Jdi na obsah Jdi na menu

KDO JSOU REPTILIÁNI A JAK SE CHOVAT, POKUD SE S NIMI SETKÁME

reptiloidbr12.jpgVybráno z Vašich dotazů na stejné téma

KDO JSOU REPTILIÁNI?

Dobrý večer,

ráda bych se Vás zeptala jak se máme chránit proti útokům cizích duchovních etnit, jako jsou např. Reptiliáni a jiné šedé existence Vesmíru. Věřím, že zde nejsme sami, ale nedokážu si představit setkání s takovou bytostí. V poslední době se stále častěji objevují na různých webech články o možnosti kontaktu a dokonce i únosech od vesmírných bytostí a já se toho dost bojím. Mohla byste mi něco poradit?

Magda

Dobrý den Kytičko,

každý den pročítám Vaše stránky a jsou mi velkou oporou v mém tak trochu chaotickém životě. To, co mě nejvíc v poslední době trápí je neustálý pocit strachu a pocitu vnitřního ohrožení. Jako, že mě nějaká bytost vnitřně napadne, ovládne, nebo ublíží mě, dětem, manželovi. Ty pocity jsou velmi silné a já cítím, jak mě ten neustálý strach vyčerpává. Hodně jsem si přečetla o negativních bytostech z Vesmíru a cítím, že právě toto téma bych potřebovala objasnit. Může to být důvodem mého strachu?  Kontakt, nebo dokonce přítomnost negativních energií?

S pozdravem Viki

Zdravím Tě Kytičko,

přeji hezký den. Mám k Tobě pouze stručný dotaz. Co si myslíš o aktivitě iluminátů a podobných nepřející a nepřátelských energií? Hrozí potencionální možnost napadení?  Rád bych věděl, do jaké míry mohou ohrozit naše těla?  Dost o tom v poslední době slyším a popravdě moc tomu nerozumím. Ty budeš určitě více v obraze.  Dík za vysvětlení a měj se pěkně.

Jan

 

víla-nádherná.jpgMoje milovaná sluníčkaUž mnohokrát jsem chtěla psát na toto téma, přesto vždy přišlo něco mnohem důležitějšího.  Vybrala jsem tři dotazy , které jsou jedny z mnoha, které mi píšete, nebo na které se ptáte v průběhu seminářů, nebo osobních setkání

Vždy když uslyším slovo „mimozemšťan“ , vybaví se mi nějaký obraz z filmu, nebo dokonce konkrétní seriál – Návštěvníci, Spadla s oblaků, a podobné záležitosti, které někoho zajímají, jiný v nich může vidět pouze moderní pohádku, případně zdařilý výtvor něčí bujné fantazie.  Na konkrétní otázku zda jsme tu sami v celém prostoru Vesmíru, bych ale odpověděla zcela jednoznačně že NE ! Přesto s těmito bytostmi nejsem v kontaktu, ani s nimi nijak nekomunikuji.

  Chtěla bych Vás ujistit, že bát se těchto bytostí opravdu nemusíte, pokud máte potřebnou ochranu a pevnou víru. Raptiliáni jsou duše z jiné planety, jiné dimenze a mají ještěří rysy. Podle toho je v lidském těle můžete snadno poznat.Ilumináti si podmaňují masy prostřednictvím systému kontrol mysli. 
Ilumináti chtějí vytvořit svět ze strachu, a plazí Illumináti se živí právě onou "výslednou negativní energií". Tento strach je považován za zdroj jejich potravy, proto bych Vás chtěla velmi naléhavě upozornit, že je velmi důležité zbavit se strachu, který je k nám přitahuje…Pomůžete nejen sobě, ale také celé naší planetě….

  Rok 2012 a Reptiliáni: Co mohou lidé dělat? Podle teorie pole Knight-Jadczykové, původní motto pro lidstvo je: „Vědomosti ochraňují; ignorance ohrožuje.“ Což lze chápat tak, že zveřejňování a sdílení těchto poznatků samo o sobě může zmařit plán Reptiliánů, který závisí na klamání, utajování a tajných dohodách o genocidě mezi Šedými/Reptiliány a vládou Spojených států a nevyhnutelně povede k poznání účasti na mezinárodních válečných zločinech vydírané elity. Vědomí lidstva o reptiliánské hrozbě a jeho aktivní účast při vytváření trvalého, mírového světa až planeta přejde z třetí hustoty do čtvrté hustoty, jsou také velmi důležité, jak uvádí teorie pole. /konec citace/

 JAK POZNÁME ČLOVĚKA, KTERÝ MÁ V SOBĚ TUTO BYTOST REPTILIÁNA??

 

Ve svém životě jsem se setkala jen s několika lidmi, u kterých jsem zaznamenala známky reptiliánských znaků. Některé nejsou na první pohled moc zřetelné – je tu určitá duchovní úroveň a znalosti z oblasti ezoteriky a duchovních zákonů,ale zároveň neustálá potřeba mluvit o sexuálních praktikách. Dále nápadně silně vibrující druhá čakra a přemíra oranžové barvy v auře. Neustálý pohyb negativních energií kolem tohoto člověka prozradí, že něco je jinak. Pokud nevidíte energie a nemůžete to takto rozpoznat – zcela jistě Vás nenechá klidnými  pohled do jejich očí a následná změna barvy očí a také proměna oční zorničky, která se změní během jedné vteřiny z černého kroužku na úzkou černou čárku.

Zkrátka nejviditelnějším znakem je jakýsi symptom hadího oka. Je důležité se v této chvíli nebát. Když jsem se s reptiliánem poprvé setkala já a on pochopil, že jsem poznala jeho pravou podstatu, náše komunikace byla rázem u konce, pouze se mi snažil podsunout myšlenku: „ TY SE MĚ BOJÍŠ !!“ Snažila jsem se zůstat v klidu a připomněla mu své ochránce, které jsem ihned začala prosit o pomoc. Tuto silnou energii, nemohl ustát. Podíval se na mě pohledem, který nikdy nezapomenu. Jeho oči změnily barvu ze sytě tmavé, až do nepřirozeně světle modré a jeho zorničky se rázem proměnily na svislé úzké čárky. Jeho hadí oči se na mě upřeně dívaly a já jsem cítila jak se snaží nabourat mou ochranu. Neuhnula jsem s pohledem a představovala si archanděla Michaela, který mě nikdy neopustí.

Bylo to pár dlouhých minut. Najednou se otočil a bez rozloučení odešel. Za mými zády stálo pár děvčat, které čekaly, až s tímto člověkem ukončím hovor. Tato příhoda se totiž stala během jednoho  duchovního semináře. Jejich otázky, co to bylo za člověka, a co se mu stalo s očima, mě ujistily v tom, že to, co jsem viděla já, vidělo také dalších nejméně 10 lidí. Pak jsem začala sbírat další informace. A některá zjištění o těchto lidech jsou vskutku pozoruhodná.

Mám poznala jsem i jednu lékařku, která se také několikrát setkala s útokem Reptiliánů na své pacienty a tímto fenoménem se hlouběji zabývá. Pro nás ostatní platí jedno základní pravidlo -  ODHODIT STRACH – Protože to je ta důležitá emoce, kterou se napojí na naše jemnohmotná těla… Pár rad na závěr.

CO UDĚLAT, KDYŽ POTKÁME REPTILIÁNA?

1/ PROSIT O OCHRANNÝ KRUH ANDĚLŮ, KOLEM NAŠEHO TĚLA

2/OVLÁDNOUT SVŮJ STRACH A ZŮSTAT V KLIDU

3/NEDÁVAT V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NAJEVO, ŽE VÍME, KOHO MÁME PŘED SEBOU

   

4/NEUHÝBAT POHLEDEM A OPAKOVAT SI V DUCHU TUTO MANTRU „ BŮH JE NEJVĚTŠÍ SÍLA A LÁSKA,JÁ JSEM BOŽÍ SVĚTLO.

 

4/CO NEJRYCHLEJI UKONČIT TOTO SETKÁNÍ. NEPŘIJÍMAT OD TĚCHTO LIDÍ, ŽÁDNÉ ZASVĚCENÍ, ŽÁDNÉ DÁRKY, DO  KTERÝCH BY BYLA VLOŽENA JEJICH ENERGIE.

5/ZVÝŠIT OCHRANU SVÉHO JEMNOHMOTNÉHO TĚLA, VÍCE MEDITOVAT, MODLIT SE A TÍM ZVYŠOVAT SVÉ VIBRACE.

NA TOTO VIDEO KLIKNĚTE JEŠTĚ JEDNOU POKUD SE NEOTEVŘE A SLEDUJTE PROMĚNU OČÍ

TOTO VIDEO JE VĚDECKÁ PŘEDNÁŠKA - DÍVKA SE CHOVÁ JAKO JEŠTĚR A JEJÍ OČI PROZRAZUJÍ ENERGII REPTILIÁNŮ - OLIZOVÁNÍ A POHYB JAZYKA JE ZNAKEM HADŮ A JEŠTĚRŮ

Komentáře

Přehled komentářů

šediváci

(Dita, 21. 3. 2012 21:43)

Ahojky Kytičko, myslím, že jsem ti už psala o mých často se opakujících snech, kdy telepaticky mluvím s mimozemšťany. V těch snech jsem vždycky hrůzou bez sebe a oni mi říkají, že se jich nemusím bát, že nám neublíží. Tak jsem o tom začala smýšlet, že se asi nemusím bát a že až ta situace jednou nastane, tak já ji ustojím : ))) Jsou to takové ty klasické bytosti, úzké tělo, velká hlava s mandlovýma černýma očima. Nedávno jsem byla ale upozorněna, že to jsou šediváci a že jsou to pěkný potvory a že jim rozhodně nemám věřit,prý mě takhle chtějí obalamutit, tak já nevím : ) . Měj se krásně. Papa

Re: šediváci

(Lindush, 21. 3. 2012 22:26)

Ditusko. Nebudem o sebe omielať ale som bytosť ktorá nepochádza zo Zeme a som členka Galaktickej federácie svetla. Píšem to preto aby som vám dala najavo že mám informácie a predávam vám ich s istotou. Mám vedomosti o týchto bytostiach: Ano sú tu šediváci. Týchto druhov je niekoľko ale najviac navštevujú zem šediváci zo systému Zeta Reticuli a planéty Betelgeus ktorá patrí k systému Orion. Šediváci zo Zety sú nízkeho vzrastu a v žiadnom prípade nie sú pozitívny. Nemajú emócie ako my a ľudí berú ako genetický materiál. Sú to viac menej organické stroje nastrčené negatívnymi rasami. Šedí vysoký sú z Betelgeusu. Ale nepíšete ktorých presne ste videla, každopádne ak je to možné nenaväzujte s nimi bližší kontakt! Vysoký šedí nie sú tak negatívni a sú medzi nimi aj pozitívne bytosti ale tých je málo a tie nekontaktujú pozemšťanov pretože sa nevmešujú do života iných bytostí a ctia vesmírne zákony. Je ale fakt že tak isto ako malí šedí aj oni unášali ľudí pre genetické výskumy, ale ich únosy neboli tak kruté a bolestivé a často boli vymazávané z pamäte unesených a slúžili výhradne na výskum. Títo vysoký šedí majú na svojich planétach problémy a preto ľudí kontaktujú. Malí chcú kolonizovať a ovládať, hlavne od tých ruky preč! Je jeden chlapec ktorého osobne poznám má asi 13 rokov a kontaktujú ho šedí vysoký. Tiež s ním jednajú pekne ale ja viem že nie sú dôveryhodní a on máva tiež strach, takže jeho vyššie Ja to tiež cíti. Ešte by som chcela keď už píšem tak to dám spolu k tým reptiliánom. Nie je to vtip. Nie je to sranda! A nie sú tu iba oni!To čo zažila Kytička bolo ešte "dobré". To sú Reptiliáni inkarnovaný do ľudských tiel. Existujúi však Reptiliáni vo vnútri našej Zeme ktorí majú aj výšku 3-5m a váhu aj 800 kg. Sú to rasy ktoré zotročili ľudstvo spolu s Annunaki, ktorý porušili Božie zákony- vesmírne zákony/nie Biblické/ ale univerzálne. Keby ste stretla takéhoto reptiliána tak sú len dve možnosti a to buď vás nechá alebo je po vás. Nechcem nikoho strašiť skutočne nie ale je nutné aby to šlo von medzi ľudí. Na svete zmizlo veľmi veľa ľudí a detí bez stopy a to nie je len tak však? Treba však aj podotknúť že netreba na nich myslieť a priťahovať si ich a hlavne sa nebáť pretože strach ich živý. Galaktická federácia robí s nimi enormné poriadky a pomáha aj kolektívne vedomie ľudí, ktoré sa enormne dvíha takže hlavne myslieť pozitívne, vysielať lásku a to porazí všetkú temnotu a verte mi že už sme naozaj blízko, hoci nie každý to vidí pretože toto spočíva hlavne na duchovnej a galaktickej čiže vesmírnej úrovni. Pokiaľ budete mať hocikedy strach prosím vás zavolajte si ako písala kytička AA Michaela alebo ak vám to vyhovuje utvárajte si okolo tela farebný štít Smerom od tela farby - 1. ružová, 2. zlatá, 3. biela. Môžete to aj skombinovať s AA Michaelom.Toto eliminuje každú možnosť reptiliánov a dokonca Drakoriánov napojiť sa na vaše energetické centrum. Boje svetla a temnoty vrcholí preto teraz tieto rasy silia svoje útoky hoci už skočili a oni to dobre vedia.
Takže ešte raz ano, treba byť informovaný, ale netreba sa báť. vzostup je na krajíčku. Existuje matica vzostupu, ktorú tvorí 12 bytostí. Keď sa táto matica prevráti, otočí zaćne plný vzostup na vśetkých úrovniach a to už je véeeľmi blízko. Veľa lásky a svetla prajem..

Re: Re: šediváci

(Petra, 22. 3. 2012 8:03)

Děkuji Lindush za krásné vysvětlení :-)

Re: Re: Re: šediváci

(Lindush, 22. 3. 2012 12:46)

S láskou a moc rada :)

Re: Re: šediváci

(hana, 13. 5. 2012 14:53)

I když jsem v komentářích nováček, na stránky chodím velice často, z celého srdce děkuji Lindush za krásné vysvětlení. Po přečtení různých článků jsem měla též obavy a mnohdy velece, velice nepříjemné pocity. Protože se zabývám ezoterikou (cca 2 roky), trochu jsemvěděla jak na ochranu, ale nevěděla jsem jak přesně. Ještě jednou i já děkuji.
Přeji všem hodně lásky

REPTILIANI

(LIBUŠE, 30. 3. 2012 15:15)

MOJE MILA KYTIČKO TAKE JSEM POTKALA PÁR TAKOVÝCH LIDÍ ABY ZÍSKALY STRACH A SVÉ JÍDLO RADI SE NÁS SNAŽÍ K SMRTI DESIT .JEDEN TAKOVÝ ČLOVEK PRACUJE I S MÝM MANŽELEM ALE NA NEJ SI NETROUFNE .MUJMANŽEL VERÍ V ANDELI A JE CHRÁNEN KRUHEM BÍLEHO SVETLA POSILAM HO NA NEJ VŽDY KDYŽ JDE DO PRACXE ALE CHCI RICT ZE TU JSOU UŽ DLOUHO JEN TED JSOU VÝCE PROPOJENI S NAŠIM DRUHEM A TÍM HURE ROZPOZNATELNI TAK SE VÝC DÍVEJME KOLEM SEBE A CHRANME SE A UPLNE ODLOŽME STRACH VYHLADOVYME JE A TÍM ZTRATÍ SÍLU A PAK ONI SE BOJI LASKY A TA JE SE SILAMY BOŽSKYMI TOU UPLNE NEJ LIBA .

Fantazie

(Konstruktivně myslící, 29. 3. 2012 18:35)

Největší hlouposti, které se člověk může dopustit je mít strach. Strach není hmotný, dokud ho my sami nezhmotníme. Na naších straších se vydělávají peníze a zakládají byznysy. Držím se jedné zásady, když se něco podobného ke mně vkrádá, tak se pomodlím a jdu fyzicky pracovat a je vyléčeno. Působí! Ověřeno.

Aj video má zlé vibrácie

(Edita, 24. 3. 2012 17:56)

Ja vôbec neodporúčam sledovať toto video, nakoľko aj hudobný podmaz má akési zlé energie. Ja nie som liečiteľ, ale energie cítim dosť jasne, aspoň sa mi zdá. A tieto videá sú osebe agresívne....

šediváci

(Dita, 23. 3. 2012 13:26)

Děkuji ti Lindushko, je to zajímavé, ti moji šediváci jsou vždy vyšší než já , taže minimálně 168 cm. Je nějaký způsob jak zjistit, jestli jsem s nimi měla v dětství kontakt? Mám často sny, že vím kdy přijdou a ty sny jsou vždy z místa, kde jsem žila do svých 6 let, také si vzpomínám na jednu událost v mém pokojíčku ...pak mě nemohli půl roku do toho pokojíčku rodiče dostat. Krásný den : )

Re: šediváci

(Lindush, 23. 3. 2012 17:04)

Dituška tak to sú pravdepodobne vysoký. To je jasné. neviem ako to zistiť, treba hypnózou ale pokiaľ to nie je nutné nerýpala by som sa v podvedomí. Ono všetko čo sa mý vyplaviť na povrch sa časom vyplavý. No podľa toho čo píšeš ten zážitok zo 6 - tich rokov nebol asi pozitívyvy...

oci

(bea, 21. 3. 2012 0:17)

moze mat aj kontaktne sosovky.

Oči

(Eva, 20. 3. 2012 23:04)

Ne nadarmo je známo, že OKO DO DUŠE OKNO. Zde to platí několikanásobně... Děkuji Kytičko.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3256443
Měsíc: 16185
Den: 601