Jdi na obsah Jdi na menu

MÁ DUŠE SE PROBOUZÍ A VY TO VNÍMÁTE.....

29. 4. 2009

ObrazekMoje drahé sluníčka,

dnešní příběh Michell, a prožitek, který popisuje v komentářích viz:

Milovaná Kytičko,
moc moc ti děkuji za odpověď.Chci ti jen napsat,že k ránu během spánku jsem tě nad sebou energeticky viděla.I když nevím jak vypadáš,věděla jsem,že jsi to ty.Byl to zvláštní pocit.Také to,že jsem se probudila v nádherné vibraci lásky.Nedá se to popsat,ale je to něco,co jsem pomalu zapomínala, že je a existuje....

 

 

To mně opravdu donutilo  začít přemýšlet o tom, co se vlastně se mnou děje.  Čím dál častěji se mi stává, že ve spánku se mi dějí zvláštní věci.

Vnímám tyto děje jako určité signály, které dostávám od andělů. Velmi často jsou tyto polosny, (je to  napůl sen a napůl realita),jakýsi prožitek ve změněném stavu vědomí (hladina Alfa)., odpovědí na dotazy, které si ráno čtu v emailové poště.

Poslední dobou se to děje téměř pravidelně. A tak mi poslední dobou často píšete že :

 

Jste mně viděli u své postele, nebo

 

s Vámi duchovně promlouvám nebo

 

se Vám zdají živé sny, ve kterých mně vidíte

 

a ve kterých jsou Vám dány odpovědi na Vaše otázky.

 

Případně slyšíte můj hlas když usínáte

 

Na semináři mi sdělujete, že přesto že jsme se nikdy neviděli,

 

Víte, že jsem to já, protože se Vám zdají o mně sny, kde vidíte

 

mou podobu.

 

Zeptala jsem se andělů, proč se toto děje, a jaký to má pro mě význam.

Dostala jsem odpověď, že jsem překročila určitou hranici posunu ve svém duchovním vývoji. Ten správný výraz je Nové vibrační pole.

Je to další stupeň. Má duše se může volně pohybovat. Zatím sice jen ve spánku a s pomocí andělů. Dnes v noci, když jsem se spojila s Michell, jsem nad sebou viděla prudké oslepující světlo. Bylo přímo nad mou hlavou. Nikdy jsem nic podobného neviděla. To světlo mělo určitý tvar a já musela přivřít oči a chtěla jsem vzbudit manžela, jestli to také vidí, ale jen jsem na to pomyslela, a světlo se ztratilo. Jen jsem jasně cítila přítomnost Vyšší duchovní bytosti.

Něco se semnou děje. Jsem v takové zvláštní euforii, všechno vidím tak nějak rozmazaně a vím, že to bude pokračovat dál. Jako by mně někdo stále zvedal a má duše tolik touží pomáhat proniknout „Světlu „ do každé dušičky, která volá po pomoci.

Ode dneška je něco jinak. „Něco se ve mně změnilo“. Více si uvědomuji to „Světlo v sobě“.  Kdybych Vás tu měla, musela bych Vás nekonečně dlouho objímat, takovou radost cítím z toho prožitku. Je to jako probuzení z nějakého snu. Dostala jsem novou sílu, vést duše ke světlu.

Andělé, které cítím mnohem intenzivněji než dříve, Vám všem vzkazují:

„Nebojte se uvěřit, že Bůh je v každém z Vás“. Jeho láska není jen pro vyvolené a osvícené. Je tu i pro tu nejzatvrzelejší duši člověka, který otevře své srdce a lituje chyb, kterých se dopustil. Je čas naši milovaní na pochopení dávných proroctví.

Přijde smrt a zkáza na Vaší planetu, ale Vy mějte důvěru v moc Světla a pravdy. Kdo se opováží pochybovat o pravdivosti slov Stvořitele? Náš Pán řekl:

nenechám zahynou spravedlivých. Syn Boží Vás vyzval: Vezmi svůj každodenní kříž a pojď po mé cestě. Na Vaší zemi, je teď chaos, strach a nejistota.

To je dílo nepřítele duší. Navraťte tedy klid vlastním myšlenkám. Jsme s Vámi.
My služebníci světla. Ať i Vaše myšlenky jsou čisté,zbaveny strachu a pochybností.

Vše už je započato rokem, který právě nastal. Ten čas přišel. Proste za všechny, kteří to nepochopili a stále hledají pravdu. Láska, pokora, pokání, to jediné přinese Vaší zemi pokoj a klid.

Archanděl Raziel

 

Obrazek

Toto poselství a jméno milovaného Archanděla  mně posílilo v důvěře, že na naše trápení a starosti nejsme sami. Naše fyzické i duchovní těla jsou připravena  měnit své vibrace a jsou pod Vyšší ochranou.

Nenechejme se proto zmást strachem a destrukčními zprávami

 Mám Vás všechny moc ráda a  duchovně objímám každého, kdo teď čte tyto řádky. Světlo,které přišlo ke mně, posílám dál. Ať každý, kdo teď čte tyto slova, teď pocítí Světlo nekonečné lásky a naplní svou duši pokojem......

S láskou Vaše Kytička.

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

světlo - mandala

(Šárka, 3. 6. 2009 11:54)

Toto se mi stalo také. Cituji Kytičku: "viděla jsem nad sebou prudké oslepující světlo. Bylo přímo nad mou hlavou. Nikdy jsem nic podobného neviděla. To světlo mělo určitý tvar a já musela přivřít oči " v tom se vedle mně budila moje holčička - já to světlo vnímala právě v té chvíli, podívala jsem se na ni a světlo zmizelo. Měla jsem ale celý den zvláštní pocit. A od té doby vlastně mívám tento pocit čas od času znovu. Stalo se mi to nedlouho po maminčině smrti :-(

černé brýle

(Kytička, 21. 5. 2009 10:25)

Možná máš Eriku jen černé brýle a nevidíš dobro kolem sebe. Pokud věříš, že všichni jsou zlí a na zemi není jediného dobrého člověka, pak bys měl vyhledat odbornou pomoc psychologa. Nejspíš podle sebe soudíš i ty ostatní. Protože nemůžeš vidět, co je v jejich srdcích, nemáš právo odsuzovat. Když už nám tu píšeš o Ježíši, měl bys mít ve svém srdci lásku ke všem, a nevidět jen Zlo. Ale přesto za Tvůj komentář děkuji. Ježíš je skutečně ta nejspolehlivější cesta ke spasení. A právě na tu cestu nás přivádějí naši milovaní andělé. A my jim za to každý den děkujeme svým životem, ve kterém se snažíme konat dobro, myslet s láskou a pomáhat ostatním.
S láskou Kytička

V každém z nás ???

(Erik, 21. 5. 2009 3:58)

Bible : "Všichni zhřešili a všichni jsou daleko od Boží slávy.Není ani jednoho kdo by byl dobrý.Každý se ubírá svou vlastní cestou a na věčnost nepomýšlí!"
Můžete to smazat,to ano ,ale pravdu se tak nikdo nedozví.Země je v průšvihu a je to všude znát.Zavírat před tím své oči může být fatálním omylem a hrát si na dobrého též.Spravedliví jsme skrze Krista ,ne ze sebe a vlastního úsilí či přesvědčení.Bůh poslal Spasitele a k tomu říká : "Není žádného jiného jména pod nebem,skrze které by člověk mohl být zachráněn."Tak to je.

DAKUJEM

(Aňa, 14. 5. 2009 19:40)

S láskou dakujem, drahá Kytička, Si pre mna ostrovcekom nádeje, lásky a Svetla ... aj ked momentalna situacia mi uz podruhykrat nedovoli zucastnit sa dalsieho Tvojho Seminaru tu na Slovensku, vliala si do mojho srdca Nadej, ze " takto " nepriaznivo to u mna nebude navzdy, ze napriek vsetkemu je Dovera v Boha tym jedinym, co mi pomoze preklenut aj toto obdobie zivota ...
Milovana KYTIČKO, dakujem Bohu za to, ze SI !!!
Objimam Ta s laskou a zehnam vsetkemu, co robis ... !

Moc díky

(Marťa, 4. 5. 2009 23:31)

Milá Kytičko, jsem ráda, že jsem mohla poznat ten pocit, že i ve chvíli,kdy se člověk cítí nejosamělěji, tak ví, že u něj jsou jeho andílci. Znám tě sice jen zprostředkovaně přes mamku a tetu, ale moc ráda pročítám tvé stránky a poslouchám příběhy, které se dějí na seminářích. Nejraději však jsem, že jsem našla svou vlastní víru. V poslední době mi andílci tak moc pomohli, že to ani nemohu vyjádřit. Učinila jsem velké rozhodnutí a tím dala svému dalšímu životu úplně jiný směr. Celé své okolí jsem tím moc šokovala a bylo mi to tak moc líto, ale nemohla jsem jinak. Měla jsem pocit, že mi mí andílci sdělují, že mám již nejvyšší čas své rozhodnutí učinit, ať je sebebolestnější. Vytáhla jsem si tedy andělskou kartu a prosila o radu. I zde, nejen v mých snech, mi řekli, že stojí při mně a mám jednat. Tak jsem je poslechla a vím, že jsem udělala správně. Dekuju tobe za krasne stranky a slova, ktere cloveka utesi, ale rada bych podekovala i mamce a tete, diky kterym jsem se o andilcich dovedela a ktere pri me stoji a vim, ze me chapou i v situacich, kdy ostatni jen krouti hlavou :-) Mejte se vsichni krasne a nikdy neopoustejte svoje sny, protoze ja uz vim, ze se plni, k tomu nas vedou nasi andele.

děkujeme

(orea, 1. 5. 2009 19:14)

Drahá kytičko, děkujeme že s námi takto sdílíš to "své" a šíříš světlo, lásku a naději.
Moc se na tebe těším.
Orea

Létám ve snu

(Libuše, 30. 4. 2009 19:49)

Milá Kytičko!Tento týden se mi zdálo 2krát o létání.Poprvé jsem sama lítala bez křídel nad čistým mořem,bylo to úžasné a já přidávala silou vůle ten (hnací,plynulý motor).V noci ze středy na čtvrtek se opět lítalo.Bylo nás víc,drželi jsme se za ruce(všichni propojeni)a opět plynulý let bez křídel.Co to asi znamená?Krásné májové dny VŠEM a dovolím si připsat pozdrav s puskou pro mou dceru do Rakouska:-+

Neuveriteľný pocit

(Adrienne, 30. 4. 2009 13:43)

Od poznania tejto milej stránky je môj život iný...farebnejší, pokojnejší, krajší. I ja ĎAKUJEM, KYTIČKA, za svetielko lásky, budem sa snažiť posielať ho ďalej, aby bolo medzi nami viac harmónie, porozumenia, dobra, úcty...
Nádherný dník prajem zo Slovenska!

Láska

(stastna, 30. 4. 2009 10:56)

Děkuji za Lásku, kterou máme každý v srdíčku. Nemohu se jí nabažiti, protože je tak krásná, laskavá, jemná a milující. Posílám Lásku všem, kteří ještě nevědí jak chutná. Otevřete vrátka k srdci svému, a pijte, vdechujte tuto nádhernou energii.Láska, to je to nejdůležitější co člověk může mít. Děkuji. Mám Vás ráda. Jarmila

Poděkování

(Květa, 30. 4. 2009 10:14)

Naše milovaná Kytičko, nejhlubší děkuji, děkuji, děkuji......s pokorou a neměřitelnou láskou všeho živého na naší planetě i mimo ní. Je nás díky Tobě stále víc a víc, kteří chtějí pomáhat a učí se .
S láskou v srdci i duši Květinka

Kytičce

(Lenka, 30. 4. 2009 10:01)

Milá kytičko ,po přečtení článku mě zavalil pocit radosti a štěstí ,je to nádherné vnímat takový posun duše,dává to všem naději,že jednou snad také se nám to podaří,objímám Tě a posílám světýlko a lásku,mám Tě moc ráda ,když teď na tebe myslím,vidím Tě obklopenou velkou září,děkuji za to,že jsi bohu Lenka.

Ďakujem!

(katka, 30. 4. 2009 9:55)

Kytička, ďakujem Tebe a Bohu...ďakujem...

Poděkování

(Renata J, 30. 4. 2009 8:08)

Děkujem Kytičko za světýlko.S láskou a pokorou ho budem šířit dál.Jsme s Tebou.
Tvoje milující lidičky!!!

Vysvětlení k básničkám

(Marie Jana, 30. 4. 2009 7:53)

Milá Kytičko, ostatní vnímaví lidičkové!!!!!
Jsem šťastná, že jsem Vás našla...básničky se"mi píšou" a vážím si toho, že si je čtete vy - vnímaví..Děkuji za pozornost a přeji hodně světla :)

Vnímám...

(Marie Jana, 30. 4. 2009 7:45)

Zdánlivě nejistá jistota

Básně » ?nezařazené?

Anotace: Z těšení

Rezonuji s Tvými vibracemi,
ve snovém počínání...letím za Tebou do dálky
lehce se s Tebou povznáším...
blízké je Tvoje objímání...
jsme spolu jak navléknuté korálky...

Vlasec-toť naše anténa
korálka duše mojí s Tvojí
je naladěním spojena...

Antény...čidla telepatů...
...my vysíláme na dálku,
pohonem z vlastní touhy našich bytí...
setkání očí Tvých tu málo
já cítím Tvé bytosti žití...
co se to se mnou v nitru stalo,
být s Tebou je nutnou zvyklostí...

V kontrastech-inspirace skrytě utajena.

Mám v Tobě přání ještě nesplněná...
a sama čekám...jaké věci strojí...
nám osud z knihy žití psané...
chvilka je chvíle rozdělená...
časové pojmy dnešek píšící,
jak hudba z arie nedopsané...
však v uších z dálky znějící...

Kytičce o Slunci

(Marie Jana, 30. 4. 2009 7:41)

Jak záříš, a světlo odrážené vnímáš

Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Sluníčko jarních paprsků psaním, kde každé slůvko pro sebe chráním...
Radostný plamen žhnutí Tvého
u mne zacílil do černého,
jsi vážně mistrem výrazu,
Tys tady na návštěvě ...
ze slovosnubných světů,
ja chráním poklad ze Tvých výrazů,
a degustuji každou větu...

Mám láskolibost plnou důkazů

M.

Poděkování

(Mirka ČB, 30. 4. 2009 7:38)

Milá Kytičko, děkuji za to, že jsem před více jak rokem našla Tvé stránky a Tebe. Díky za každé krásné poselství a za to, že jsi. Co Tě znám změnil se mi pohled na svět, život, lidi kolem sebe.. vnímám andílky a dění, které někteří lidé vůbec nevidí. Je to nádhera a velké poučení a za to děkuji hlavně tobě. Můj život je zase plný sluníčka, lásky, světla a pochopení. A za to patří obrovský dík hlavně i Tobě. Mirka

Přání a díky

(Libuše, 29. 4. 2009 22:30)

Kytičko,moc Ti přeji to krásné co prožíváš!Andělům DĚKUJI za vzkaz(radu)pro nás lidi.Ještě jednou -děkuji.Krásné dny všem,Libuše.

Děkuji Kytičko

(Marie, 29. 4. 2009 22:22)

za tak nádherné poselství,naději.

Provázejí mě slzy štěstí.

Děkuji, děkuji

(Dáša, 29. 4. 2009 21:04)

Milá Kytičko, moc děkuji za nádherná slova, která jste nám všem předala. Už se moc těším, až se s Vámi setkám osobně na nějakém semináři. Jste naše sluníčko a s Vaší pomocí se snad stanou i sluníčka světla z nás ostatních.
Dáša



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259757
Měsíc: 15505
Den: 513