pro Vás cizím a Vy jste jistotu přestali vidět. Máte pravdu, jistota není a i nadále nebude v ničem, co má hmotný charakter. Oddělí se od sebe duše, které léta cítily souznění a najednou budou cítit samostatnost a využijí svou sílu na svou cestu nových počátků. Země se stane místem nejistoty a tento stav bude vyvolávat v psychickém těle lidí velmi negativní vibrace. Tyto vibrace pak zpětně vyvolávají tlak na emoční centrum a emoční centrum šíří tuto negativní vlnu celou zemí. Nemáte už sílu pozvednout hlavu. Cítíte křivdu a slyšíte sami sebe říkat věci, které byste ještě před časem, nikdy neřekli. Nyní nastává ten správný čas

 O D P O J E N Í.

Je nutné se odpojit od všeho co nese negativní, hmotný náboj. Odpojte se od všech závislostí na hmotě. Pokud ukotvíte svou sílu v duchovních energiích, nemůžete jí nikdy ztratit. Pokud sílu ukotvíte ve hmotě, je každým dnem víc a víc ohrožená. Zaměřte se na hodnoty, které uznává Vaše duše. Spojte se svým vnitřním Já. Každá duše má své vyšší já ukotveno v centru duchovního světa. Napojte se na toto zářivé světo, které je Vašim vlastním světlem. Oživte své energetické pole. Je to jako když je malá žárovka napojená na silnou elektrárnu, která jí dodává proud. Mnoho z vás ztratilo toto napojení a je téměř bez proudu. Je velmi důležité znovu získat spojení s vlastní vnitřní silou. Zaměřte se v prvé řadě na sebe. Vy musíte znovu zářit. Nesmíte ztrácet světlo. Vy kteří svítíte, nepřestávejte obnovovat spojení a pečujte o své napojení, jako o vzácný drahokam. Jste svítícími majáky pro ty, kteří bloudí v tmách.

Žehnám Vám Srii Chinmoy  

Zde je návod jak upevnit svou energii v duchovních rovinách

 

Zhluboka se nadechněte a představte si zářivou, bílou kouli nad Vaší hlavou. Energeticky se s touto koulí spojte. S několika nádechy propojte svou energii s bílou koulí nad Vaší hlavou. Pak zvedejte tuto kouli až bude vyšší než váš pokoj,než budova ve které se nacházíte. Nechejte kouli, ať se přemístí až k obloze a pak požádejte strážného anděla, aby Vám Vaše vyšší vědomí pomohl napojit na Univerzální lásku. Univerzální láska představuje tu nejvyšší sílu,můžete jí vnímat jako obrovské slunce, které Vás neoslňuje, jen vysílá na frekvenci lásky a tepla.

Napojte se na toto slunce, požádejte s největší pokorou, ať Vás ve všem podporuje. Ať opatruje Vaše vyšší vědomí ukotvené v duchovním světě. Kdykoliv pocítíte pokles energie, spojte se s Vaší centrálou,se svým velkolepým sluncem a přijměte energii a životní sílu.  Tímto rituálem upevníte svojí víru, že část sebe máte už ve vyšších světech. Že Vaše duše je součástí vesmíru a je spojená se Stvořitelem. Všechna vaše přání, od této chvíle tvořte ve svém centru duchovní energie.

S láskou přijala Kytička

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DĚKUJI VÁM VŠEM Z CELÉHO SRDCE

(Iveta, 21. 7. 2013 22:58)

Kytičko moc děkuji,potřebovala jsem tato písmenka právě v tuto chvíli,nevím co mě tady navedlo,dlouho jsem na Tvých stránkách nebyla,ale co je vlastně čas?To jen naše hlavy řeší a přebijí někdy naše srdce,ale kdo opravdu věří tu VÍRU a SVĚTLO v sobě nikdy neztratí.A děkuji za komentář od Přítele ,je to krásné,plné citu,lásky a poznání.

Pochopení jeden druhého.

(Přítel, 7. 7. 2013 9:07)

Hle, pohleď k Zemi můj sv. Anděli.
Tam jest v srdcích lidskost, tu a tam lidskost, jenž nepochopena dosud Vámi, a nyní všic v okamžik
spojení sebe sama se vším Obrazem v dva póly napojeni. Staniž se, neb lidskost vytrácejíc se jako pára na hrncem z Vašich bytí. Pak pochopivší ony pln v svatých chvil, ať břemenem, jenž nesoucím člověk v Obrazu Božím, skrze SVĚTLO I TMU ROVNOVÁHOU - tak buď nastolen mír. Člověk odpíraje svobody, ji obdařeném, nikoliv donucením tmy a všec spojenci rozsetými po Galaxiích, nýbrž NEPOCHOPENÍM ANDĚLOVI VŮLE jménem MÝM I VAŠÍM SYNEM. Vracen na Zem k lidu, jemuž jste přísahali je třeba. Ti zkouškou nejtěžší vydávaje se v ony chvíle, jenž jsou zahájeny. Boje se sebou samým, dokud v rovnováhu nedojde. Slyšte má slova, a odpuštěním odvraťte svou duši i k temné straně, jenž razantnější změnou obmění bytí, neb i jej čeká zkouška. To Já jsem vyhnal bytost ze světla, a i já ku ní shledám pochopení. Světlo jest přístupno tich, jenž si naplniv svou duši láskou v jakékoliv podobě. Všic milujeme, a láska všic bytostí stejným závažím. Cesty ač různými, vše do jednoho Království zavedou. V člověku Svatý Duch našel zalíbení v svou vůli a odhodlání v bol jej a v něm odkryta tajemna, spolu s NEKONEČNOU/NEOMEZENOU láskou, jenž kanálem ve spojení s Nejvyššími Svatými. Tu andělem nejen z nebes, neb i člověk už si našel své místo a navrátivší svou funkci. Jednoty je třeba, pak pochopením odkryta tajemství, jenž i anděli dosud ukrývaná. Budiž světlo a pochopena tma, na věky mír. Slyšte můj hlas, a shledání s hvězdou V UTAJENÍ, svou poctivostí propojena v stejný úděl. S láskou, ať je jakákoliv, tu JÁ JSME S VÁMI.

úžasné

(Andrejka, Zlín, 5. 7. 2013 8:51)

Kytičko, to je krása...z těch slov mrazí po celém těle....

děkuji

Děkuji

(camperses, 3. 7. 2013 15:39)

Děkuji Kytičko za krásný, praktický návod, takové meditace jsou vždy inspirační! :o*

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3255575
Měsíc: 16635
Den: 537